здравейте колеги нов съм в форума търсих къде да пусна моята толкова важна тема и май тук ми се стори най подходящо значи дилемата ми е между 2 коли първата е фиат браво конкретно ето това http://www.cars.bg/u519535 и другата е опел тигра тази колица http://www.cars.bg/u533558 какво ви е мнението каква е поддражката на фиата колко ще ми е обслужжането какви са му честите болежки срещу каква сума се лекува дизел или бензин е по добър това е общо взето очаквам реални коментари това ще ми е първата кола поздрави.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
фиат браво или опел тигра
Collapse
X
-
Тигра-та може да изглежда по-добре, но реално си е Корса без задна седалка и почти без багажник. Тя просто е по-нисък клас кола, съответстващ на Пунто при ФИАТ. Да не говорим, че Браво-то с този двигател ще и скъса шушоните на всички рацерски дисциплини. Както е отбелязал колегата, ФИАТ-чето е далеч по-удобно и практично. Като добавим, че конкретното Браво е значително по-евтино, не виждам никаква дилема.
Коментар
-
Dimo_J написа:а лично на мен ми се струва, че ще ти е доста по-удобно в бравото, отколкото в тиграта.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Van Bicepsa написа:Dimo_J написа:тук май за тиграта няма да чиеш добро работи, а лично на мен ми се струва, че ще ти е доста по-удобно в бравото, отколкото в тиграта.
Коментар
-
Аз досега ФИАТ с Опелски двигател не съм виждал, пък Опели с двигател на ФИАТ - колкото щеш.Само този факт според мен е показателен Иначе колегите са прави, че двете коли са от различен клас. Бравото е значително по-голямо от това...нещо.А и лично мое мнение - Тиграта според мен е леко женска кола Също като ФИАТ Баркета
Коментар
-
Immortal написа:Аз досега ФИАТ с Опелски двигател не съм виждал, пък Опели с двигател на ФИАТ - колкото щеш. Само този факт според мен е показателен Иначе колегите са прави, че двете коли са от различен клас. Бравото е значително по-голямо от това...нещо.А и лично мое мнение - Тиграта според мен е леко женска кола Също като ФИАТ БаркетаI don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Immortal написа:Аз досега ФИАТ с Опелски двигател не съм виждал, пък Опели с двигател на ФИАТ - колкото щеш.Само този факт според мен е показателен Иначе колегите са прави, че двете коли са от различен клас. Бравото е значително по-голямо от това...нещо.А и лично мое мнение - Тиграта според мен е леко женска кола колата,ще се кара най вече градско маневрено ли е бравото споделете ???Също като ФИАТ Баркета
Коментар
-
Абе в тая тигра ако си по висок от 180см ще получиш грабначно изкривяване, а пък не дай си боже да седиш на задната седалка, трябва ти само пакетче семки и футбулен мач да се почувстваш на стадионаКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар