Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Внимание циганско изнудване по пътищата!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Само злобен бой на тия уроди Вчера си вървя по главната и тумба мазни сополиви и мръсни циганета върви срещу мен с нагласата да им дам някой лев. КАзах им да се разкарат и едното се изплю в краката ми при разминаване. Оттам както бях набрал инерция се завъртях и директно крак в главата. Другите 4 циганета изчезнаха яко дим, обаче това просто такъв бой изяде че си нямате идея Ся ше кажете че съм садист ама няма начин просто, ще ги мачкам докато не се научат! Преди време пък се беше появило едно цигане което опипваше момичетата. Приятелката ми даже се беше разревала от него. И една вечер случайно го видях по центъра и бе помляно от бой, пред погледа на някакви чуждестранни туристи Само шутове в главата Не съм против циганите като цяло, защото познавам и кадърни такива, които с труд си изкарват парите, но е на тия парцаливи и мързеливи мангали мамата ще им е.......м

Коментар

Няма оправия с тез черните печки.

Коментар

Uneek написа:
        Само злобен бой на тия уроди Вчера си вървя по главната и тумба мазни сополиви и мръсни циганета върви срещу мен с нагласата да им дам някой лев. КАзах им да се разкарат и едното се изплю в краката ми при разминаване. Оттам както бях набрал инерция се завъртях и директно крак в главата. Другите 4 циганета изчезнаха яко дим, обаче това просто такъв бой изяде че си нямате идея Ся ше кажете че съм садист ама няма начин просто, ще ги мачкам докато не се научат! Преди време пък се беше появило едно цигане което опипваше момичетата. Приятелката ми даже се беше разревала от него. И една вечер случайно го видях по центъра и бе помляно от бой, пред погледа на някакви чуждестранни туристи Само шутове в главата Не съм против циганите като цяло, защото познавам и кадърни такива, които с труд си изкарват парите, но е на тия парцаливи и мързеливи мангали мамата ще им е.......м
        Разбирам те напълно Аз също бих постъпил така, но пред чужденците бих се въздържал докато отминат Всичко е нормално, което си написал, ама откъде измисли това "кадърен циганин" И да знаеш всички цигани полагат труд за парите си Едни крадат повече, други по-малко ... все е труд
        http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
        Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
        FIAT Punto 02' 1.9 JTD
        FIAT Punto 99' 1.7 TD

Коментар

Uneek написа:
          Според мен много правилно си постъпил ... Но според мен всички имаме грешно разбиране за думата циганин ... За мен примерно от скоро думата "циганин" не значи човек с по-тъмна кожа ... това не е от значение ... Циганин е точно този който прави тези мизерии ... Другите спокойно могат да си се наричат българи или турци ... Познавам няколко, които са доста културни хора и даже веднъж един такъв понатупа един друг циганин, който беше тръгнал да реже гумите на една кола ... Просто ... Дано да има все повече такива ...

Коментар

... това като вчера по спортен свят се обади един господин който изрази възмущението си защо агитките се обиждали с израза "Селянин". И водещия му каза че е общо прието да се наричат Селяни хората с ниска култура, и зрителя се расърди и затвори

Коментар

Working...
            X