хммм имах подобен инзцидент на К.Величков ,един циганин към 40-те години така се опита ,и за негова голяма изненада спрях ,първо помислих ,че е пиян ,но като слезнах от колата оня хукна да бяга ,не ми се занимаваше да го гоня ,а и не се ядосах толкова по скоро бях доволен ,че не го блъснах ,хммм сега вече ще ядат шамари без предупреждение ,профилактично !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Внимание циганско изнудване по пътищата!
Collapse
X
-
Ако бяхме солидарни поне наполовина в сравнение с тази сган шофьорите от 10-15 коли да излезнат - па бой, бой до спукване! Това племе от нищо друго неразбира - само от законите на джунглата!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
в такива случаи трябва да се мисли трезво и бързо - излизаш от колата,виждаш дали наистина и няма нищо на циганката,и после с мръсна газ да те нема!!!Няма кой да те гони,преследва и т.н. А ако изведнъж изскочат тумбата гадове....просто винаги под седалката трябва да си носиш бухалка! Аз си държа газовия пистолет в жабката,точно за такива случаи,или ако някой реши да се дърви,да ме засича,изкарва от колата налита на бой и т.н.
Коментар
-
sehnsucht написа:в такива случаи трябва да се мисли трезво и бързо - излизаш от колата,виждаш дали наистина и няма нищо на циганката,и после с мръсна газ да те нема!!!Няма кой да те гони,преследва и т.н. А ако изведнъж изскочат тумбата гадове....просто винаги под седалката трябва да си носиш бухалка! Аз си държа газовия пистолет в жабката,точно за такива случаи,или ако някой реши да се дърви,да ме засича,изкарва от колата налита на бой и т.н.Tofas- Sahin 1.6 карб.
Коментар
-
като видите такива им кажете, че самия вие сте адвокат и ги питайте дали знаят, че лъжесвидетелстването и клеветата се наказват с лишаване от свобода, и ги питайте искат ли да отиват в затвора, и ако искат може наистина да почнете да се съдите ... да знаете дали да подадете веднага една насрещна жалба и паралелно да се водят две дела ... да видим тогава на кого ще повярват - на тях или на културния човек ... и ако наистина се стреснат им предлагате всеки да си ходи по пътя по живо по здраво ...
Коментар
-
niko_ymn написа:като видите такива им кажете, че самия вие сте адвокат и ги питайте дали знаят, че лъжесвидетелстването и клеветата се наказват с лишаване от свобода, и ги питайте искат ли да отиват в затвора, и ако искат може наистина да почнете да се съдите ... да знаете дали да подадете веднага една насрещна жалба и паралелно да се водят две дела ... да видим тогава на кого ще повярват - на тях или на културния човек ... и ако наистина се стреснат им предлагате всеки да си ходи по пътя по живо по здраво ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар