Като ви слушам, радвайте се, че не въвеждат 1:1 порядките в Западна Европа, че тогава не ми се мисли как ще се активизират мрънкачите.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
От българско по-българско
Collapse
X
-
Много ме кефят тези охранители така наречени Сотаджии напоследък.Или е някой пубер който не знае за какво е там или е някоя бабичка или дядо мляскащи дъвки защото от престоя на едно място им се схваща ченето.В такива охранителни фирми май се назначават само нископлатени от посочените по-горе личности.Същата пропускателна способност и обработване е в КАТ В.Търново.Стоиш навън без значение какви са температурите докато се освободи гишето.Ако влезеш по рано ще те наплюят две усойници с толкова отрова колкото да отровиш стадо от 200 говеда.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Еееех тая тема все едно аз съм я пуснал, много е на място някак си.Днес пътувах до София към обяд, взех си колата и към 16.00ч. тръгнах обратно към Стара Загора. АМ"Тракия " беше почистена почити перфектно,, но след Траянови врата до Пловдив пътя е в "уникално" състояние. Почистен е перфектно ,но дупките са многобройни, такова чудо по магистрала не съм виждал.
Коментар
-
VesMil написа:Еееех тая тема все едно аз съм я пуснал, много е на място някак си.Днес пътувах до София към обяд, взех си колата и към 16.00ч. тръгнах обратно към Стара Загора. АМ"Тракия " беше почистена почити перфектно,, но след Траянови врата до Пловдив пътя е в "уникално" състояние. Почистен е перфектно ,но дупките са многобройни, такова чудо по магистрала не съм виждал.
Коментар
-
VesMil написа:Еееех тая тема все едно аз съм я пуснал, много е на място някак си.Днес пътувах до София към обяд, взех си колата и към 16.00ч. тръгнах обратно към Стара Загора. АМ"Тракия " беше почистена почити перфектно,, но след Траянови врата до Пловдив пътя е в "уникално" състояние. Почистен е перфектно ,но дупките са многобройни, такова чудо по магистрала не съм виждал.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:VesMil написа:Еееех тая тема все едно аз съм я пуснал, много е на място някак си.Днес пътувах до София към обяд, взех си колата и към 16.00ч. тръгнах обратно към Стара Загора. АМ"Тракия " беше почистена почити перфектно,, но след Траянови врата до Пловдив пътя е в "уникално" състояние. Почистен е перфектно ,но дупките са многобройни, такова чудо по магистрала не съм виждал.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:10000 като теб и 670000лв. по-малко за ремонт на пътища. 10000 други като не си платят данък сгради или автомобил - още една камара пари по-малко за почистване на градове и кърпене на дупки...Съставната част на държавата не е само администрацията в нея, а и всички хора.jenshen73 написа:Съставната част на държавата не е само администрацията в нея, а и всички хора.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:jenshen73 написа:10000 като теб и 670000лв. по-малко за ремонт на пътища. 10000 други като не си платят данък сгради или автомобил - още една камара пари по-малко за почистване на градове и кърпене на дупки...Съставната част на държавата не е само администрацията в нея, а и всички хора.jenshen73 написа:Съставната част на държавата не е само администрацията в нея, а и всички хора.Steliyan's Life!
Коментар
-
ls1 написа:Теми с диагнози на битието ни колкото щеш. За съжаление няма теми с рецепти и решения.Steliyan's Life!
Коментар
-
jenshen73 написа:Повярвай ми, наемът за 12 месеца на един билборд надали надвишава в пъти стойността на една винетка. Ако настояваш - има рекламни агенции собственици на такива билборди - ще попитам за цена.jenshen73 написа:Живял съм в още 3 блока - всеки от тях е бил пълен с поне 90% собственици - голяма част от тях са отговорни до прага на жилищата си. Защото разсъждават като теб - всички са им длъжни, а те - задължения - нямат.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар