Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Милионният пост във форума!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Милионият пост във форума вче е факт, честито!За съжаление е един най обикновен ЪП на колегата =Rudi=...http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...0000Жалко, поне една дума да имаше написана....
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Явка,объркал си се с едни 50 000 поста.
    Прикачени файлове
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Не съм Краси,Това наистина е милионният, а защо там са 50 хиляди по - малко, адми ите да обяснят. Но предполагам разликата идва от изтрити мнения. Но като абсолютна номерация - този е!Виж линка - по цифрите си личи!

Коментар

А честито,сега колегата Rudi да си редактира мнението и да напише някоя дума да не е само ъп
        Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Аз не ги смятам така нещата.То ако смятах и така колко пари са ми минали през ръцете....можеше и аз да съм сред милионерите.
          FIAT FORUM BULGARIA
          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Yavor написа:
            Не съм Краси,Това наистина е милионният, а защо там са 50 хиляди по - малко, адми ите да обяснят. Но предполагам разликата идва от изтрити мнения. Но като абсолютна номерация - този е!Виж линка - по цифрите си личи!
            Защото има и трити мнения. Горе в лентата отчита всички постове, заедно с изтритите. А Краси е дал реалните постове в момента.Дано го обясних като хората.ПП: На Илко обяснението в цифри.
            Manowar - Татко
            Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
            Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
            Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
            Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Ако има 1.000.000 поста, то 10.000 са мои, т.е.1% от всички постове...Много съм продуктивен Всичко това за 7.5 години... Ако форумът беше бебе, сега вече щеше да е във втори клас

Коментар

Гледай как ми оспорвате милионния пост! :D Замазвате ни очите с бройката на "одобрените" мнения. :D По-малката бройка показва, че "цензурата" е резнала 5% от гласа на народа.Аз също разбирам, че има и изтрити мнения, включени в абсолютната бройка. Това, че са изтрити, защото са безсмислени или колега е пожелал да заличат профила му, не означава, че не са написани. Щом са отчетени, значи нещо е било публикувано, било то и пълна глупост, или изтрито от автора, в рамките на 24ч или при заличаване на профила. Нали, правилото за 24 часов достъп беше въведено за ограничаване на редактираните и заличени мнения? Краси, цитираната по-малка бройка, също противоречи на логиката с парите. Броячът е само за "приходи".Знаете, че в други форуми, в някой от разделите, темите и мненията се трият автоматично, по давност или при запълване на капацитета. Но нали брояча е за абсолютната бройка на мненията, не само за достъпните в момента?http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...000000#1000000

Коментар

Еее, Руди, брилянтна защита човеко!Все едно аз съм я написал, ама по-хубаво Краси, така е, важна е абсолютната бройка... Иначе ако аз полудея ей сега щото някой ми е накривил шапката и мога да намаля мненията с колкото си искам или докато ми се схване пръста да кликам по мишката... Както и всеки един модератор де, за админите да не говорим...Ейййй, представяте ли си що за чудо е превъртелия модератор......

Коментар

Явка,ами представяш ли си какво ще стане ,ако се махне чат темата. За мен е по важно брояча на началната страница какво показва.Щом той е така да се каже"официалният" брояч,значи него ще гледам.При преброяването на пътниците по летищата дали броят екипажа на самолетите?ПП.Абе да не би да има награда за написалият милионното мнение?
                    FIAT FORUM BULGARIA
                    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

:D Благодаря на Явор! :D Да не взема да претендирам, че и 999 999 пак е мой, и то в подкрепа на форума. http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...Награда ли? Къде? Къде?
                      krasio_79bs написа:
                      При преброяването на пътниците по летищата дали броят екипажа на самолетите?
                      :D Не се заяждам, но ти пак слагаш брояч на определен, условен изход /в случая делящ хората на екипаж и пътници/, а не на вход.Ако летището има само един главен вход и единственият достъп е от там, неговият брояч няма да дели хората на екипаж и пътници. Главният вход за мнение във форума е бутона "изпрати" при писане на "отговор".Втората бройка вече се получава след броене на един изход:"Мнения, които стават за четене." Не се отчита изхода с излетелите в небитието мнения, но минали през входа.

Коментар

От много време насам постове не се трият. Това че не се виждат не значи че са изтрити. Може би с изключение на някои еднакви пуснати погрешка. И всички те си влизат в бройката.А от тези 50 000 хиляди липсващи поста доста голяма част са изтрити много отдавна покрай опитите да се открадне форума. Спомням си тогава че не само постове се триеха ами и потребителски акаунти. Ама тъй става като цялата власт е в ръцете на 1 човек и той вземе та си представи че е бог...Тъй че 1 000 000 поста все още нямаме ...По същият начин седят нещата и с бройката и поредните номера на потребителските акаунти - номерата също са "избързали" напред.Меродравните числа ги има на първа страница в статистиката най-долу.

Коментар

ilkor написа:
                          Тъй че 1 000 000 поста все още нямаме ...
                          Жестока откровеност, без никаква тактичност. :D Приятна вечер на всички!

Коментар

Илко , признавайте си грешките ! Както са се получили ония сума ти и предупреждения на Дидо Любенов , така е и положението с брояча може би ( IMHO )
                            FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                            FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

А какви времена бяха ....
                              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Working...
                              X