Значи вентолина е различен, така и предполагах. Разбрах. Благодаря.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продукти на АКВА СОРС
Collapse
X
-
simeon3000 написа:Инхалаторът е незаменим уред, когато си с малки деца. Нашият е Чико: http://www.pakostnik.com/bg/productd...d=7302&cat=132 и си върши работата вече 4-5 години. При по-леки проблеми го ползваме само с физиологичен разтвор. При по-сериозна опасност за дробовете слагаме и вентолин, но никога на своя глава, а само след преглед и назначение от докторката.FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
Преди около 20 години започнах да пия ежегодно респивакс. Пия го по схема - 3 последователни месеца (октомври, ноември и декември) по 20 дни, или 1x30 + 3x10, а така също 30-20-10. Схемите са различни, важното е, че трябва да се изпият 60 таблетки в рамките на 3-5 месеца. Пие се винаги по една таблетка дневно, сутрин на гладно. Действа ми много добре, а бях вечно подсмърчащ преди това, като карах вирусните инфекции доста тежко - с висока температура и дълбока кашлица. Спомените ми от студентските години са най-често такива: на лекции, с температура или пък обилно потящ се, носът ми тече, очилата ми се запотяват, кашлям, гърлото ме боли. И в същото време се мъча да си водя записки.След като завърших реших да пробвам с респивакс и така до наши дни. Препоръчвам го на всички - и деца, и възрастни, които имат проблеми с често повтарящи се и тежко протичащи вирусни заболявания, грип, "настинки".
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Хм, и дъщеря ми и сина ми пиха детския респивакс. Като дъщеря ми го приемаше 2 последователни години по схемата описана в листовките. Ефект ако изобщо е имало е бил нищожен. Това май доказва за пореден път, че всеки организъм си е различен. Не казвам, че не действа - но при нас не се получи. При малкият много по-голям ефект имаше детския имунобор.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Humppa
Според мен съвременната фармация, еле пък хомеопатията е чикъншит. Всяка втора реклама е на някакъв лек/хап/мехлем.Помня, като бях дете как ме лекува майка ми - компрес с ракия и непрана вълна на гърлото и компреси със свинска мас на гърдите и гърба, евентуално оцет на чорапките. Една нощ под юргана с компресите и на следващият ден съм на училище.Последните 10-15 години прибягвам единствено до *рев*кс и *пса*ин, но откакто прочетох противопоказанията на прахчето не съм го помирисвал...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар