Сега ще се заточат 10 страници с коментари колко некадърно са разположени пешеходните пътеки, как пресичат пешеходците и т.н. А що не вземем да внимаваме повечко, вместо да мрънкаме?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пишат актове на неспрял водач на зебра със знак.
Collapse
X
-
jenshen73 написа:ele написа:Че то вече няма пешеходна пътека тип зебра.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:Освен това на пешеходеца е разрешено да пресече платното и извън пешеходна пътека, ако такава няма наблизо. Затова спазвайте правилата и никой няма да ви глобява.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Мисля, че съм го казал, но ще се повторя ако трябва. Време е и пешеходците да се научат/-им да пресичаме. Не може да стоим на 1 метър навътре на тротоара до пешеходна пътека и да смятаме, че някой ще се сети, че искаме да пресичаме. Не можем да си мислим, че щом сме на пешеходна пътека сме безсмъртни, редно е и да се огледаме. Случвало ми се е да спра на някой пешеходец, а в лявата лента колата да ме изпревари, без дори да намали. Ако в тази ситуация се случи нещо с пешеходеца, винаги ще си мисля, че ако не го бях пуснал нямаше да се случи. Същата случка ми се е случвала и докато съм пешеходец - една кола ме пуска да пресека, но другия зад него не мисли така Така ме учиха и на шофьорските курсове - всеки път да преценям ситуацията. За мен не са виновни само шофьорите, а и пешеходците. Тези, които са отговорни за знаците и пешеходните пътеки не искам да ги коментирам
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар