kiro_of_the_day написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Милионният пост във форума!
Collapse
X
-
Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
-
kiro_of_the_day написа:А какви времена бяха ....
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:А какви времена бяха ....Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
muns61 написа:Това толкоз ли е важно? Тук има участници с много мнения, голяма част от които е плява. Не че в други форуми е различно...Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
=Rudi= написа:kiro_of_the_day написа:А какви времена бяха ....VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
fihi написа:kiro_of_the_day написа:А какви времена бяха ....VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Напоследък все повече чета мнения, че форумът станал безинтересен?!?Е вие какво очаквате да е интересното тук?В техническите раздели аз лично влизам като потребител само когато имам някакъв проблем, който да не мога да реша. Последното ми влизане там за търсене на информация беше есента, когато исках да видя колко болта има средната конзола на Бравото, че нещо ми се губеше един болт.Почти няма проблем, който да не е разискван поне 2 пъти. Остават няколко раздела, в които да си чешем езиците и това е. Пък темите - всякакви. Ако искате форумът да е строго технически - добре, ама тогава ще влизате на годината 3 пъти... според мен точно тези, злободневни и шарени теми дават живот на форума. Веднага ви давам за пример Ланча форума - строго технически форум, аз лично влизам там веднъж месечно. И има по десетина нови мнения от предното ми влизане. Това ли е интересен форум?!?Ако не ви харесват темите - ми пуснете по-интересни? Форумът е ваш!Ние, потребителите на форума за това време, се променихме като хора... и остаряхме, и се разхубавихме ... и оглупяваме вече (старост -нерадост)... И форума така Ай, ще пиша по темата пак на дву-милионния пост П.П. Аз се запознах с fihi лично на една среща през 2007-ма. А е регистриран по-отдавна. Това му е втора регистрация, след изтриване на първата, затова пише 2009... Но няма никакво значение де. Само констатирам факт.
Коментар
-
Ей накарахте ме да се ровя в миналото. Yellow_Flash_Colorz_PDT_28 Както каза Дидо, първата ми регистрация е от 31 Авг 2006, а тази е от 14 Дек 2009, ако изобщо има значение.Кире, те го те първия ми пост, още в com-а:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=79771#79771Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Форумът не е нито по-интересен, нито по-тъп в сравнение с годините, когато е стартирал. Различна е единствено атмосферата. Тогава всичко е било доста по-дружелюбно и приятелско в сравнение със сега. Което е нормално за един съвсем нов проект! А Руди е прав да се чувства леко засегнат от това, че му отнеха юбилейното мнение.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
krasio_79bs написа:Явка,ами представяш ли си какво ще стане ,ако се махне чат темата. За мен е по важно брояча на началната страница какво показва.Щом той е така да се каже"официалният" брояч,значи него ще гледам.При преброяването на пътниците по летищата дали броят екипажа на самолетите?ПП.Абе да не би да има награда за написалият милионното мнение?== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Слав написа:krasio_79bs написа:Явка,ами представяш ли си какво ще стане ,ако се махне чат темата. За мен е по важно брояча на началната страница какво показва.Щом той е така да се каже"официалният" брояч,значи него ще гледам.При преброяването на пътниците по летищата дали броят екипажа на самолетите?ПП.Абе да не би да има награда за написалият милионното мнение?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар