mr_none написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Punto GT или HGT
Collapse
X
-
punto HGT
-
mr_none написа:А нима този мотор не е тромав до към 3000-4000 оборота, точно както и при Twin-spark.А и икономията му не е на толкова високо ниво.
Коментар
-
Конкретно - с кой друг такъв мотор го сравняваш за да си вадиш тоя извод, че е тромав, че ми стана интересно по какъв критерии се определя кога един мотор е тромав или пъргав до 3000-4000 оборотаGrande Punto 1.9 JTD Sport '06
Punto GT 1.4 Turbo '99
Punto Sporting 1.2 16v '01 - ex
Коментар
-
mr_none написа:Конкретно - с кой друг такъв мотор го сравняваш за да си вадиш тоя извод, че е тромав, че ми стана интересно по какъв критерии се определя кога един мотор е тромав или пъргав до 3000-4000 оборотаpunto HGT
Коментар
-
biankov написа:Клипчето на колегата didich ме вдъхнови. Нqкои да продава запазено HGT? :Dpunto HGT
Коментар
-
Много интересна темичка , но се случва нещо напълно непознато за подобен вид теми .В теми от този вид , обикновено към средата на първата страница се появява човека Х който веднага предлага".....абе вземи си ЖТД.." Без значение какво е заглавието на темата и дали човека иска изобщо дизел Сори за натоварване на темата с излишни разсъждения но силно съм озадъчен как тук не се е случило още товаФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Atanas71 написа:Много интересна темичка , но се случва нещо напълно непознато за подобен вид теми .В теми от този вид , обикновено към средата на първата страница се появява човека Х който веднага предлага".....абе вземи си ЖТД.." Без значение какво е заглавието на темата и дали човека иска изобщо дизел Сори за натоварване на темата с излишни разсъждения но силно съм озадъчен как тук не се е случило още товаbiser_as написа:biankov написа:Като цqло искам кола за всеки ден коqто да е малка и сравнително пъргава. Неискам да тунинговам нищо по двигателq. Ще се кара много (около 2500 км. на месец)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар