Не беше това смисълът на темата... Тя бе провокирана от няколко реплики на колеги с дизелови коли - няма да им казвам дизелджии, макар че този термин има доста тълкувания - на покачването на цената на газта. И същите коментари, когато почна да поскъпва нафтата. Не съм абсолютен привърженик на нито едно гориво, разсъждавам прагматично. Карал съм на всякакви, определяща е била цената и удобството.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не ми е чудно, че растат цените.
Collapse
X
-
Ами то най-прагматично е с градския транспорт а при възможност с велосипед...Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Кой цензурира пак бе ? Нали за цените на горивата спорим , те ли са високи или доходите ниски ? Не съм съгласен с този тип цензура ! Казвам го тук, защото не виждам кой го направи !Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
nedialk00 написа:не е само от акцизите... даже доста малко е от тях, страшно се спекулира с цените, пък дизелжиите да си злордастват, на газ или метан пак е в по-евтино от дизел, като прибавим и проблемите и ремонтите по дизелите, става доста по-добре да караш на газ или метан неможе преди 1 седмица да зареждам на 1,20 газ, днес да е 1.40 айде много моля като се сетя преди 2,5 години зареждах около 2 месеца на 65 стотинки газ от едно място, на другите места тогава беше по 80-85 стотинкиDido_Lyubenov написа:Кой цензурира пак бе ? Нали за цените на горивата спорим , те ли са високиили доходите ниски ? Не съм съгласен с този тип цензура ! Казвам го тук, защото не виждам кой го направи !Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Plastex написа:...Dido_Lyubenov написа:Кой цензурира пак бе ? Нали за цените на горивата спорим , те ли са високиили доходите ниски ? Не съм съгласен с този тип цензура ! Казвам го тук, защото не виждам кой го направи !Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Натиск няма. Камо ли па цензура. Темата е с тясна насоченост, вие пак почнахте да бистрите политиката и прочие.Липсващите мнения можете да видите в раздел Премахнати теми.Това е една от опциите на модерирането - офтопика да се отделя и премества в коша. Крайно време е да се четат ПРАВИЛАТА и да се СПАЗВАТ!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар