Привет колеги,сега се чудя коя антивирусна да си кача,много ми хвалят AVG.Но знам,че Kaspersky не е за пренебрегване.Та вие коя мислите,че е по-добра за да ме улесните в избора?!Благодаря ви предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Kaspersky или AVG antivirus/коя е по-добра/?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Kaspersky (Internet security 2012 или Anti virus 2012) със сигурност е по-добра от AVG. Както в предотвратяването на зарази, така и в почистването на вече заразен компютър, който се е заразил, докато е бил с друга антивирусна. Но струва пари, а кодове за активация на споменатите версии на Касперски не знам дали можеш да си намериш отнякъде. Не съм се интересувал, може и да се намират.
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
-
Re: Kaspersky или AVG antivirus/коя е по-добра/?
цено написа:Привет колеги,сега се чудя коя антивирусна да си кача,много ми хвалят AVG.Но знам,че Kaspersky не е за пренебрегване.Та вие коя мислите,че е по-добра за да ме улесните в избора?!Благодаря ви предварителноRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Аз ползвам Касперски интернет секюрити 2012 от половин година. Преди това също съм ползвал касперски. Определено съм доволен и никога не съм имал заразен компютър,когато съм я зползвал. Не е лека програма и малко бави компа,но е в границите на нормалното. Определено не е по-тежка от Нортън. Аз мисля да си подновя лиценза, след като ми изтече сегашният ( с купена антивирусна съм).Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Отдавна не ги следя, но вероятно ще ползваш кракната версия и няма да имаш ъпдейти, което е важно. Общо взето всеки ще си похвали каквото е инсталирал по една или друга субективна причина. Ето тук има някакви измислени сравнения http://www.av-comparatives.org/en/co...detection-test, според които бих ти препоръчал Avira, защото има безплатна версия. Аз съм с Microsoft Security Essentials, защото си върви към Windows.Brava 1.6 16V 103hp
Коментар
-
Слагаш това:http://zamunda.net/details.php?id=267704&hit=1и в описанието пише как се подкарва и рестартира 30 дневния пробен период.
Коментар
-
Riki888 написа:Ето какво използва Google - AVG. И аз като него ....)))) Това е "плъгин" на твоята антивирусна. Нали не си си помислил, че гоогле използва като твоята антивирусна
ПС. Същата опция я има и касперски и аваст и т.н.
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Humppa
ogi28b написа:Ааа, не. Нод32 е по-добър и ог двете. Имам един познат дето жена му я ползва и е много доволна. И един приятел имам, дето продава компютри втора ръка, също е много доволен. Аз съм с Аваст, много съм доволен. Отивам за семки и капи ананас.Аз пък ползвам майкрософтската. АВГ също е жадна за ресурси и кофти се изключва, когато е необходимо да се кракне някое приложение....
Коментар
-
ogi28b написа:Ааа, не. Нод32 е по-добър и ог двете. Имам един познат дето жена му я ползва и е много доволна. И един приятел имам, дето продава компютри втора ръка, също е много доволен. Аз съм с Аваст, много съм доволен. Отивам за семки и капи ананас.първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар