ВНИМАВАЙТЕ Пишат актове на неспрял водач на зебра /пешеходна пътека/ със знак.Така се крият и дебнат особено сега като има сняг и всеки върви кой където му е згодно. в София поне съм видял на ул. 6 ти Септември и бул."В Левски " на Бул.ПРАГА с/у градинката може да има и на други места -допишете
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пишат актове на неспрял водач на зебра със знак.
Collapse
X
-
Почти навсякъде дебнат,особено в центъра.На Руски паметник от доста време им е добра хранилка,а и покриват нормата с актове.MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
Добре де - като няма жив човек до пешеходната, за къв чеп да спирам преди нея......ся някой да не ми се отплесне и да каже че спира на всяка пешеходна че ще стане весело.......А никой не пише актове на пешаците дето шарят откъдето им скимне.....Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:Добре де - като няма жив човек до пешеходната, за къв чеп да спирам преди нея......ся някой да не ми се отплесне и да каже че спира на всяка пешеходна че ще стане весело.......А никой не пише актове на пешаците дето шарят откъдето им скимне.....FIAT Tipo 1.6 i.e SX 75 hp - The best city car
Renault Scenic 1.6 16V RXT 107 hp - The best cruiser
Коментар
-
coolboby написа:В закона си го пише от време оно! Няма кой да го спазва.Няма какво да се предупреждаваме, кой къде варди за пешеходни пътеки. За мен е закон Божи на пешеходна пътека да се оглеждам на 16!После всеки да си носи последствията!
Коментар
-
в Люлин около Пощата от доста време се скатават и праскат актовеШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
бе то от 2 седмици не може да се ходи по тротоар, а всеки пешеходец се прави на автомобил, те за пешеходна пътека щели да пишат актове. Да вземат първо да си свършат тяхната работа с почистването на тротоарите, осигуряване на места за паркиране на колите, различни от тротоарите, па тогава да глобяват яко. Ама кво ли се хабя, като ми е съвсем ясно, че няма да стане. Затова и ще сме си бананова държаво почти във всяко отношениеLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
bgaf написа:защото съм спрял на пътека, пешеходците минават пред мен, а в същото време разни образи незнайни ме изпреварват от дясно и от ляво...Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Вярно е, че извън бг пешеходецът е абсолютен господар на пешеходната пътека и колите спират, но нека видим цялата истина:1. Какви са тези знаци STOP на всяка улица? Този знак навън почти не съществува - само в много крайни случаи при липса на видимост и обикновенно придружен с огледало с подходящ ъгъл на виждане.2. На светофарите зелено за пешеходците е около 1/3 от времето на зелено за автомобилите, за да не блокират движението.3. Пътищата без коментар.
Коментар
-
Винаги съм давал предимство на пешеходците . От тяхна страна виждам уважение, било то с кимване на глава или вдигане на ръка. Обаче има и много такива , които пресичат където им падне. Веднъж пуснах пешеходец свободно пресичащ пътните платна. Просто му казах, че пешеходната е на 10 метра от него а той ме поздрави мъжкатаnow. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
Онзи ден в едно Разградско село имаше пешеходна пътека пред училище. Спирам, аз да дам предимство на учениците, а отсрещните коли си карат без никакви притеснения, все едно е АМ Тракия. Тези зад мен пък започнаха да свиркат. Може би в това село знака за пешеходна пътека го тълкуват като край на всички ограниченияAlfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар