Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

фиат браво или опел тигра

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Van Bicepsa написа:
    Dimo_J написа:
    А сега колега пусни една тема, същата като тази в опел форума и гледай филма
    направих го вече общо която по читава бройка попадне тази ще е
    Дай един линк към темата в Опел форума.
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Тогава вече ще се смея с г*за си

Коментар

търсих я току що темата , ама не я намирам нещо!

Коментар

Dimo_J написа:
          Е как да я намериш като нема Фиат в задачата http://www.opelclub.bg/index.php?showtopic=95281
          FIAT FORUM BULGARIA
          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Има бая читави ’Купе’-та за 3000лв., баси - къде, къде по-готино е от ’Тигра’

Коментар

хахахаха ... и аз търся в търсачката фиат.Ами колега, като ти четох мненията там разбрах, че вече си се ориентирал твърдо към тигра, така, че смятам да не пиша повече в тази тема.Макар и прилежно да ти обяснихме, че бравото е по-добрия избор, а колегите от опел форума те съветват за корса, ти пак искаш тигра.Успех с търсенето на читав екземпляр.

Коментар

krasio_79bs написа:
                Dimo_J написа:
                Е как да я намериш като нема Фиат в задачата http://www.opelclub.bg/index.php?showtopic=95281
                мхм голями шпиони сте :Д за браво се реших тези дни защо мислите че съм 100%ориентиран към тигра ако исках тигра досега да си бях купил 3 месеца търся и търся не е толкова лесно повярваите ми сигурно и някой от вас са се сблъсквали с тази дилема какво да е всеки лафи каквото иска но накрая избора и разноските за избора са си мой нали така ??? затова попитах за браво!!!

Коментар

Van Bicepsa написа:
                  нищо не казахте за маневреността на бравото
                  Тук ни хвана на тясно Капата е по-маневрена от Бравото. Определено! Много по-маневрена от Бравото!Тва не ще да завива, да го ева...

Коментар

В подкрепа на коментара на Кики.Ей го читаво купе.Тиграта само може да мечтае някога да стане купе http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=956308#956308
                    FIAT FORUM BULGARIA
                    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

За да стане пълна кашата, да включим едно Саксо и някоя Хонда...
                      Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Саксофона ко, то като корсата, само ’дет е по-пъргаво(и евентуално няма да е изгнило ). Тиграта за мен си е женски автомобил, но да - иначе е красив, не че бравока не е. Незнам как е като поддръжка, но колегите от опел форума са ти обяснили кое е скъпото при нея, докато ако вземеш бензиново браво, обслужването(ремъци, ролки + филтри+масло) ще ти излезне около 300лв. Но и все пак никъде не спомена за какво точно ще използваш автомобила, на рацер ли ще се правиш и градско ли ще я караш!? Уточни за себе си какво ти трябва, подреди си на 1 листче плюсове и минуси за конкретните модели, на които си се спрял и купувай!Поздрави
                        Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

dimaldim написа:
                          Саксофона ко, то като корсата, само ’дет е по-пъргаво(и евентуално няма да е изгнило ). Тиграта за мен си е женски автомобил, но да - иначе е красив, не че бравока не е. Незнам как е като поддръжка, но колегите от опел форума са ти обяснили кое е скъпото при нея, докато ако вземеш бензиново браво, обслужването(ремъци, ролки + филтри+масло) ще ти излезне около 300лв. Но и все пак никъде не спомена за какво точно ще използваш автомобила, на рацер ли ще се правиш и градско ли ще я караш!? Уточни за себе си какво ти трябва, подреди си на 1 листче плюсове и минуси за конкретните модели, на които си се спрял и купувай!Поздрави
                          евтина поддражка колата ще се кара градско разполагам с 3000 лв не мисля че едно купе 136 коня ще ми е евтино откъм поддръжка и гориво да е маневрена да се завира навсякъде няма да я юркам

Коментар

Immortal написа:
                            Van Bicepsa написа:
                            нищо не казахте за маневреността на бравото
                            Тук ни хвана на тясно Капата е по-маневрена от Бравото. Определено! Много по-маневрена от Бравото!Тва не ще да завива, да го ева...
                            толкова ли е пък зле :Д

Коментар

muns61 написа:
                              За да стане пълна кашата, да включим едно Саксо и някоя Хонда...
                              саксо само ремонти забрави хонда японско е може

Коментар

Преди да взема моето Браво гледах една Тигра 1.6 или 1.8, не помня... Трябваше ми вазелин, за да влезна в тая консерва, а съм 1.86. Беше пъргава, ма само на старт. На дълго не съм я пробвал, щото ме заболяха краката на 2рата минута. За цени на части спор няма, Опел бие, както и за удобство при ремонти, но за мен комфорта е водещ в изискванията, а Бравото е смешно да го сравняваш с тая хомо-пародия на спортна лагерница.
                                ex Punto '95 1.1
                                Lancia Y 1.1
                                Bravo HGT 2.0 20V
                                Supermoto!

Коментар

Working...
                                X