Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

пускате ли сутрин мах деф?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

пускате ли сутрин мах деф?

Използвате ли функцията мах деф?Аз я пусках няколко поредни сутрини и няма разлика със степен 2 и обдухване на предно стъкло и реолтани отзад и огледалата
    Bravo 2.0 Multijet 165 2009

Re: пускате ли сутрин мах деф?

danzel-jtd написа:
    Използвате ли функцията мах деф?Аз я пусках няколко поредни сутрини и няма разлика със степен 2 и обдухване на предно стъкло и реолтани отзад и огледалата
    А ти да не очакваш на тази температура навън да ти работи
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

А за непросветлените като мен може ли кратко обяснение на тази функция "мах деф"
      EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
      Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

Бързо размразяване НА два пръста лед постъклото освен да я запалиш и за включиш маск де стъгал друго спасение няма.
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

До колкото аз знам това е за обдухване на прозорците.Пуска климатика за да може по-бързо да бъде изчистен прозореца и пуска автоматично нагревателите При мен днес сутринта на -9 градуса от Гео Милев 1во РУ до светофара на SkyCity прозореца беше идеално изчистен
          Fiat Bravo 99' 1.6 GT
          Fiat Bravo 1.2 16v-Тотализирано
          Fiat Bravo 99' 1.6 SX

Коментар

VoDo написа:
            До колкото аз знам това е за обдухване на прозорците.Пуска климатика за да може по-бързо да бъде изчистен прозореца и пуска автоматично нагревателите При мен днес сутринта на -9 градуса от Гео Милев 1во РУ до светофара на SkyCity прозореца беше идеално изчистен
            На -9 климатика го е ударил на такова уволнение, че никой не може да му помогне.Дали ще си с тази функция или не е абсолютно все тая.
            A20DTH ЖТД ама не баш
            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

И при мен няма ефект. Първо паля (все пак не искам да си играя да чистя колата и после да се окаже, че не може да запали), след това пускам градусите на макс и вентилатора на 4 да духа на предното стъкло, и почвам чистенето на леда и снега. Докато приключа, стрелката на температурата почти се е отлепила и джамът е готов. А и това макс деф като го пусна ми свири по-силно ремъка и малко ме притеснява :D
              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Климатикът се включва при външни температури не по-ниски от -3 градуса.Според мен тази функция е по-скоро за премахване на запотяването, отколкото за размразяване.

Коментар

На мен лично ми спестява движения и го използвам всяка сутрин.

Коментар

Колата какви мъки изпитва на -10,-15 с тва мах.деф все едно кофа с вода да те ливнем сабахлям На мен това не ми се налага тъй като съм с гараж, ама ако осъмна по кръчмите и дискотеките ми е зор в 06:00ч да търкам като гламав.

Коментар

И аз съм с гараж и не ми се налага да размразявам прозорци, но в студени и влажни сутрини тази функция е вълшебна - за секунди продухва влагата от стъклото.
                      Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Аз климатик нямам,но сутрин като пусна парното на 2-ра степен,на външен въздух ,никаква влага по джамовете.А ако изчакам 3-4 мин,ледът на предното стъкло е отлепен,само трябва да се бутне.
                        Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                        Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                        ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Ползвам го в последно време, защото степените на парното ми нещо се еба*ат и 4-та степен я усещам като 2-ра. Единствено на Мах def духа както си требе.
                          Manowar - Татко
                          Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                          Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                          Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                          Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Ползвам функцията "запали, остави да подгрее и вентилатора на макс." За 10 мин и при минус 12 ония ден леда сам си падна.

Коментар

При мен тази функция е комбинирана и с включване на нагревателите на предното стъкло и за две минути ледът се стапя. :D
                              преди - TIPO
                              сега - VOLVO XC60

Коментар

Working...
                              X