Много моля!!!Св.Трифон Зарезан БЕШЕ на 01.февруари.Ако все още някои от вас живеете по стар стил - живейте си, но ще ви напомня, че България официално е преминала към нов стил през 1916 година (т.е. преди почти 100 години).За мен днес е ден на Влюбените (не Св.Валентин, щото е католически празник, а аз не съм католик).ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ВЛЮБЕНИ, НА ВСИЧКИ КОИТО НЯКОГА СА БИЛИ ВЛЮБЕНИ И НА ВСИЧКИ, КОИТО ЩЕ БЪДАТ ВЛЮБЕНИ.
Много моля!!!Св.Трифон Зарезан БЕШЕ на 01.февруари.Ако все още някои от вас живеете по стар стил - живейте си, но ще ви напомня, че България официално е преминала към нов стил през 1916 година (т.е. преди почти 100 години).За мен днес е ден на Влюбените (не Св.Валентин, щото е католически празник, а аз не съм католик).ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ВЛЮБЕНИ, НА ВСИЧКИ КОИТО НЯКОГА СА БИЛИ ВЛЮБЕНИ И НА ВСИЧКИ, КОИТО ЩЕ БЪДАТ ВЛЮБЕНИ.
Виж сега, ти ако си влюбен, то аз съм женен от 13 год. И аз като Краси празнувам любовта си към виното!
I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Дидоооо,къв човек си ти бре???Остави ни да са напием с повод бре. Влюбени сме във виното бре.За това и двата ги празнуваме с кеф.Ай наздраве.
ХА ХА ХАБе доколкото ви познавам, повод винаги може да си намерите Я гледай какво слънце пече навън. Да пием за хубавите слънчеви лъчи, които ни топлят дори и в мразовитите зими!Или както казва генерал Иволгин: "Ну, за дружбу!"
Дидо, не ни разваляй празника де Хайде наздраве
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Частит празник на всички влюбени и загубени.И аз спадам към тях.А Трифон зарезан си го празнуваме често. Целувки за жената на моя живот и благодарности,че ме дари с наследник.Мило,обичам те.
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар