Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблемче с TP-LINK WR740N

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Провери да не е това: http://www.tp-link.com/en/article/?id=358
    Lancia Delta II 2.0 LS 16V '93

Коментар

Reset на тоя рутер се прави, като се задържи бутона ресет в изключено състояние на рутера, след което без да се пуска бутона се включва рутера и се изчакват 10 секунди. Лампите примигват и след като се освободи бутон ресет се изчаква няколко секунди за да стартира нормално. Правил съм го и в момента дори се тествах за да го напиша 100%.
      Steliyan's Life!
      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

пробвай през wi fi тоуспех
        Bravo 1.9 jtd 1999

Коментар

неси написал че си с вин7 (предполагам) със xp няма проблеми
          Bravo 1.9 jtd 1999

Коментар

Така..., има развитие по темата. Днес го занесох в JAR с неговите си кабели и захранване. Рутерът си тръгна все едно нищо не е било . При всичките (или почти всички) описани в темата начини за ресетване не съм успял да го направя. Там обаче видях как става - при включено захранване се натиска отзад ресета и се държи ДОКАТО диодите на рутера угаснат (без pwr). Това става за около 10-15 сек.
            syscop написа:
            Провери да не е това: http://www.tp-link.com/en/article/?id=358
            Абсолютно в десятката!!!Оказа се, че NOD-а е правил целия проблем, но аз го разбрах по трудния начин. Днес взех генерално решение, че РС-то ще се преинсталира. Разбира се първо пробвах един систем ристоър, но когато ми изписа, че"... ристоъра е не може да се извърши, защото не намирал някакъв си файл...", бях 100% сигурен, че проблемът е в "7-цата". Преинсталирах, влязох си в рутера, конфигурирах си настройки, пароли, рестрикции и квото там ми стана интересно Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 и започнах да си качвам една по една необходимите ми програми. И като качих NOD-a и рутерът ми умря, т.е. входа към него. Е, тогава ми светна лампата... Сега съм с друга антивирусна и засега проблем няма.Благодаря за съдействието на всички!
            Stop giving directions, just say "Follow me."
            Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
            Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Полезно инфо. И аз съм със същия модел рутерче.Но не и с НОД
              "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
              Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Късно се включвам....предполагах нещо подобно,като четях темата и щях да пиша да проваш в някой приятел на неговия комп. Има всякакви софтуери,които правят какви ли не глупости . А тоя НОД не разбрахте ли вече,че е пълен шит? Ако ще е с него,то по-добре без антивирусна!
                ex.Мареа ТД100

Коментар

Разбира се, че не е от рутера! Това е ТП Линк все пак :D До ден днешен не мога да се начудя как рутерче за 40лв забива по малко от линксис!
                  Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

rebel Пуснато на: Вто Фев 21, 2012 2:54 pm Заглавие:Това е ТП Линк все пак До ден днешен не мога да се начудя как рутерче за 40лв забива по малко от линксис!
                    Ец де.... :D
                    "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                    Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Cisco "разказаха играта" на Linksys - това им беше целта . Безжичните продукти на Linksys преди да ги купят бяха добри, сега са малко по-добре от абсолютен боклук. Така, че колегата е прав.
                      Lancia Delta II 2.0 LS 16V '93

Коментар

става чрез оригиналният диск или winxp
                        Bravo 1.9 jtd 1999

Коментар

Колеги появи ми се яко дразнещ проблем с рутера! За да не правя нова тема, ще извадя тази! Отдавна си го има проблема, ама нещо напоследък доста спира тока и ме дразни повече! Проблема се изразява в това, че когато се изключи рутера или се извади кабела на доставчика от WAN, трябва няколко пъти да му се даде рестарт от браузера, че да си вземе ИП-та! Понякога се налага да го рестартирам 10 пъти докато захапе! Прави впечатление, че когато извадя кабела лампичката за WAN продължава да свети! Иначе си работи без засечка. Марката е TP-LINK мисля, че е същия като в заглавието! Този с 2те антени!

Коментар

аз си смених захранването и се оправи. предполагам, че съхнат някакви кондензатори вътре, щото проблема се влошаваше постепенно, но не съм го отварял да видя така ли е, не е ли. вземи от познат, или си купи едно за проба - под 10 лв. са.п.с. моят рутер е д-линк 615. също желязна машина, ама го имаше тоя проблем.
                            браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

rebel написа:
                              Колеги появи ми се яко дразнещ проблем с рутера! За да не правя нова тема, ще извадя тази! Отдавна си го има проблема, ама нещо напоследък доста спира тока и ме дразни повече! Проблема се изразява в това, че когато се изключи рутера или се извади кабела на доставчика от WAN, трябва няколко пъти да му се даде рестарт от браузера, че да си вземе ИП-та! Понякога се налага да го рестартирам 10 пъти докато захапе! Прави впечатление, че когато извадя кабела лампичката за WAN продължава да свети! Иначе си работи без засечка. Марката е TP-LINK мисля, че е същия като в заглавието! Този с 2те антени!
                              Пробвай първо с нов адаптер, но ако продължава да свети WAN порта при изключен кабел от него, ще се наложи да си вземеш друг рутер. Много е вероятно да се е скапал от гръмотевица или електростатичен разряд по кабела, ако е пуснат въздушно на повече от 30 - 40 метра.
                              Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

По принцп всеки ми казва, че ми е изгорял рутера, защото wan светел и без кабел, но от близо 2 години си е така и си работи безотказно! Единствения проблем е, че когато спре нещо трябва да се рестартира няколко пъти докато захапе ИП, според мен проблема е в тъпата конекция на доставчика (PPPOE), съмнявам се, че има някакъв проблем в захранването....

Коментар

Working...
                                X