Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Kaspersky или AVG antivirus/коя е по-добра/?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Kaspersky или AVG antivirus/коя е по-добра/?

Привет колеги,сега се чудя коя антивирусна да си кача,много ми хвалят AVG.Но знам,че Kaspersky не е за пренебрегване.Та вие коя мислите,че е по-добра за да ме улесните в избора?!Благодаря ви предварително

Kaspersky (Internet security 2012 или Anti virus 2012) със сигурност е по-добра от AVG. Както в предотвратяването на зарази, така и в почистването на вече заразен компютър, който се е заразил, докато е бил с друга антивирусна. Но струва пари, а кодове за активация на споменатите версии на Касперски не знам дали можеш да си намериш отнякъде. Не съм се интересувал, може и да се намират .
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Re: Kaspersky или AVG antivirus/коя е по-добра/?

цено написа:
      Привет колеги,сега се чудя коя антивирусна да си кача,много ми хвалят AVG.Но знам,че Kaspersky не е за пренебрегване.Та вие коя мислите,че е по-добра за да ме улесните в избора?!Благодаря ви предварително
      Ще си купуваш или ще търсиш хакната!? Касперския си е доста добър, но товари системата доволно...Лично аз използвам безплатната версия на Avast Antivirus не товари, добре пази и...е безплатна...AVG...не съм я слагал и вероятно няма да я сложа...Ако ми се даваха пари бих си взел Касперски.
      Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
      BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
      BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Ааа, не. Нод32 е по-добър и ог двете. Имам един познат дето жена му я ползва и е много доволна. И един приятел имам, дето продава компютри втора ръка, също е много доволен. Аз съм с Аваст, много съм доволен. Отивам за семки и капи ананас.

Коментар

Над 90% от работата на ПЦ-тата ми е постоянно свързана с интернет,да видим поне още няколко мнение за да реша,за Аваст,Нод и нортон не ща и да чувам...доста си препатих с тях и загубите бяха големи(преинсталация)

Коментар

Аз ползвам Касперски интернет секюрити 2012 от половин година. Преди това също съм ползвал касперски. Определено съм доволен и никога не съм имал заразен компютър,когато съм я зползвал. Не е лека програма и малко бави компа,но е в границите на нормалното. Определено не е по-тежка от Нортън. Аз мисля да си подновя лиценза, след като ми изтече сегашният ( с купена антивирусна съм).
            Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
            Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Отдавна не ги следя, но вероятно ще ползваш кракната версия и няма да имаш ъпдейти, което е важно. Общо взето всеки ще си похвали каквото е инсталирал по една или друга субективна причина. Ето тук има някакви измислени сравнения http://www.av-comparatives.org/en/co...detection-test, според които бих ти препоръчал Avira, защото има безплатна версия. Аз съм с Microsoft Security Essentials, защото си върви към Windows.
              Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

Слагаш това:http://zamunda.net/details.php?id=267704&hit=1и в описанието пише как се подкарва и рестартира 30 дневния пробен период.

Коментар

Ето какво използва Google - AVG. И аз като него ....
                  Прикачени файлове
                  Bravo 1.6 / 16

Коментар

Аз ползвам безплатната версия на AVG и съм си доволен,но то перфектна антивирусна няма,особенно,ако не е оригинална,а кракната.
                    Fiat Marea 1.8 16v HLX
                    Hyundai Terracan 2.9 CRDI

Коментар

Riki888 написа:
                      Ето какво използва Google - AVG. И аз като него ....
                      Шегуваш се нали )))) Това е "плъгин" на твоята антивирусна. Нали не си си помислил, че гоогле използва като твоята антивирусна ПС. Същата опция я има и касперски и аваст и т.н.
                      Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                      BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                      BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

ogi28b написа:
                        Ааа, не. Нод32 е по-добър и ог двете. Имам един познат дето жена му я ползва и е много доволна. И един приятел имам, дето продава компютри втора ръка, също е много доволен. Аз съм с Аваст, много съм доволен. Отивам за семки и капи ананас.
                        В голяма заблуда изпадаш. Семки и капи ананас ще ми купуваш?! А днес е Зарезан и почва ШЛ Аз пък ползвам майкрософтската. АВГ също е жадна за ресурси и кофти се изключва, когато е необходимо да се кракне някое приложение....

Коментар

Инсталирах Касперски,благодаря за съдействието колеги ! Да видим какво ще е поведението на машината сега! Дали пак като AVG ще ми прави проблеми?!

Коментар

ogi28b написа:
                            Присъединявам се към колегата Humppa.Касперски е найстина много добра.Ползвам съм я нямал съм никакви проблеми с нея.AVG има пропуски.И не е надежна поне според мен.+1 за Касперски
                            първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                            Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                            Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Аз от доста време спрях да ползвам стени и антивирусни и съм много рахат.....
                              Alfa 156 2.0 TS
                              Alfa 156 20VTurbo
                              Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                              Locost TF1 3.0V6

Коментар

Working...
                              X