Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Stilo 1.9 JTD 115

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat Stilo 1.9 JTD 115

Здравейте колеги,Стилото на Emzo остава във форума. http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...15Новият собственик съм аз.Емо, обещавам да се грижа за колата както ти си се грижил. Вероятно в началото ще те притеснявам за консултации, все пак това ми е първия дизел. Ако ти домъчнее много за колата ще ти я давам да я покараш, пък и да се уверяваш, че се грижа за нея. Между другото това е първата кола, която купувам без дори да съм я покарал, само се повозих и ми беше достатъчно, това говори много за Емо . Емо, жена ми се радва на колата повече от мен. Май ще слагам газова на Мареата.[/url]
    Opel Astra J B14NET LPG / Daihatsu Terios
    Chevrolet Aveo

Както съм казвал, че кола се купува със сърце не ми вярвате, нали? Първото ми Типо беше заровено между 10 коли от всяка една от страните му (добри времена бяха за джамбазите, спомняте си). Само около 20см имаше от страна на шофьора, колкото едвам да се шмугнеш (буквално) вътре. Видях, че запали Това ми бе достатъчно.Повечето време прекарано при колата беше за пазарлъка за цената Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Честито за придобивката.
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Честито, колега!И да я пазиш тази кола ... с нея е писана история!
      I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Честито и от мен колега!
        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Честито и от мен,със здраве да си я караш и за безаварийните километри е ясно,че ще са много
          Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Честито колега ! Сигурен съм,че ще останеш доволен от колата,емзо хвърли много усилия и пари по нея. :P Сега като се замисля какви спомени имам от това стило,особенно на връщане от едно море. Отново честито и нека ви донесе хубави спомени. П.П Емо,още ме е яд за бравото !
            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

:D Честото!!!.Със здраве да си я карате, много весели моменти с/в нея.Аз тамън сериозно мислех как да изкрънкам шефа за 1-2 дни отпуск и да я взимам

Коментар

Честито колега,много да я слушаш.п.с.Емо,а сега накъде?

Коментар

Честито, много хубави моменти с колата и наистина се грижи за нея, както Емо се грижеше :D.
                  Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Честито, колега! Само безаварийни километри!
                    Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Честито Роска, аз ти казах, че Стилото е идеалната дамска кола и лесно се кара.Другата седмица, ще ти дам панела и маховика, че утре хващам пътя за няколко дни.Хубаво масло, нафтичка и колата ще слуша.
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Честито колега.Със здраве да я караш.
                        първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                        Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                        Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Благодаря на всички за пожеланията. Емо, няма проблеми ще се чуем. Аз днес след работа успях да разгледам някои неща и като се видим ще те питам за тях. [/quote]
                          Opel Astra J B14NET LPG / Daihatsu Terios
                          Chevrolet Aveo

Коментар

честито колега пожелавам ти много беззавариини километра с Новата ти придобивка и добра да наглеждаж Килърчето на HGT-та :D
                            Шофирай разумно, на пътя не си сам.
                            Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
                            Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
                            Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Kemaloff честито и от мен! Много безаварийни ( в което не се съмнявам) Вие там като по братски си прехвърляте колите, гледам и ти си Заралия Като изсъхне асфалта искаме клип вс ХГТ ок?
                              "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                              Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Working...
                              X