Само злобен бой на тия уроди Вчера си вървя по главната и тумба мазни сополиви и мръсни циганета върви срещу мен с нагласата да им дам някой лев. КАзах им да се разкарат и едното се изплю в краката ми при разминаване. Оттам както бях набрал инерция се завъртях и директно крак в главата. Другите 4 циганета изчезнаха яко дим, обаче това просто такъв бой изяде че си нямате идея Ся ше кажете че съм садист ама няма начин просто, ще ги мачкам докато не се научат! Преди време пък се беше появило едно цигане което опипваше момичетата. Приятелката ми даже се беше разревала от него. И една вечер случайно го видях по центъра и бе помляно от бой, пред погледа на някакви чуждестранни туристи Само шутове в главата Не съм против циганите като цяло, защото познавам и кадърни такива, които с труд си изкарват парите, но е на тия парцаливи и мързеливи мангали мамата ще им е.......м
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Внимание циганско изнудване по пътищата!
Collapse
X
-
Uneek написа:Само злобен бой на тия уроди Вчера си вървя по главната и тумба мазни сополиви и мръсни циганета върви срещу мен с нагласата да им дам някой лев. КАзах им да се разкарат и едното се изплю в краката ми при разминаване. Оттам както бях набрал инерция се завъртях и директно крак в главата. Другите 4 циганета изчезнаха яко дим, обаче това просто такъв бой изяде че си нямате идея Ся ше кажете че съм садист ама няма начин просто, ще ги мачкам докато не се научат! Преди време пък се беше появило едно цигане което опипваше момичетата. Приятелката ми даже се беше разревала от него. И една вечер случайно го видях по центъра и бе помляно от бой, пред погледа на някакви чуждестранни туристи Само шутове в главата Не съм против циганите като цяло, защото познавам и кадърни такива, които с труд си изкарват парите, но е на тия парцаливи и мързеливи мангали мамата ще им е.......мhttp://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
Uneek написа:Само злобен бой на тия уроди Вчера си вървя по главната и тумба мазни сополиви и мръсни циганета върви срещу мен с нагласата да им дам някой лев. КАзах им да се разкарат и едното се изплю в краката ми при разминаване. Оттам както бях набрал инерция се завъртях и директно крак в главата. Другите 4 циганета изчезнаха яко дим, обаче това просто такъв бой изяде че си нямате идея Ся ше кажете че съм садист ама няма начин просто, ще ги мачкам докато не се научат! Преди време пък се беше появило едно цигане което опипваше момичетата. Приятелката ми даже се беше разревала от него. И една вечер случайно го видях по центъра и бе помляно от бой, пред погледа на някакви чуждестранни туристи Само шутове в главата Не съм против циганите като цяло, защото познавам и кадърни такива, които с труд си изкарват парите, но е на тия парцаливи и мързеливи мангали мамата ще им е.......м
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар