Провери да не е това: http://www.tp-link.com/en/article/?id=358
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблемче с TP-LINK WR740N
Collapse
X
-
Reset на тоя рутер се прави, като се задържи бутона ресет в изключено състояние на рутера, след което без да се пуска бутона се включва рутера и се изчакват 10 секунди. Лампите примигват и след като се освободи бутон ресет се изчаква няколко секунди за да стартира нормално. Правил съм го и в момента дори се тествах за да го напиша 100%.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Така..., има развитие по темата. Днес го занесох в JAR с неговите си кабели и захранване. Рутерът си тръгна все едно нищо не е било. При всичките (или почти всички) описани в темата начини за ресетване не съм успял да го направя. Там обаче видях как става - при включено захранване се натиска отзад ресета и се държи ДОКАТО диодите на рутера угаснат (без pwr). Това става за около 10-15 сек.
syscop написа:Провери да не е това: http://www.tp-link.com/en/article/?id=358Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
rebel Пуснато на: Вто Фев 21, 2012 2:54 pm Заглавие:Това е ТП Линк все пак До ден днешен не мога да се начудя как рутерче за 40лв забива по малко от линксис!"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Колеги появи ми се яко дразнещ проблем с рутера! За да не правя нова тема, ще извадя тази! Отдавна си го има проблема, ама нещо напоследък доста спира тока и ме дразни повече! Проблема се изразява в това, че когато се изключи рутера или се извади кабела на доставчика от WAN, трябва няколко пъти да му се даде рестарт от браузера, че да си вземе ИП-та! Понякога се налага да го рестартирам 10 пъти докато захапе! Прави впечатление, че когато извадя кабела лампичката за WAN продължава да свети! Иначе си работи без засечка. Марката е TP-LINK мисля, че е същия като в заглавието! Този с 2те антени!Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
аз си смених захранването и се оправи. предполагам, че съхнат някакви кондензатори вътре, щото проблема се влошаваше постепенно, но не съм го отварял да видя така ли е, не е ли. вземи от познат, или си купи едно за проба - под 10 лв. са.п.с. моят рутер е д-линк 615. също желязна машина, ама го имаше тоя проблем.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
rebel написа:Колеги появи ми се яко дразнещ проблем с рутера! За да не правя нова тема, ще извадя тази! Отдавна си го има проблема, ама нещо напоследък доста спира тока и ме дразни повече! Проблема се изразява в това, че когато се изключи рутера или се извади кабела на доставчика от WAN, трябва няколко пъти да му се даде рестарт от браузера, че да си вземе ИП-та! Понякога се налага да го рестартирам 10 пъти докато захапе! Прави впечатление, че когато извадя кабела лампичката за WAN продължава да свети! Иначе си работи без засечка. Марката е TP-LINK мисля, че е същия като в заглавието! Този с 2те антени!Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
По принцп всеки ми казва, че ми е изгорял рутера, защото wan светел и без кабел, но от близо 2 години си е така и си работи безотказно! Единствения проблем е, че когато спре нещо трябва да се рестартира няколко пъти докато захапе ИП, според мен проблема е в тъпата конекция на доставчика (PPPOE), съмнявам се, че има някакъв проблем в захранването....Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар