Привет на всички,Интересува ме какво мислите за тези продукти? http:***Модерирано***4.6. Забранява се включването на рекламни материали по какъвто и да било начин в мнението, личната информация, подписа и/или автара на потребителя, освен с изричното разрешение на УС на ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ.Ползвал ли ги е някой? Вообще всякаква информация. Благодаря.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продукти на АКВА СОРС
Collapse
X
-
Ами много ме притеснява цялата работа. Щеше ми се някой запознат да се изкаже. Малкият често ми боледува и ми ги препоръчва една приятелка. Тя твърди, че при висока температура дори и над 40гр. не дават нищо срещу температурата, защото това било естествената имунна защита на организма и давайки например Нурофен ти спираш борбата на организма с болестта. Тя твърди, че са изкарали пневмония, само на Коластарата от сайта. Има две деца и твърди, че не са виждали лекарства досега. От една страна бих пробвал, но това не е като колата да си правиш експерименти, за да се убедиш, че нещо работи. Става въпрос за хора и неискам да правя екперименти. Освен това са и адски скъпи. Това естествено ще го реша някак, ако съм убеден в действието на тези храни да ги нарека.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Това, че на един организъм действа , не означава, че и на друг ще подейства.Пневмония само с добавки и БЕЗ лекарства, ми звучи като НАУЧНА ФАНТАСТИКА.Вярно, че едно време е нямало лекарства ама ...Ако ще е български продукт, поне да е от фармацевтична компания, там по-може да се каже, че има контролF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
За хранителни добавки, аз днес си купих на DM - Das gesunde plus. Немски добавки с контролирано качество. Порових се в немски форуми и мнението беше, че са добри, и няма смисъл да се купуват скъпи хранителни добавки.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
dudulia написа:За хранителни добавки, аз днес си купих на DM - Das gesunde plus. Немски добавки с контролирано качество. Порових се в немски форуми и мнението беше, че са добри, и няма смисъл да се купуват скъпи хранителни добавки.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
И мен ме притесниха тези неща, щото не са и малко децата направили гърч от висока температура. А не са и малко пък тези дето ги охладят много бързо и пак гърч. Пневмонията е толкова опасно нещо, че не бих си позволил ако се случи да бъде без лекарства. Като гледам, много хвалят водораслите. Били идеалната храна, особенно за мозъка. Да ама на този свят такива работи още няма. Колкото и да е добро нещо то си има предел. Пък и тези водорасли, дето ги дават на цял свят, от еди кое си езеро, как не са се изчерпали? Чакам мнения колеги. Благодаря.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Danchojn написа:И мен ме притесниха тези неща, щото не са и малко децата направили гърч от висока температура. А не са и малко пък тези дето ги охладят много бързо и пак гърч. Пневмонията е толкова опасно нещо, че не бих си позволил ако се случи да бъде без лекарства. Като гледам, много хвалят водораслите. Били идеалната храна, особенно за мозъка. Да ама на този свят такива работи още няма. Колкото и да е добро нещо то си има предел. Пък и тези водорасли, дето ги дават на цял свят, от еди кое си езеро, как не са се изчерпали? Чакам мнения колеги. Благодаря.
Коментар
-
Разпитай моля те. Не съм се втурнал да ги използвам. Не съм предубеден за полезността им, но искам информация. Аз съм израснал без такива "щуротии" а боледувам........бе я се случи веднъж в годината я не, да чукна на дърво. Като малък съм бил доста болнав, доста пеницилин съм отнесъл - не знам така ли се пишеше. Сега искаме от нашите деца и косъм да не им падне от главитеНе съм такъв човек, просто искам да му дигна на малкия малко поне защитните сили на организма. Повечето имуностимулатори водят до зависимост или действат докато ги взимаш. До момнета най-голяма полза сме видяли от ехинацеята и май с нея ще си останем.
Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Жена ми вече 3-4 години дава на децата и коластра и зелена енергия.И аз съм ги пробвал, и определено повишават апетита.По скоро гледам на тях като на имуностимулатор.Цифра са ако ги пазаруваш като краен клиент. По смислено е да им станеш агент дори да си купуваш само за теб.На жена ми една (бивша вече) колежка е агент и цената е съвсем различна, пускат и промоции понякога.Като цяло сме с по скоро положително мнение.F31 BMW 320d
Коментар
-
за имунната система през зимата - марсианци им давахме докато бяха на 2-3 годинки. бачкаха безотказно. сега (на 5-6) само ако се разболеят. като започнат да кашлят и да се сополивят - някакви хомеопатични - хомеожен например - за гърлото и едни такива капки за нос в малки тубички и задължително инхалации с лайка, чай с мед и лъжица с мед и изцеден сок от лимон. за температура - панадол, нурофен, а на голямата вече и половин хапче парацетамол. като бяха бебета и до хексалгин сме го докарвали, че и до течен аналгин веднъж. и през 2 дни на лекар да им слуша гърдите. ако не се предават температурата и кашлицата, или рецидивират, или слязат към гърдите - антибиотици задължително. на тази възраст - аугментин за деца на сиропче строго по схема предписана от лекаря. досега, слава Богу, до пневмония не сме се докарвали. моето мнение за тези коластри и пр. - на мен, като малък, са ми давали амидофен за температура и тетраулеан за бронхит и сега съм бетон откъм гриповете, а децата го носят вкъщи всеки ден от детската градина. смятам, че днешните противотемпературни и антибиотици са много по-чисти и щадящи, така че не позволявам на никого да си прави експерименти с децата ми. например коластрата е известна на човечеството от 10000 години, но не се е наложила като лекарство, за разлика от лайката, да речем. а продължителността на живота преди антибиотиците е била 30-40 години. така че не, благодаря! но всеки си носи отговорността за децата си и си решава сам.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
slonikon - като ти чета поста, все едно сме ние в къщи. Също използваме много лайка, мед, ехинацея, шипки и т.н. Инхалации със сода и т.н. Лошото е, че при малкия антибиотиците не ни се разминават. Не че ги даваме всеки месец де. Благодаря ви момчета за коментарите.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Тurbodieselcomby написа:Цифра са ако ги пазаруваш като краен клиент. По смислено е да им станеш агент дори да си купуваш само за теб.На жена ми една (бивша вече) колежка е агент и цената е съвсем различна, пускат и промоции понякога.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Danchojn написа:Лошото е, че при малкия антибиотиците не ни се разминават. Не че ги даваме всеки месец де.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар