с Клиото на приятелката ми
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как излизате сутрин от паркинга
Collapse
X
-
Yavor написа:avvasilev написа:Явка, що си я вкарал тази кола в мазата, бе?Ние говорим за гаражи ...A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Боби, точно така правя - създавам буфер между колата и стената За вървене назад точно по тази рампа мога знаеш ли колко истории да разправям Да чукна на дърво не съм успявал да ударя или ожуля колата все още.Едно разбрах последните 2-3 зими - не пепелта върху отъпкан сняг върши работа - а горе-долу изчистени коловози (там където стъпват гумите ) и едра сол, една цигара време - и газ нагоре.Тази сутрин се измъкнах благодарение на 4 кила едра сол и половин час ’мамата’ с лопататаAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Immortal написа:Много е важно и каква е настилката под снега. Щото ако са някакви керамични плочки, ’найш кога ще излезеш? А иначе, Явка, да ти подновявам пак офертата за подгряване на наклонената алея?Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
При мен събота и неделя със сигурност ще играе лопатата и лоста , че Фифи е като шейна.Пък на големите шофьори с удовлствие ще им предоставя да направят едно кръгче с Бравото и да им снимам майсторското шофиранеКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
rudiem написа:А ако някой ми спре на мястотоAlfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
Аз пък да ви кажа, че с кола 4х4 ако закъсаш добре така, че гумите не могат да поместват колата, демек се наиграеш истински, 5 човека със сигурност не мога да я измъкнат, това пак със сигурност Решението е само алтернативен автомобил и с теглене със застилка. Отпускаш въжето метър, метър и половина и газ колкото може, за да поразмърдаш колата и така докато:- издърпаш колата- счупиш куката :DA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Na4ko_0 написа:milcho_michev написа:ivailo rachev написа:Аз на служебното Пунто съм с чисто нови гуми Firestone и няма грешка никъде,днес по пътищата тука е ужас изумих се от тая кола как върви зимата,ама гумата си е гума.Иначе с такива копанки дето е пуснал колегата има един Кадет тука ама все не мога да засека собственика да е там да го питам как е с тяхFIAT STILO MULTIWAGON 1.9 MULTIJET 16V; FIAT BRAVO2 1.9MJET 07г.-EX; FIAT TEMPRA SW 2.0i 4x4 93г.;ALFA 155 1.8 8V 95г.;LANCIA DEDRA 1.8 8V 95г.;Peugeot 205GTI-RIP
Коментар
-
При мен интересно не е излизането, а паркирането. Заради нахалници, за които пише колегата по-горе, съм разринал много икономично и съм натрупал отстрани доста сняг. А мястото е успоредно на тротоара, пред мен има един бус, който от половин година не е мърдан, а зад мен е контейнера за боклук.Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
Дам 4х4 е чудесно за зимата,ама ако нямаше коловози по кварталите.Един голф синхро така беше опрял снощи на коремчето,че и 8х8 да беше няма как да излезе без намесата на серизен джип.Коловоз + лед доста неприятна комбинация.На мен сутрин ми е мъка,защото колата ми е нормално висока. Постоянно гледам в огледалото за задно виждане да успея да спра като се счупи картера в някоя буца лед.4 страници май никой колега не се оплака,че колата му жули по корем в коловозите,явно само при нас е толкова зле.Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
Направо се измъчих последните седмици. Около нас улиците на се чистят, тесни са, стръмни и с коловози. От два дни паркирам на около 500 м. от вкъщи, но на равна и почистена улица. Писна ми всеки ден да мисля дали ще мога да изляза, дали няма да заора в коловоза, или да моля хора да ме побутват. Сутрин и вечер карам децата и жената и се отказах да рискувам и да разчитам на случайни хора да ми помагат.Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Коментар
-
Ей, голяма мания е това да карате колите си по непроходимите улици. Аз въпреки, че живея във Варна - до сега през зимата не съм намерил достатъчно основание да тръгна в преспите с колата - нито ми е интересно, нито ще ми е приятно някой "майстор" шофьор да спре в мен. Въпреки това - като се стричи времето - слагам кило морска сол в колата - ако нейде забоксувам - слизам, посолявам и заминавам след 2 минути.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар