Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продукти на АКВА СОРС

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Едно време друго беше. Аз само бях чувал че някъде има пневмония или ангина. Камо ли грип. Настинка, три дни вкъщи кашляш и айде, на училище. Аналгин хинин и фарингосепт, това беше. Сегашните деца просто не м завиждам. То антибиотици, откашлящи, капки, какво ли не. Няма такова нещо настинка, почват директно от ангина. Какво е това чудо не знам.Между другото имам спомен че бях гледал някакъв доктор от белодробна болница който каза че организма трепе бацилите в диапазона 37.6-38.3 градуса. Извън тези рамки трябват мерки. Включително и за по-ниската, тя е характерна за пневмониите. Аз тъй преди пет години усещам се нещо не наред, меря температура 37.2. А, викам нищо ми няма. И като получих един задух, риба на сухо. Отивам, снимка, двустранна пневмония. Тъй както нищо ми няма като симптоп. Че инжекции гентамицин...и т.н. Едно ще ви кажа, пълното доизлекуване е 50% от лечението. Всички хапчета се изпиват докрай и винаги се ходи на лекар и след пълното оздравяване. Имаме едно комшийче като беше на годинка и като почна през няколко седмици ангина. Нашия джипи дреме му, дава следващия антибиотик. Накрая след не знам коя ангина отидоха при кадърен лекар, изследване кой бацил точно прави белата, верните хапове и детето от една година хрема даже няма.

Коментар

slonikon написа:
      galinchooo написа:
      Парата излиза студена(незнам как става това).
      Хитро!
      А още по хитрото и най вероятно никога няма да разбера как става е,как от течност без загряване(само с въздух)става пара....и то доста обилна студена пара...Евала на тоя който го е измислил тва нещо...
      FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила

Коментар

Къде се продават таквизи нещица?
        Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

ls1 написа:
          Едно време друго беше. Аз само бях чувал че някъде има пневмония или ангина. Камо ли грип. Настинка, три дни вкъщи кашляш и айде, на училище. Аналгин хинин и фарингосепт, това беше. Сегашните деца просто не м завиждам. То антибиотици, откашлящи, капки, какво ли не. Няма такова нещо настинка, почват директно от ангина. Какво е това чудо не знам.Между другото имам спомен че бях гледал някакъв доктор от белодробна болница който каза че организма трепе бацилите в диапазона 37.6-38.3 градуса. Извън тези рамки трябват мерки. Включително и за по-ниската, тя е характерна за пневмониите. Аз тъй преди пет години усещам се нещо не наред, меря температура 37.2. А, викам нищо ми няма. И като получих един задух, риба на сухо. Отивам, снимка, двустранна пневмония. Тъй както нищо ми няма като симптоп. Че инжекции гентамицин...и т.н. Едно ще ви кажа, пълното доизлекуване е 50% от лечението. Всички хапчета се изпиват докрай и винаги се ходи на лекар и след пълното оздравяване. Имаме едно комшийче като беше на годинка и като почна през няколко седмици ангина. Нашия джипи дреме му, дава следващия антибиотик. Накрая след не знам коя ангина отидоха при кадърен лекар, изследване кой бацил точно прави белата, верните хапове и детето от една година хрема даже няма.
          Напълно си прав...Температурата около 37,5 означава също че вируса се развива с пълна мощност...А относно болестите са наистина много последно време...не спират тея Грипове и то се нови и нови разновидности....Скоро гледах един филм за самолети които умишлено пускат вируси(оставят следи,които не са характерни дори и за голямата височина на самолета)....Много пъти съм се заглеждал след дири оставяни от самолети...По принцип дирите изчезват веднага след самолета...Някои обаче остават там в продължение на часове...Естествено замесени били фармацевтичните компании..Не знам до колко е вярно но във филма има доста аргументи...

Коментар

Danchojn написа:
            Къде се продават таквизи нещица?
            в по големите аптеки.......По принцип има и китаиски заместители.Много по евтини и са пълен прът така да се каже... Преди да си взема това минах и по тоя път( евтино китаиче)

Коментар

galinchooo написа:
              А още по хитрото и най вероятно никога няма да разбера как става е,как от течност без загряване(само с въздух)става пара....и то доста обилна студена пара...Евала на тоя който го е измислил тва нещо...
              Нищо сложно не е. Това е просто компресор, който смесва сгъстения въздух, с лекарството което е в течна форма, при което лекарството се пулверизира -> прави го на мъгла, така да се изразя.EDIT:Намерих обяснение в едно ръководство как работи: дюзи, ала бала .
              00' Bravo 105 JTD

Коментар

А какво ще кажете ето за това http://transferfactor-bg.com/ . Някой от вас ползвал ли го е? Мой приятел лекува себе си и цялото си семейство с него и казва че продукта е направо чудодеен. А аз му опонирам, че по-голяма шарлатания до сега не съм чувал и категорично отказвам да правя експерименти с моето тяло и тези на близките си.
                Peugeot 301
                Punto 1.9 JTD - на жената

Коментар

Това глутамин го използват тея къде ходят да се нацепват в залата...Билдерите....Пият го след тренировка....Май влияе на хормона на растежа...

Коментар

Ето какво намерих: ,,Глутаминът е майката на всички аминокиселини".В човешкото тяло глутамин се складира в мускулите - 60 % от свободните аминокиселини в мускулната клетка са под формата на глутамин. Той може да се синтезира и от аминокиселините валин и изолевцин, както и от глутамичната киселина. Първите две са с разклонена верига и са особено важни за мускулния растеж . Тежките тренировки изискват много глутамин, който организмът сам не може да си произведе от посочените по-горе аминокиселини. Науката категорично показа, че глутаминът предпазва от загуба на мускулна тъкан заради тренировъчните натоварвания, стреса, заболявания и т.н.Той има силен антикатаболен ефект, понижава нивото на кортизола и изпълнява важна роля в поддържането на положителния азотен баланс, поддържа функциите на имунната система, черния дроб, панкреаса и др. органи. Глутаминът е основен азотен преносител и също така транспортира амоняка от една зона (мозъка, черния дроб) до друга. Голяма част от него се използва за производството в организма на един от най-важните антиоксиданти - глутатион, произвеждащ се от глутамин, цистеин и глицин.Глутаминът има значима роля в синтеза и зареждането на депата с гликоген. Едно от най-важните му за билдерите действия е, че повишава нивото на хормона на растежа. Само 2 гр. от него, приети орално, повишават отделянето на хормона на растежа . Изследванията на учените доказват, че глутаминът увеличава усвояването на аминокиселините с разклонена верига (BCAA). На това се дължи мускулноизграждащият (анаболен) и мускулнопредпазващият ефект. Глутаминът е продукт за сила и маса, релеф и възстановяване. Освен това той спомага за задържането на водата вътре в мускулната клетка и така я прави обемна и свежа. Сигурно си спомняте, че и креатинът има такова въздействие, нали?

Коментар

ми щом не е незаконно, всеки има право да се друса с каквото си иска. аз например пуша и пия
                      браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

galinchooo написа:
                        Има едни инхалатори,които са много хубави...Имам такъв от доста години..Върши уникална работа..За ларингити,астми,плевмонии и т.н.(ние с голямата щерка се скъсахме от ларингити...Прави се инхалация с разтвор(натриев глюконат беше май)солената глюкоза.И тъй като покрай тоя въздух нашия(нефтозаводски)децата са и астматици им правим и инхалации с тоя уред с вентолин(капки)..За сега са добре,щерката го израстна напълно.....П.С..скъпичко е уви.Около 170лв го платих.Една инхалация трае 5-10мин. и се равнява на почти 20 инхалации с лайка или каквото и да е по старомодния начин...поне така го обясняваше мед.сестра,която ми даде нассока за това нещо....
                        http://e-apteka.bg/node/1604 това е нещо подобно то май е друга марка!

Коментар

http://e-apteka.bg/node/33 Всъщност има и на този производител. Аз май на там се ориентирам. На всякъде пише колко по-полезно и ефективно е с инхалатора.

Коментар

Инхалаторът е незаменим уред, когато си с малки деца. Нашият е Чико: http://www.pakostnik.com/bg/productd...d=7302&cat=132 и си върши работата вече 4-5 години. При по-леки проблеми го ползваме само с физиологичен разтвор. При по-сериозна опасност за дробовете слагаме и вентолин, но никога на своя глава, а само след преглед и назначение от докторката.
                            Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

А физиологичният разтвор от банка ли го сипвате или го купувате на ампули? Как е по-добре?Вентолина то сиропче Вентолин ли имате в предвид?

Коментар

Вентолин разтвор за пулверизиране пише на шишенцето. Физ. разтвор от банка или пластмасови ампули. Не бива от стъклени, че може да се вдишат погрешка стъкълца.
                                Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

Working...
                                X