Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да се похваля и аз с новото возило, макар че не е Фиат

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Най-накрая и на мен да ми остане време да се похваля Колата е JTD 115. Има си всичко което му трябва на човек. Лично много ми харесва, но най-вероятно ще я продавам, поради големият ми мерак да карам нещо друго След като я обслужих и регострирах, се оказа даже, че може би е на реални километри според компа, колкото и да не ми се вярваше. Ето и малко снимки:
    Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Ах, несбъдната моя мечта... Със здраве да си я караш!

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Честито ! Благородно ти завиждам ! :D Много е красива ! Една от любимите ми комбинации за 147 от към цвят , салон и оборудване ( кожен волан и климатроник ) :D Аз също се оглеждам от време на време за нещо подобно Така че като се решиш да продаваш , може да пуснеш тема в съответния раздел в този форум Че какви са тези километри , където не ти се вярва толкова Доста запазена изглежда поне .
      Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
        Честито ! Благородно ти завиждам ! :D Много е красива ! Една от любимите ми комбинации за 147 от към цвят , салон и оборудване ( кожен волан и климатроник ) :D Аз също се оглеждам от време на време за нещо подобно Така че като се решиш да продаваш , може да пуснеш тема в съответния раздел в този форум Че какви са тези километри , където не ти се вярва толкова Доста запазена изглежда поне .
        Дойде на 147000 от Италия. Вече е на 149. Иначе ще те имам впредвид :D
        Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Какъв е този мерак за друга кола ,та тази е бижу!!!!!!! А другата пак ли е Италиан POwer?

Коментар

Честито колега.Със здраве да си я продадеш.Иначе коя година е колата изглежда запазен екземпляр.
            FIAT BRAVO 1.6
            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

glupaka написа:
              Какъв е този мерак за друга кола ,та тази е бижу!!!!!!! А другата пак ли е Италиан POwer?
              Не е италянка, но по-добре да не казвам Иначе наистина колата е много хубава. За сега като вървене, разход и возия ми харесва много. Автопилота и той си е шукарийка.Дразнят ме обаче някои неща - изключително лошата маневреност(дори Бравото завиваше повече). Лошата шумоизолация при висока скорост. Задната седалка ми дрънка (като седне някой на нея няма проблеми) Това обаче е поправимо.Другото което не мога да разбера е колата има ли ESP. ASR има и може а се изключва, но доколкото съм чел си мисля, че трябва да има и против поднасяне система
              popara801 написа:
              Честито колега.Със здраве да си я продадеш.Иначе коя година е колата изглежда запазен екземпляр.
              Средадата на 2002.

Коментар

Честито, да си я караш със здраве
                Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Герак честито! Много ми хареса Алфичката.Не я продавай, какво и има Много безаварийни ти пожелавам! И това дето те дразни са дреболийки Относно това с АСР-а и ЕСП-то и аз имам подобна дилема, но още не съм стигнал до решение има ли няма ли? Следва чипване и като се стопли времето слагай Емзо на чертата :D
                  "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                  Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Geraka написа:
                    Не е италянка, но по-добре да не казвам Дразнят ме обаче някои неща - изключително лошата маневреност(дори Бравото завиваше повече). Лошата шумоизолация при висока скорост. Задната седалка ми дрънка (като седне някой на нея няма проблеми) Това обаче е поправимо.
                    Значи е Голф или друг ВАГ ТДИ Лошата до някъде маневреност е присъща на всички 156/147 . В ГТ вече е пооправена Дори 166-цата е по-маневрена . Но колата е проектирана за завои , не за града Да видим дали ще ти хареса на извънградско планинско
                    Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Не търси ESP а VDC ... same shit with other name ...
                      Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

[quote="RoMeO_156_GTA"]
                        Geraka написа:
                        Не е италянка, но по-добре да не казвам Значи е Голф или друг ВАГ ТДИ
                        Чак до Голф не мисля да стигна, но виж другото го уцели
                        Ichkin написа:
                        Хубу де, ама нещо или няма или не действа като ESP-то при Аудито

Коментар

Аре честито Лафа на Митака много ми хареса и след като ще я продаваш, ще го цитирам и аз
                          popara801 написа:
                          Честито колега.Със здраве да си я продадеш.
                          ВДС и ЕСП са едно и също ама с различни имена.Как да разбереш ? Сложния или лесния начин Лесния - като дадеш на конктакт - aко виждаш това:ЕСП/ВДСАКо виждаш колело/гума и камъчета около нея - АСР
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Ясно.Явно е само с ASR, което е малко странно Знам го аз аз знака за ЕСП/ВДС и предполагах, че няма. Още повече, че с летните гуми отзад се въртеше като пумпал без никакви задръжки

Коментар

Ichkin написа:
                              FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                              FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Working...
                              X