Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Почина Уитни Хюстън

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

dikanio написа:
    chaveto написа:
    То мир ама с тая дрога и пиячка до там се стига. Както казват в "наркотици оод" направо ти се стопява мозъка от дрогата
    Защо все най-добрите артисти умират от наркотици и алкохол, що не се гътне някоя пайнерка или Азис примерно? Предполагам, защото няма какво да им се стопява...
    Това с друсането е редовна практика. Хора под голямо напрежение, които работят по цял ден, редовно употребяват наркотици, иначе не биха издържали. Гледаш прав, здрав мъж (адвокат примерно) нон-стоп сутрин по 1,2 грама на кухненския плод.Дори и сервитьорките и барманите, които ви обслужват по дискотеките са надрусани на щайга!По тоя случай имаше статия, но в момента не ми се търси.Така, че не е учудващо, че е починала от наркотици, не е първата, не е и последната. Все пак това не е тема на разговор.Мир на праха и!

Коментар

chaveto написа:
      То мир ама с тая дрога и пиячка до там се стига. Както казват в "наркотици оод" направо ти се стопява мозъка от дрогата
      +1@coolboby: Абе колега и аз бачкам по 16-18 часа, но още не съм почнал да се друсам. И съм на тоя режим от около 10 години. Най-силната дрога, която съм употребявал беше един Red Bull - от тогава такава грешка не правя. Пия кафе и черен чай. Тъй, че мнението ти не е меродавно.
      Steliyan's Life!
      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

В крайна сметка още не е ясно какво е причинило смъртта. Това, че някога е употребявала наркотици, не означава непременно, че е свръхдоза.
        Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Ти не си, ама има още 6 милиарда души, ти не си целия свят.

Коментар

мир на праха й RIP
            Шофирай разумно, на пътя не си сам.
            Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
            Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
            Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Заебете вие друсането!!!Гласа обяснява всичко.Невероятна във всяко едно отношение.Мир на праха и.Велика!!!Ще запомня завинаги РД-то на сина НИ със смъртта на великата певица.
              FIAT BRAVO 1.6
              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Доктора прегледал Уитни Хюстън и казал:Хюстън,имаме проблемлека и пръст
                FIAT Marea 1.9 JTD 2001г.
                ... и тя доверчиво сложи крака на раменете му...
                миг невнимание и вече си татко

Коментар

popara801 написа:
                  Заебете вие друсането!!!Гласа обяснява всичко.Невероятна във всяко едно отношение.Мир на праха и.Велика!!!Ще запомня завинаги РД-то на сина НИ със смъртта на великата певица.
                  Попаров, честито и да Ви е жив и здрав! Синът де.
                  Steliyan's Life!
                  FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Никога не съм разбирала хората, които, като почине известна личност и се почва вадене на кирливи ризи, ама то това се прави постоянно и приживе.Въобще не ме интересува какво и колко е взимала...за мен Уитни беше ИЗУМИТЕЛЕН ГЛАС!!Една от любимите ми изпълнителки.Нека почива в мир!http://www.youtube.com/watch?v=h9rCo...&ob=av2eВсе любими парчета...поздрав за всички.
                    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                    Ванга

Коментар

Working...
                    X