Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дайте съвет за компресор за въздух?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Immortal написа:
    ThE_PuNiSHeR написа:
    Първия резултат в гугъл дава това:http://www.argo-market.com/Products/Details/1217и товаhttp://www.argo-market.com/Products/Details/1218Смятам, че е в ценовия ти диапазон и по-добро от тея, които са по големите вериги хипермаркети
    Колега, аз ГУгъла съм го обходил Искам впечатления от колеги, които са ползвали и ползват нещо такова.Везните клонят към Einhell, тъй като гледам...
    Метабо и Блек енд Декер се внасят от една и съща фирма, метабото е нискобюджетната версия.Я виж в сайта на КИРОВ дали ще си харесаш нещо, там техниката е професионална, Моя майстор ползва компресор на ФЕБИ, и е доста доволен, но не знам колко е като парички.
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
      Я виж в сайта на КИРОВ дали ще си харесаш нещо, там техниката е професионална,
      Ми да де, аз от там си харесах Метабо-то:http://www.kirov.net/?cid=1101&pid=3736

Коментар

Вземай Метабото, винаги можеш да му закачиш още една бутилка.

Коментар

Взехме Einhell от Метро за 310 лв.Не ви казах в началото, но компресора не е за мен, а за мой приятел. Ай да му е честит!

Коментар

Immortal написа:
            Взехме Einhell от Метро за 310 лв.Не ви казах в началото, но компресора не е за мен, а за мой приятел. Ай да му е честит!
            И дано не те псува много после ...
            I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Immortal написа:
              Сега остава само да не е ейн хел както само написа Ама все пак странен избор между този Ейнхел и Метабо-то.Сигурно са различни класове, за да направите този избор.
              A20DTH ЖТД ама не баш
              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Ех, жалко. Тайно се надявах да е за теб, да видя що е то надута жаба :D
                "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Вземаш една сламка и я завираш на жабата в г*за. После надуваш... Ако е с компресор ще е интересно Едно време така надувахме жабите, и ги пускахме да плуват обратно. После ги целихме с прашки
                  Alfa 159 SW 2.4 Ti
                  Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                  "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Дайте съвет за компресор за въздух?

gamma написа:
                    Вземаш една сламка и я завираш на жабата в г*за. После надуваш... Ако е с компресор ще е интересно Едно време така надувахме жабите, и ги пускахме да плуват обратно. После ги целихме с прашки
                    Природозащитниците , след като прочетат това , смятай че са се отправили да се давят в Атанасовското езеро.
                    FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                    FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Working...
                    X