Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продукти на АКВА СОРС

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да, и малкият тази зима отнесе два антибиотика но не стигнахме до по-сериозно положение от зачервено гърло и кашлица и разбира се температура за ден два. А антибиотиците бяха включени защото след 4-5 дневно лечение по-друг начин нещата не се оправяха и се появиха леки хрипчета. Вторият път като се разболя, в групата бяха 9 деца. Може би и положението при нас не е толкова зле, както си мислех, всъщност това са си малки деца, няма как. И напълно си прав, няма цял живот да се тъпчат с такива неща. При положение, че и двете ми деца ядат плодове на корем когато решат, направо тия водорасли и коластри ще ги оставя на страна. Но всяко мнение по въпроса ще е полезно. Не само за мен надявам се.
    Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Благодаря на Модераторите, за преместването на темата. Снощи май вече съм спал като я пуснах Извинявам се за неудобството.

Коментар

dudulia написа:
        За хранителни добавки, аз днес си купих на DM - Das gesunde plus. Немски добавки с контролирано качество. Порових се в немски форуми и мнението беше, че са добри, и няма смисъл да се купуват скъпи хранителни добавки.
        DM или казано иначе Drogerie Markt е немска верига дрогерии. Имат магазини в БГ предимно в молове и по-големите градове. Ето тук линк с магазините им http://www.dm-drogeriemarkt.bg/bg/ho...-filialen.html Добавките и витамините са с марката Das gesunde plus. Аз лично ползвам basen tabletten.
        Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
        Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Danchojn написа:
          ...При положение, че и двете ми деца ядат плодове на корем когато решат....
          я сподели как изобщо "решават", че при нас е война за всяко парченце плод или зеленчук .
          браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Ми не знам. Снощи например се прибирам. Викам му на дребния - искаш ли бананче. Той се врътна и избяга. Да, ама бат Данчо гладен и почна един . Той като ме видя и поиска и той. Та единия вариант може да е вашия пример. Т.е трябва и вие да папате с тях.Иначе има дни в които не искат, а има дни в които изяждат една торба ябълки. С храната нямаме проблем. Ние не настояваме и не ги гоним за храната. Освен това много много не държим закуска - обед - вечер да е по часовник. Като огладнеят. Понякой път се е случвало да ядат моркови по 11 часа вечерта. От съвсем малки сме им правили плодови сокчета. Вообще давали сме всякаква храна. Но все пак мисля, че родителският пример много влияе. Но пък и вие може би сте пробвали. Може да пробвате като се позатопли варианта - сладолед с плодове. Моите умират за това.Такива работи, едва ли има обща рецепта.

Коментар

Danchojn написа:
              Тя твърди, че при висока температура дори и над 40гр. не дават нищо срещу температурата, защото това било естествената имунна защита на организма и давайки например Нурофен ти спираш борбата на организма с болестта. Тя твърди, че са изкарали пневмония, само на Коластарата от сайта. Има две деца и твърди, че не са виждали лекарства досега.
              Много поздрави на тази приятелка, дето нищо не е давала на детето с над 40 градуса температура. Е@аси ненормалните хора. На 41 градус човек го хоспитализират, че над 42 вече почват промени в обмяната на веществата, както и увреждане на главният мозък. Заради температура над 40 като малък, до ден днешен съм +2.5 диоптър на дясното око.Като чета, нямате кой знае какви проблеми, просто по детските градини е някакъв ужас по това време на годината. Продължавайте с ехинацеята, може и есберитокс капки (също съдържа ехинацея), витамини също. Щом "ръфат" плодове и зеленчуци няма страшно .
              00' Bravo 105 JTD

Коментар

Благодаря nikolce. Направо ме хвърли в шах вчера с това дето ми разказа. Затова питам, да не съм изостанал от прогреса с имунитета......

Коментар

Съгласен съм, може да повишават имунитета, но системата им за продажби е дразнеща. За да купуваш на дистрибуторски цени, трябва да дадеш 40лв за сключване договор и така цената ти е 60лв, ако не сключиш договор 90лв. Тарикати, може да искам да си купя веднъж продукта за една година.
                  Bue

Коментар

"Лекар" които лекува с хомеопатия преди време ми стави детето 2 дена с температура39-40гр(с пневмония),която той не знам дали умишлено или не прикриваше.Естествено жена ми му имаше пълна вяра тъй като е много известен и добър..Уж..След 2рия ден го закарахме в болница вече и констатираха пневмонията(в която почти сигурен бях че я има,защото аз като малък много съм боледувал и знам какви са симптомите отлично)...Били сме на косъм..После разбрах че при същия тоя доктор има трагичен случаи с едно дете(починало от пневмония).Не мога да разбера какви са тея хора"безмозъчни шарлатани" които лекуват пневмония без антибиотици.Та моите 2 деца преди редовно боледуваха и с жената с ме станали почти лекари"задочно"..хах...Организма се бори с болестта до температура 38гр..от там нагоре самия организъм се предава и вируса надделява(не че спира да се бори но вируса взима превес).И представете си ако е пневмония,какво се случва в организма.От малко повече от една година децата пият ето тези витамини www.yummibears.com.Препоръча ги някаква лекарка.Но след отзиви и от доста майки,жена ми реши да ги пробва.Около 30лв са за 1 месец и не е хубаво да се дават постоянно.Дават се по схема...Правят се 2 курса по 1 месец и после почивка...Намират се малко по трудно,но в по елитните аптеки го имат предполагам.На мен ми го доставя една позната...Засилват организма като цяло и апетита доста..Малкия Мук беше много злояд,но сега набива като прахосмукачка и качи няколко килца.....И да чукнем на дърво болестите отшумяха.Е не напълно,но преди това в месеца 2 пъти се разболяваше малкия.Сега в годината 1-2 пъти макс..П.С..по точно ето тези.http://www.yummibears.com./vitamins.jsp?productid=41
                    FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила

Коментар

galinchooo написа:
                      редовно боледуваха и с жената с ме станали почти лекари"задочно"..хах...Организма се бори с болестта до температура 38гр..от там нагоре самия
                      Ха, така точно знам и аз. Затова докато не мине тази граница температурата, не даваме нищо.

Коментар

за да не подведа някого, инхалации с лайка НЕ СЕ ПРАВЯТ когато човек има температура, иначе ще му се изпържи мозъка на детето. това според мен важи и за всички загряващи, като тайлол хот, нищо че съдържат парацетамол.
                        браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Има едни инхалатори,които са много хубави...Имам такъв от доста години..Върши уникална работа..За ларингити,астми,плевмонии и т.н.(ние с голямата щерка се скъсахме от ларингити...Прави се инхалация с разтвор(натриев глюконат беше май)солената глюкоза.И тъй като покрай тоя въздух нашия(нефтозаводски)децата са и астматици им правим и инхалации с тоя уред с вентолин(капки)..За сега са добре,щерката го израстна напълно.....П.С..скъпичко е уви.Около 170лв го платих.Една инхалация трае 5-10мин. и се равнява на почти 20 инхалации с лайка или каквото и да е по старомодния начин...поне така го обясняваше мед.сестра,която ми даде нассока за това нещо....
                          Прикачени файлове

Коментар

slonikon написа:
                            за да не подведа някого, инхалации с лайка НЕ СЕ ПРАВЯТ когато човек има температура, иначе ще му се изпържи мозъка на детето. това според мен важи и за всички загряващи, като тайлол хот, нищо че съдържат парацетамол.
                            То при температура инхалации никакви мисля не се правят.

Коментар

Danchojn написа:
                              slonikon написа:
                              То при температура инхалации никакви мисля не се правят.
                              Правят се с този инхалатор,независимо дали има или няма температура..Отваря дробовете или ако е гърло,помага за неутрализиране на гноита по сливиците.Парата излиза студена(незнам как става това).

Коментар

galinchooo написа:
                                Парата излиза студена(незнам как става това).
                                Хитро!
                                браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Working...
                                X