ivailo rachev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как излизате сутрин от паркинга
Collapse
X
-
FIAT STILO MULTIWAGON 1.9 MULTIJET 16V; FIAT BRAVO2 1.9MJET 07г.-EX; FIAT TEMPRA SW 2.0i 4x4 93г.;ALFA 155 1.8 8V 95г.;LANCIA DEDRA 1.8 8V 95г.;Peugeot 205GTI-RIP
-
Immortal написа:msotiroff написа:Много големи шофери ше излязат повечето потребители в този форум...!!! Всички палят и тръгват в 50 санта сняг Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Колеги, дайте малко по - сериозно де...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Половин час почистване на новия сняг пред гаража и 10 минути буксуване в леда, за да извадя колата. Не помогнаха нито "триковете" с постелка под гумата, нито бутане. После свърших там някаква работа с колата, която не беше чак толкова наложително да се свърши, а можеше да си хвана и такси. И после още 10 минути буксуване, за да я вкарам обратно ... и миризма на изгоряла гума. Това време не е за коли.Гумите ми са зимни, с добър грайфер, но това им е трета зима и вероятно и това има значение. Но основното е силно изкорубената ни улица и ледът. Като се хлъзне колата надолу по леда към бордюра, няма спасение.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
milcho_michev написа:ivailo rachev написа:Аз на служебното Пунто съм с чисто нови гуми Firestone и няма грешка никъде,днес по пътищата тука е ужас изумих се от тая кола как върви зимата,ама гумата си е гума.Иначе с такива копанки дето е пуснал колегата има един Кадет тука ама все не мога да засека собственика да е там да го питам как е с тяхFiat Tipo 1,4i.e. LPG машина ДзВеРъ ахахаххааххаха
Коментар
-
Ето майстори - отворил съм ви вратата на гаража - излезте ако можете Номера е да се докопам до уличката - не че тя е чистена ама е вече надолнище и колата си мачка снега и върви.След 200-300 метра излизам на една по-главна уличка, която поне е ВКЛЮЧЕНА в плана за снегопочистване, но това не дава гаранции че е чистена. Ама поне коли минават по нея де Тази сутрин след половин час борба се измъкнах, доплувах до офиса и там закъсах на пресечката щото щурмувах изчистеното от снегорина и колата се повдигна отдолу, ама ме бутнаха малко и готово...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
avvasilev написа:Явка, що си я вкарал тази кола в мазата, бе?Ние говорим за гаражи ...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
Аз до сега не съм закъсвал към дома,но вече колковозите ми опират на тумбака и този двигател отпред си тежи, малолитражките до 1,2 са екстра за снега. Не ми се харчат 50лв. за застраховка иначе подкарвам малкия звяр с веригите и съм танк, ама нормалните коли са за нормални условия! Днес заседнах на тумбак точно преди работа, глупавите снегорини наривали цяла нощ, сякаш само по главния път ще се кара и няма да се отбиваш никъде, половин час с лопатата и 10 мъжки ръце докато я извадя от снеголеда.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Никакви грижи с излизане/влизане ... При работата си паркирам на неразчистен паркинг - като танк е Стилото ... а мястото е едно такова вътрешно и снегорин не минава там. Отдавам всичко на добрите зимни гуми. Само ме притесняват тия буци лед, които се задържат в калниците и опират в гумите в движение, много изтерзани звуци се получават ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар