Всичко е от гумите!Вчера ме домързя да рина пред гаража и нагазих в 20 см стар и 20 см нов сняг. Докато правих маневрите, за да обърна посоката на колата заорах и тракшъна каза НЕЕЕЕ. Изключих го и газ.По едно време замириса на изгоряла гума. Горката колица легнала на снега и няма кой да тежи, та се наложи да я подкопая малко и си излезе. После цял ден си бръмчах без проблеми. Ни коловози, ни лед я спираха.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как излизате сутрин от паркинга
Collapse
X
-
Аз на служебното Пунто съм с чисто нови гуми Firestone и няма грешка никъде,днес по пътищата тука е ужас изумих се от тая кола как върви зимата,ама гумата си е гума.Иначе с такива копанки дето е пуснал колегата има един Кадет тука ама все не мога да засека собственика да е там да го питам как е с тяхAlfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
nikolovvd написа:Всичко е от гумите!Вчера ме домързя да рина пред гаража и нагазих в 20 см стар и 20 см нов сняг. Докато правих маневрите, за да обърна посоката на колата заорах и тракшъна каза НЕЕЕЕ. Изключих го и газ.По едно време замириса на изгоряла гума. Горката колица легнала на снега и няма кой да тежи, та се наложи да я подкопая малко и си излезе. После цял ден си бръмчах без проблеми. Ни коловози, ни лед я спираха.Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
Утре сутрин ще ви снимам рампата към подземния ми гараж преди и след като я почистя...Имам си гребло, пепел, сол и кви ли не лайна, ама не е имало ден да не излезна.20 метра при наклон 20 градуса, с пряспа сняг за закуска... И аз чистя като звяр!Добре че Белисима се оказа доста висока и проходима, не съм я спрял нито ден дори и в най големия сняг. На жена ми А3-ката, с новите перфектни гуми спи в гаража, щото е много ниско отпред и не ми се занимава със застрахователи... А и служебна кола,няма да се излагаме че сме я потрошили. А и нещо не върви това Ауди в снега като Алфата, не мога да разбера защо.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
muns61 написа:nikolovvd написа:Всичко е от гумите!Вчера ме домързя да рина пред гаража и нагазих в 20 см стар и 20 см нов сняг. Докато правих маневрите, за да обърна посоката на колата заорах и тракшъна каза НЕЕЕЕ. Изключих го и газ.По едно време замириса на изгоряла гума. Горката колица легнала на снега и няма кой да тежи, та се наложи да я подкопая малко и си излезе. После цял ден си бръмчах без проблеми. Ни коловози, ни лед я спираха.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
Immortal написа:Аз да казвам ли?Отварям си гаража, изкарвам си колата и тръгвам Гадно ли ви е, а?Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
Yavor написа:Immortal написа:Аз да казвам ли?Отварям си гаража, изкарвам си колата и тръгвам Гадно ли ви е, а?
Коментар
-
ivailo rachev написа:Аз на служебното Пунто съм с чисто нови гуми Firestone и няма грешка никъде,днес по пътищата тука е ужас изумих се от тая кола как върви зимата,ама гумата си е гума.Иначе с такива копанки дето е пуснал колегата има един Кадет тука ама все не мога да засека собственика да е там да го питам как е с тях
Коментар
-
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Immortal написа:Сняг?!? Онова бяло нещо, дето през няколко години пада от небето и се задържа по земята за няколко часа?!?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар