Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Внимание циганско изнудване по пътищата!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Внимание циганско изнудване по пътищата!

хммм имах подобен инзцидент на К.Величков ,един циганин към 40-те години така се опита ,и за негова голяма изненада спрях ,първо помислих ,че е пиян ,но като слезнах от колата оня хукна да бяга ,не ми се занимаваше да го гоня ,а и не се ядосах толкова по скоро бях доволен ,че не го блъснах ,хммм сега вече ще ядат шамари без предупреждение ,профилактично !
    фиатче Браво 2.0

Ако бяхме солидарни поне наполовина в сравнение с тази сган шофьорите от 10-15 коли да излезнат - па бой, бой до спукване! Това племе от нищо друго неразбира - само от законите на джунглата!
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Ако някой от вас блъсне циганин(ка,че) в циганска махала - газ до дупка и бегом в най-близкото РПУ. Там се предавате. Ако излезете ще бъдете линчуван.
      no pain no pain

Коментар

Като скочи мръсната циганка (циганин) директно през краката
        ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Чух за това по радиото, според мен и да не си я прегазил пак трябва да я отупаш , та ако те срещне друг път да мисли(ако може)

Коментар

Същото го правят и тия дето мият стъклата. Прави се че си му минал през крака и от храстите изкачат бесна орда мангасари готови да те линчуват.

Коментар

Баси майката... Изродска държава сме, няма оправия...
              1997 Brava 1.6, 16V

Коментар

в такива случаи трябва да се мисли трезво и бързо - излизаш от колата,виждаш дали наистина и няма нищо на циганката,и после с мръсна газ да те нема!!!Няма кой да те гони,преследва и т.н. А ако изведнъж изскочат тумбата гадове....просто винаги под седалката трябва да си носиш бухалка! Аз си държа газовия пистолет в жабката,точно за такива случаи,или ако някой реши да се дърви,да ме засича,изкарва от колата налита на бой и т.н.

Коментар

sehnsucht написа:
                  в такива случаи трябва да се мисли трезво и бързо - излизаш от колата,виждаш дали наистина и няма нищо на циганката,и после с мръсна газ да те нема!!!Няма кой да те гони,преследва и т.н. А ако изведнъж изскочат тумбата гадове....просто винаги под седалката трябва да си носиш бухалка! Аз си държа газовия пистолет в жабката,точно за такива случаи,или ако някой реши да се дърви,да ме засича,изкарва от колата налита на бой и т.н.
                  напълно съм съгласен, даже ако и няма нищо на циганката може да я тупнем 1-2 пъти да и дойде акъла в главата
                  Tofas- Sahin 1.6 карб.

Коментар

Абе не, че съм расист или нещо ама ако някоя такава ти се хвирли - дай назаден - поне като те съдят да има защо

Коментар

като видите такива им кажете, че самия вие сте адвокат и ги питайте дали знаят, че лъжесвидетелстването и клеветата се наказват с лишаване от свобода, и ги питайте искат ли да отиват в затвора, и ако искат може наистина да почнете да се съдите ... да знаете дали да подадете веднага една насрещна жалба и паралелно да се водят две дела ... да видим тогава на кого ще повярват - на тях или на културния човек ... и ако наистина се стреснат им предлагате всеки да си ходи по пътя по живо по здраво ...
                      Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                      http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Човек като чете какво си написал ще си рече, че ти наживо циганин май не си виждал
                        no pain no pain

Коментар

niko_ymn написа:
                          като видите такива им кажете, че самия вие сте адвокат и ги питайте дали знаят, че лъжесвидетелстването и клеветата се наказват с лишаване от свобода, и ги питайте искат ли да отиват в затвора, и ако искат може наистина да почнете да се съдите ... да знаете дали да подадете веднага една насрещна жалба и паралелно да се водят две дела ... да видим тогава на кого ще повярват - на тях или на културния човек ... и ако наистина се стреснат им предлагате всеки да си ходи по пътя по живо по здраво ...
                          и това е идея,но жалко че съм само на 21 и не приличам никак на адвокат а и май верно циганин на живо не си виждал?!?! С тия културно и цивилизовано не можеш да се разправяш и да им обясняваш каквото и да било имал съм си проблеми с цигани в квартала и определено само здравата дряновица оправя ситуацията

Коментар

Предложение за отделна тема "Аз циганин на живо не съм виждал!" ... въпреки, че тези които аз съм виждал се плашат от такива работи (когато са сами, а не на пълчища разбира се ... за усложнената ситуция и вие сте прави - план "Б"е - вадим газов пистолет от жапката за самозащита ...)
                            Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                            http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

ако недай си боже ми се случи ще си викна КАТ нека ми пишат акт, акта ше ми го оправят ама само да дойде полицията циганката ше яде шамари пред патрулката, щото иначе цела тумба цигани няма да посмея нищо да правя..
                              ex Fiat Bravo GT

Коментар

Working...
                              X