Милионият пост във форума вче е факт, честито!За съжаление е един най обикновен ЪП на колегата =Rudi=...http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...0000Жалко, поне една дума да имаше написана....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Милионният пост във форума!
Collapse
X
-
Не съм Краси,Това наистина е милионният, а защо там са 50 хиляди по - малко, адми ите да обяснят. Но предполагам разликата идва от изтрити мнения. Но като абсолютна номерация - този е!Виж линка - по цифрите си личи!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:Не съм Краси,Това наистина е милионният, а защо там са 50 хиляди по - малко, адми ите да обяснят. Но предполагам разликата идва от изтрити мнения. Но като абсолютна номерация - този е!Виж линка - по цифрите си личи!Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Гледай как ми оспорвате милионния пост! :D Замазвате ни очите с бройката на "одобрените" мнения. :D По-малката бройка показва, че "цензурата" е резнала 5% от гласа на народа.Аз също разбирам, че има и изтрити мнения, включени в абсолютната бройка. Това, че са изтрити, защото са безсмислени или колега е пожелал да заличат профила му, не означава, че не са написани. Щом са отчетени, значи нещо е било публикувано, било то и пълна глупост, или изтрито от автора, в рамките на 24ч или при заличаване на профила. Нали, правилото за 24 часов достъп беше въведено за ограничаване на редактираните и заличени мнения? Краси, цитираната по-малка бройка, също противоречи на логиката с парите. Броячът е само за "приходи".Знаете, че в други форуми, в някой от разделите, темите и мненията се трият автоматично, по давност или при запълване на капацитета. Но нали брояча е за абсолютната бройка на мненията, не само за достъпните в момента?http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...000000#1000000
Коментар
-
Еее, Руди, брилянтна защита човеко!Все едно аз съм я написал, ама по-хубаво Краси, така е, важна е абсолютната бройка... Иначе ако аз полудея ей сега щото някой ми е накривил шапката и мога да намаля мненията с колкото си искам или докато ми се схване пръста да кликам по мишката... Както и всеки един модератор де, за админите да не говорим...Ейййй, представяте ли си що за чудо е превъртелия модератор......Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Явка,ами представяш ли си какво ще стане ,ако се махне чат темата. За мен е по важно брояча на началната страница какво показва.Щом той е така да се каже"официалният" брояч,значи него ще гледам.При преброяването на пътниците по летищата дали броят екипажа на самолетите?ПП.Абе да не би да има награда за написалият милионното мнение?
Коментар
-
:D Благодаря на Явор! :D Да не взема да претендирам, че и 999 999 пак е мой, и то в подкрепа на форума. http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...Награда ли? Къде? Къде?krasio_79bs написа:При преброяването на пътниците по летищата дали броят екипажа на самолетите?
Коментар
-
От много време насам постове не се трият. Това че не се виждат не значи че са изтрити. Може би с изключение на някои еднакви пуснати погрешка. И всички те си влизат в бройката.А от тези 50 000 хиляди липсващи поста доста голяма част са изтрити много отдавна покрай опитите да се открадне форума. Спомням си тогава че не само постове се триеха ами и потребителски акаунти. Ама тъй става като цялата власт е в ръцете на 1 човек и той вземе та си представи че е бог...Тъй че 1 000 000 поста все още нямаме ...По същият начин седят нещата и с бройката и поредните номера на потребителските акаунти - номерата също са "избързали" напред.Меродравните числа ги има на първа страница в статистиката най-долу.
Коментар
-
Милионният пост във форума!
Илко , признавайте си грешките ! Както са се получили ония сума ти и предупреждения на Дидо Любенов , така е и положението с брояча може би ( IMHO )FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар