Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как излизате сутрин от паркинга

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ivailo rachev написа:
    Аз на служебното Пунто съм с чисто нови гуми Firestone и няма грешка никъде,днес по пътищата тука е ужас изумих се от тая кола как върви зимата,ама гумата си е гума.Иначе с такива копанки дето е пуснал колегата има един Кадет тука ама все не мога да засека собственика да е там да го питам как е с тях
    Иво,ти на 40-50см сняг ужас ли викаш,май трябва да те повозя скоро в Темпрата,а най-добре е ако и отидем на полигона .Аз всеки ден пътувам за работа с нея и освен главния път другаде разринат сняг не съм виждал скоро и само разривам снега по пътищата.Днес само на паркинга на Болшевик имаше към 40см от новия сняг и понеже е сух и си вървя през него все едно го няма
    FIAT STILO MULTIWAGON 1.9 MULTIJET 16V; FIAT BRAVO2 1.9MJET 07г.-EX; FIAT TEMPRA SW 2.0i 4x4 93г.;ALFA 155 1.8 8V 95г.;LANCIA DEDRA 1.8 8V 95г.;Peugeot 205GTI-RIP

Коментар

Immortal написа:
      msotiroff написа:
      Много големи шофери ше излязат повечето потребители в този форум...!!! Всички палят и тръгват в 50 санта сняг Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Колеги, дайте малко по - сериозно де...
      Бе в 50 не ми се е налагало - ама ей от тука на (във вашия край е това) - си тръгнах без чужда помощ:
      Ай сиктир бе, в този утъпкан сняг...По същото време и аз бях на пчти същото място и едва забелязх че има сняг...Заповядай утре при нас, да се накефиш....Ама аз верно утре ще снимам рампата преди да я щурмувам!
      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

И аз като Immortal - отварям гаража, излизам, затварям гаража и изчезвам ... Мара е като снегоход ...
        I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Макар, че не е 4х4, откак съм с тованямам грижи.Ма ако трябва да съм честен и с ниското Типо нямах особени грижи, може би защото дизеловия двигател си тежеше на предницата.

Коментар

Половин час почистване на новия сняг пред гаража и 10 минути буксуване в леда, за да извадя колата. Не помогнаха нито "триковете" с постелка под гумата, нито бутане. После свърших там някаква работа с колата, която не беше чак толкова наложително да се свърши, а можеше да си хвана и такси. И после още 10 минути буксуване, за да я вкарам обратно ... и миризма на изгоряла гума. Това време не е за коли.Гумите ми са зимни, с добър грайфер, но това им е трета зима и вероятно и това има значение. Но основното е силно изкорубената ни улица и ледът. Като се хлъзне колата надолу по леда към бордюра, няма спасение.
            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

На пресен сняг проблеми няма - като снегорин съм. Днес хем пресен имаше отгоре, хем мокър отдолу и на една педя сняг забоксувах. Та се наложи да я лашна 3-4 пъти и да прескочи бабунката. Инак проблеми не съм имал.

Коментар

Точно излизането от паркинга ме притеснява утре. Тази вечер едвам се намърдах на последното свободно място, и ако вали цяла нощ, май няма да мога да я извадя на сутринта. Ще трябва да преживея няколко дни с адския транспорт :D
                Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

milcho_michev написа:
                  ivailo rachev написа:
                  Аз на служебното Пунто съм с чисто нови гуми Firestone и няма грешка никъде,днес по пътищата тука е ужас изумих се от тая кола как върви зимата,ама гумата си е гума.Иначе с такива копанки дето е пуснал колегата има един Кадет тука ама все не мога да засека собственика да е там да го питам как е с тях
                  Иво,ти на 40-50см сняг ужас ли викаш,май трябва да те повозя скоро в Темпрата,а най-добре е ако и отидем на полигона .Аз всеки ден пътувам за работа с нея и освен главния път другаде разринат сняг не съм виждал скоро и само разривам снега по пътищата.Днес само на паркинга на Болшевик имаше към 40см от новия сняг и понеже е сух и си вървя през него все едно го няма
                  Колега,темпрата ако е 4х4,както пише в подписа ти,няма база за сравнение с нашите коли.Дори и без блокажи на мостовете винаги ще си малко по-добре,ако имат някакъв вид блокаж или виско италианските 4х4 си направо цар.Пък и не е по-ниска от типото например.По темата - не съм излизал,защото нямах работа,но пък един съседът така закъса,че се наложи да се чисти 20тина метра път до улицата,понеже му е много ниска колата и закъса баш на изхода.Пробвах се и аз да я изкарам,ами....с ниски зимни 13ки на тон и половина дизеляк,карани 2 зими и 2 лета нон-стоп...Няма шанс.Дори засилена се закопава за 1-2 метра В същото време съседа с Типо,като моето,си излезе,като пич,както и още няколко коли с явно добри гуми.За умения не говорим в случая.Една от колите се шофираше от жена без особен опит в такива условия.Дори не чух да забоксува.Направихме си една разходка с Уно с летни гуми тази вечер....в интерес на истината,макар да е доста зле откъм тръгване и спиране се движи,но си е абсолютна дивотия.А как опира по коловозите )))Да вали,на мен ми е кеф,лошото е,че не чистят особено усърдно и някои хора не успяват навреме и на работа да отидат.Няма и таксита достатъчно.
                  Fiat Tipo 1,4i.e. LPG машина ДзВеРъ ахахаххааххаха

Коментар

И аз като Дидо Единствено ми залепват вратите на гаража в пода тъй като там се образува лед и е трудно затварянето, но 5 минути с чук и една бърза метла всичко е 6 точки!

Коментар

Ето майстори - отворил съм ви вратата на гаража - излезте ако можете Номера е да се докопам до уличката - не че тя е чистена ама е вече надолнище и колата си мачка снега и върви.След 200-300 метра излизам на една по-главна уличка, която поне е ВКЛЮЧЕНА в плана за снегопочистване, но това не дава гаранции че е чистена. Ама поне коли минават по нея де Тази сутрин след половин час борба се измъкнах, доплувах до офиса и там закъсах на пресечката щото щурмувах изчистеното от снегорина и колата се повдигна отдолу, ама ме бутнаха малко и готово...
                      Прикачени файлове

Коментар

Явка, що си я вкарал тази кола в мазата, бе?Ние говорим за гаражи ...
                        I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

avvasilev написа:
                          Явка, що си я вкарал тази кола в мазата, бе?Ние говорим за гаражи ...
                          Мда ама знайш ли къф кеф е в мазата - зимата не пада под 6-7 градуса - в момента е 7, лятото не се вдига над 22-23...Е, имаме малко проблеми като има сняг ама....А и като нося нещо си паркирам пред вратата на мазето или пред асансьора :P

Коментар

Аз до сега не съм закъсвал към дома,но вече колковозите ми опират на тумбака и този двигател отпред си тежи, малолитражките до 1,2 са екстра за снега. Не ми се харчат 50лв. за застраховка иначе подкарвам малкия звяр с веригите и съм танк, ама нормалните коли са за нормални условия! Днес заседнах на тумбак точно преди работа, глупавите снегорини наривали цяла нощ, сякаш само по главния път ще се кара и няма да се отбиваш никъде, половин час с лопатата и 10 мъжки ръце докато я извадя от снеголеда.
                            --Старата ръжда любов не хваща!--
                            156 sportwagon 1,9 jtd 115
                            ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

emzo написа:
                              Аха точно ееей тоз, ама конкретно тоз:
                              Ама тя таз снимка от преди няколко дена бе.Я виж как е днес:@Yavor: Браво! Няма да се хващам с тебе на бас за шофьорски умения (да не стане като в оня виц с ТИРа и трабантчето )

Коментар

Никакви грижи с излизане/влизане ... При работата си паркирам на неразчистен паркинг - като танк е Стилото ... а мястото е едно такова вътрешно и снегорин не минава там. Отдавам всичко на добрите зимни гуми. Само ме притесняват тия буци лед, които се задържат в калниците и опират в гумите в движение, много изтерзани звуци се получават ...

Коментар

Working...
                                X