Използвате ли функцията мах деф?Аз я пусках няколко поредни сутрини и няма разлика със степен 2 и обдухване на предно стъкло и реолтани отзад и огледалата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
пускате ли сутрин мах деф?
Collapse
X
-
Re: пускате ли сутрин мах деф?
danzel-jtd написа:Използвате ли функцията мах деф?Аз я пусках няколко поредни сутрини и няма разлика със степен 2 и обдухване на предно стъкло и реолтани отзад и огледалатаA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
-
До колкото аз знам това е за обдухване на прозорците.Пуска климатика за да може по-бързо да бъде изчистен прозореца и пуска автоматично нагревателите При мен днес сутринта на -9 градуса от Гео Милев 1во РУ до светофара на SkyCity прозореца беше идеално изчистенFiat Bravo 99' 1.6 GT
Fiat Bravo 1.2 16v-Тотализирано
Fiat Bravo 99' 1.6 SX
Коментар
-
VoDo написа:До колкото аз знам това е за обдухване на прозорците.Пуска климатика за да може по-бързо да бъде изчистен прозореца и пуска автоматично нагревателите При мен днес сутринта на -9 градуса от Гео Милев 1во РУ до светофара на SkyCity прозореца беше идеално изчистенA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
И при мен няма ефект. Първо паля (все пак не искам да си играя да чистя колата и после да се окаже, че не може да запали), след това пускам градусите на макс и вентилатора на 4 да духа на предното стъкло, и почвам чистенето на леда и снега. Докато приключа, стрелката на температурата почти се е отлепила и джамът е готов. А и това макс деф като го пусна ми свири по-силно ремъка и малко ме притеснява :D
Коментар
-
Аз климатик нямам,но сутрин като пусна парното на 2-ра степен,на външен въздух ,никаква влага по джамовете.А ако изчакам 3-4 мин,ледът на предното стъкло е отлепен,само трябва да се бутне.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
Ползвам го в последно време, защото степените на парното ми нещо се еба*ат и 4-та степен я усещам като 2-ра. Единствено на Мах def духа както си требе.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар