Па в София гражданЕн до гражданЕна. Живял съм в София, знам за какво иде реч. Август месец, като в София останат софиянци, а столичани си идат по родните места по улиците е като в Несебър през февруари.Според мен доста излизате от темата...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Горивата гонят рекордни цени.
Collapse
X
-
nedialk00 написа:къде са направили ново кръговоnedialk00 написа:абсолютно варна се превърна в изключително селски и комплексиран град къде са направили ново кръговоls1 написа:Според мен доста излизате от темата...Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
От 1 април ще има увеличение на цената на природния газ и на парното. Това съобщи днес председателят на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР) Ангел Семерджиев. Засега прогнозите сочат, че цената на газа ще се повиши със 7-8%.Ще има увеличение на цената на парното и топлата вода с различен процент за различните дружества. Стойността на топлоенергията не беше променена в средата на отоплителния сезон от 1 януари и дружествата имат недовзети приходи от новата цена на газа от началото на годината, съобщи Агенция Фокус. Припомняме ви, че в средата на февруари Булгаргаз прогнозира, че цената на синьото гориво ще се увеличи с 27 на сто през второто тримесечие. На тази прогноза от ДКЕВР отговориха, че суровината ще поскъпне, но с нетолкова драстичен процент.Евентуално намаление на цената на природния газ от Русия може да бъде отразено веднага, защото механизмите на ценообразуване при природния газ са едни от най-гъвкавите - на всеки три месеца. По този повод председателят на ДКЕВР обясни: От момента, в който има промяна в тези договори, това може да бъде отразено веднага или в рамките на тримесечния период или веднага следващото тримесечие. Ще реагираме мигновено на един такъв процес, каза той. Ако това се случи, цената на парното в началото на следващия отоплителен сезон може да остане същата.Няма опасност газовото находище в Чирен да остане празно, коментира още Семерджиев. Той изрази увереността си, че Булгаргаз би могъл да се справи със ситуацията включително и със заеми.
Коментар
-
Писна ми все да казват "до дни" ще стане, и след като минат дни - нищо да не става:Заподозряха_картелно_споразумение_за_цените_на_гор ивата
Коментар
-
Re: ГОРИВА
kluchar написа:Около Бургас и по крайните на градовете трябва да е по евтино .
Коментар
-
горива
Може да ги хванат ама не им се иска .отиват вечерта на няколко вида бензиностанции и чакат като сменят цените питат кой ви каза да сменяте цените ми началника отиват при него и го питат как така реши да дигне цената и той ами на мен ми пратиха имеил / факс от ЛУКОЙЛ че техните цени са такива .Правят обиск преглеждат документите все ще има нещо .Това малко като само за разсъждения ама нещо такова ако стане Естествено че сега всеки ще отрича да не са лукови глави знаят как да си постелят/ какво да говорят.
Коментар
-
Нека ни е гадно, за по малко от 3 долара хората си пълнят резервоарите, а ние тука го пълним с една месечна заплата. http://www.dnes.bg/cars/2012/03/13/b...-i-tova.153762punto HGT
Коментар
-
Горивата гонят рекордни цени.
didich написа:Нека ни е гадно, за по малко от 3 долара хората си пълнят резервоарите, а ние тука го пълним с една месечна заплата. http://www.dnes.bg/cars/2012/03/13/b...-i-tova.153762FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар