Здравейте, тъй като навсякъде се изчерпаха въглищата - брикети,донбас, пернишки , абе няма пукнат килограм от 4 дни насам никъде(поне тук в Пазарджик и Пловдив регион няма), искам да попитам някой отоплява ли се с екобрикети тъй като тук само такива намерих ?Използвам печка тип турско чудо с лирите които са и ще пробвам с тях какъв ще е разхода и ефекта.Печката гори по цял ден.Споделете своите впечатления.П.С. А тия дето скриха въглищата посред зима на хората м........та и аз на тях.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отопление с ЕКОБРИКЕТИ
Collapse
X
-
Re: Отопление с ЕКОБРИКЕТИ
IvanIanushev написа:Здравейте, тъй като навсякъде се изчерпаха въглищата - брикети,донбас, пернишки , абе няма пукнат килограм от 4 дни насам никъде(поне тук в Пазарджик и Пловдив регион няма), искам да попитам някой отоплява ли се с екобрикети тъй като тук само такива намерих ?Използвам печка тип турско чудо с лирите които са и ще пробвам с тях какъв ще е разхода и ефекта.Печката гори по цял ден.Споделете своите впечатления.П.С. А тия дето скриха въглищата посред зима на хората м........та и аз на тях.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
-
ele написа:IvanIanushev написа:Здравейте, тъй като навсякъде се изчерпаха въглищата - брикети,донбас, пернишки , абе няма пукнат килограм от 4 дни насам никъде(поне тук в Пазарджик и Пловдив регион няма), искам да попитам някой отоплява ли се с екобрикети тъй като тук само такива намерих ?Използвам печка тип турско чудо с лирите които са и ще пробвам с тях какъв ще е разхода и ефекта.Печката гори по цял ден.Споделете своите впечатления.П.С. А тия дето скриха въглищата посред зима на хората м........та и аз на тях.----------------------------------------------------------------------------
Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ
Коментар
-
IvanIanushev написа:ele написа:IvanIanushev написа:Здравейте, тъй като навсякъде се изчерпаха въглищата - брикети,донбас, пернишки , абе няма пукнат килограм от 4 дни насам никъде(поне тук в Пазарджик и Пловдив регион няма), искам да попитам някой отоплява ли се с екобрикети тъй като тук само такива намерих ?Използвам печка тип турско чудо с лирите които са и ще пробвам с тях какъв ще е разхода и ефекта.Печката гори по цял ден.Споделете своите впечатления.П.С. А тия дето скриха въглищата посред зима на хората м........та и аз на тях.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:IvanIanushev написа:ele написа:IvanIanushev написа:Здравейте, тъй като навсякъде се изчерпаха въглищата - брикети,донбас, пернишки , абе няма пукнат килограм от 4 дни насам никъде(поне тук в Пазарджик и Пловдив регион няма), искам да попитам някой отоплява ли се с екобрикети тъй като тук само такива намерих ?Използвам печка тип турско чудо с лирите които са и ще пробвам с тях какъв ще е разхода и ефекта.Печката гори по цял ден.Споделете своите впечатления.П.С. А тия дето скриха въглищата посред зима на хората м........та и аз на тях.----------------------------------------------------------------------------
Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ
Коментар
-
Може и всичките да ги сложиш ако искаш Според мен най-добре ги раздели на половини и слагай по половин. Така практикувах, иначе става много горещо. Моят съвет е да пробваш с един чувал да видиш как горят. АКо е хубав екобрикетът, трябва да се запали лесно и да гори бавно, ако затвориш отвора за въздух без да гаснат. Ако не са хубави се палят трудно, димят, изкривяват се и гаснат. Сухият спирт е доста добър и ако ще палиш цял брикет, разчопли го с нож в единия край - по-лесно пали.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар