Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Не ми е чудно, че растат цените.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не беше това смисълът на темата... Тя бе провокирана от няколко реплики на колеги с дизелови коли - няма да им казвам дизелджии, макар че този термин има доста тълкувания - на покачването на цената на газта. И същите коментари, когато почна да поскъпва нафтата. Не съм абсолютен привърженик на нито едно гориво, разсъждавам прагматично. Карал съм на всякакви, определяща е била цената и удобството.
    Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Ами то най-прагматично е с градския транспорт а при възможност с велосипед...
      Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
      Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

.....
        Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Кой цензурира пак бе ? Нали за цените на горивата спорим , те ли са високи или доходите ниски ? Не съм съгласен с този тип цензура ! Казвам го тук, защото не виждам кой го направи !
          Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

nedialk00 написа:
            не е само от акцизите... даже доста малко е от тях, страшно се спекулира с цените, пък дизелжиите да си злордастват, на газ или метан пак е в по-евтино от дизел, като прибавим и проблемите и ремонтите по дизелите, става доста по-добре да караш на газ или метан неможе преди 1 седмица да зареждам на 1,20 газ, днес да е 1.40 айде много моля като се сетя преди 2,5 години зареждах около 2 месеца на 65 стотинки газ от едно място, на другите места тогава беше по 80-85 стотинки
            Е те тва е върха на простотията, докато се печем на един и същ огън по най-тъпанарския начин да злорадстваме, че и някой друг ще обикаля с празен джоб. Разделяй и владей, така се води стадо.
            Dido_Lyubenov написа:
            Кой цензурира пак бе ? Нали за цените на горивата спорим , те ли са високиили доходите ниски ? Не съм съгласен с този тип цензура ! Казвам го тук, защото не виждам кой го направи !
            Колега, направи си сайт и като почнат да те юркат теб за ъъъъ... свободомислието в него, си се оправяй както си искаш/можеш, досещаш се, че може да има натиск върху организаторите на раздумката тук, така, че могат да действат както преценят, не можеш да им се сърдиш.
            Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Plastex написа:
              ...
              Dido_Lyubenov написа:
              Кой цензурира пак бе ? Нали за цените на горивата спорим , те ли са високиили доходите ниски ? Не съм съгласен с този тип цензура ! Казвам го тук, защото не виждам кой го направи !
              Колега, направи си сайт и като почнат да те юркат теб за ъъъъ... свободомислието в него, си се оправяй както си искаш/можеш, досещаш се, че може да има натиск върху организаторите на раздумката тук, така, че могат да действат както преценят, не можеш да им се сърдиш.
              Yellow_Flash_Colorz_PDT_43

Коментар

Натиск няма. Камо ли па цензура. Темата е с тясна насоченост, вие пак почнахте да бистрите политиката и прочие.Липсващите мнения можете да видите в раздел Премахнати теми.Това е една от опциите на модерирането - офтопика да се отделя и премества в коша. Крайно време е да се четат ПРАВИЛАТА и да се СПАЗВАТ!
                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Working...
                X