Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как излизате сутрин от паркинга

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Всичко е от гумите!Вчера ме домързя да рина пред гаража и нагазих в 20 см стар и 20 см нов сняг. Докато правих маневрите, за да обърна посоката на колата заорах и тракшъна каза НЕЕЕЕ. Изключих го и газ.По едно време замириса на изгоряла гума. Горката колица легнала на снега и няма кой да тежи, та се наложи да я подкопая малко и си излезе. После цял ден си бръмчах без проблеми. Ни коловози, ни лед я спираха.
    Няма начин да няма начин!

Коментар

Аз на служебното Пунто съм с чисто нови гуми Firestone и няма грешка никъде,днес по пътищата тука е ужас изумих се от тая кола как върви зимата,ама гумата си е гума.Иначе с такива копанки дето е пуснал колегата има един Кадет тука ама все не мога да засека собственика да е там да го питам как е с тях
      Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

nikolovvd написа:
        Всичко е от гумите!Вчера ме домързя да рина пред гаража и нагазих в 20 см стар и 20 см нов сняг. Докато правих маневрите, за да обърна посоката на колата заорах и тракшъна каза НЕЕЕЕ. Изключих го и газ.По едно време замириса на изгоряла гума. Горката колица легнала на снега и няма кой да тежи, та се наложи да я подкопая малко и си излезе. После цял ден си бръмчах без проблеми. Ни коловози, ни лед я спираха.
        Всичко е от шофьора, гумите помагат!
        Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Утре сутрин ще ви снимам рампата към подземния ми гараж преди и след като я почистя...Имам си гребло, пепел, сол и кви ли не лайна, ама не е имало ден да не излезна.20 метра при наклон 20 градуса, с пряспа сняг за закуска... И аз чистя като звяр!Добре че Белисима се оказа доста висока и проходима, не съм я спрял нито ден дори и в най големия сняг. На жена ми А3-ката, с новите перфектни гуми спи в гаража, щото е много ниско отпред и не ми се занимава със застрахователи... А и служебна кола,няма да се излагаме че сме я потрошили. А и нещо не върви това Ауди в снега като Алфата, не мога да разбера защо.
          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

muns61 написа:
            nikolovvd написа:
            Всичко е от шофьора, гумите помагат!
            Май разбирам колко много си прав

Коментар

Аз да казвам ли?Отварям си гаража, изкарвам си колата и тръгвам Гадно ли ви е, а?

Коментар

Immortal написа:
                Аз да казвам ли?Отварям си гаража, изкарвам си колата и тръгвам Гадно ли ви е, а?
                Да ама при тебе като духне вятъра и ти замръзват ушите както си седиш в колата...Да не говорим че при вас снега вали настрани

Коментар

Yavor написа:
                  Immortal написа:
                  Да ама при тебе като духне вятъра и ти замръзват ушите както си седиш в колата...Да не говорим че при вас снега вали настрани
                  Сняг?!? Онова бяло нещо, дето през няколко години пада от небето и се задържа по земята за няколко часа?!?

Коментар

Аха точно ееей тоз, ама конкретно тоз:
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Ами, паля, включвам на задна и излизам. Нищо че снега е до задния номер!

Коментар

ivailo rachev написа:
                        Аз на служебното Пунто съм с чисто нови гуми Firestone и няма грешка никъде,днес по пътищата тука е ужас изумих се от тая кола как върви зимата,ама гумата си е гума.Иначе с такива копанки дето е пуснал колегата има един Кадет тука ама все не мога да засека собственика да е там да го питам как е с тях
                        ооо и аз го знам този белия кадет, но долкот съм го виждал отдалеч нещо са му рязани веждите и като то гледам на какво прилича едва ли го кара по нормален път :D

Коментар

А вижте какво е на петрохан.
                          http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                          Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                          FIAT БРАВО 1.2 16v
                          ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                          FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Много големи шофери ше излязат повечето потребители в този форум...!!! Всички палят и тръгват в 50 санта сняг Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Колеги, дайте малко по - сериозно де...
                            M-Benz E 250 TD 150hp
                            M-Benz 200d 75 hp
                            Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Immortal написа:
                              Сняг?!? Онова бяло нещо, дето през няколко години пада от небето и се задържа по земята за няколко часа?!?
                              Принципно да, ама в повечето случай го гледате във фризера А иначе по въпроса МЪКА, МЪККККААААВ неделя съм чупил лед с щанга и чук за да прескоча коловоза, измих я и пак я зазимих.Иначе в Неделя в снеговалежа нямаше проблем, ама на лед много се сурка милата, и по завойте много обича да си върти дупето.
                              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

msotiroff написа:
                                Много големи шофери ше излязат повечето потребители в този форум...!!! Всички палят и тръгват в 50 санта сняг Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Колеги, дайте малко по - сериозно де...
                                Бе в 50 не ми се е налагало - ама ей от тука на (във вашия край е това) - си тръгнах без чужда помощ:

Коментар

Working...
                                X