Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Счупен таблет

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

freeedom написа:
    Ами марката на таблета е Goclever модела е TABi70 колко е китайски незнам
    Китайски е, но поддържат поне някаква страница с регионализиране. Възможно е и "поръчителя" да я поддържа тази страница, но може да се поръча тъч от Китай. Както по-горе писах - от 40лв. нагоре е.
    Steliyan's Life!
    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Я качи някоя снимка, да видим как си го пръснал. :D
      "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
      Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

tyson написа:
        Я качи някоя снимка, да видим как си го пръснал. :D
        Какво има да му гледаш? Резистивния тъч се е спукал - той е относително най-чупливото нещо при тия играчки, защото е само едно стъкло, гел и едно парче фолио Опростено представено разбира се. И понеже не е директно залепен за дисплея - се чупи лесно. Изрязва се по ръба и на негово място се залепя новия.
        Steliyan's Life!

Коментар

Значи започвам да търся в ибей ... ще падне яко търсене както несъм изобщо запознат с тоя сайт ..

Коментар

Днеска го занесох на сервиз и ми казаха че дисплея е здрав било счупено само защитното стъкло и му е за смяна тъч скрийна

Коментар

freeedom написа:
              Днеска го занесох на сервиз и ми казаха че дисплея е здрав било счупено само защитното стъкло и му е за смяна тъч скрийна
              Е аз какво ти писах по-горе няколко пъти бе?
              Steliyan's Life!

Коментар

хач пара един тъч някой има ли горе доло някаква представа

Коментар

Да не ти подрежа крилата, но някои дисплеи са нераглобяеми. Дори и да успееш да свалиш тъч панела за смяната на защитното стъкло зад него може да се наложи да се смени и дисплея. Дисплея и тъч панела са едно цяло и така са залепени за стъклото, че не могат да се разглобят без да се повредят.

Коментар

Днеска му изкарах счупеното стъкло , ще му взема едно ново ще го сложа та да не си личи че е бил счупен и отивам в гаранцията в техномаркет да вида какво ще стане малко цигании но се надявам да го приемат за ремонт

Коментар

Сигурно ще скочиш обиден, обаче ти мъж ли си? Счупил си машинката, плати си и това е. Какви са тея цигански истории с гаранцията?

Коментар

Ти би ли платил 250 лв за ремонт при което ще сменят здрав екран вместо да сложат само един тъч за към стотина лева при което таблета нов е 200 лв а даже в момента е паднал на 179 лв ?

Коментар

Значи ако ти предложеха ремонт за 100лв щеше да си го платиш, а не да правиш салто морталета да го минеш през гаранцията? Нещо не ми се вярва. Аз говоря за това да си поемеш последствията от действията като мъж. Изтървал си го, счупил си го, толкоз. Можеш да си купиш нов, може тоя да го продадеш на някой да си го оправя. Другото са оправдания.

Коментар

Е какво проблем ли ти е да мина с гаранцията ?

Коментар

На мен не ми е проблем. Просто питах дали си мъж. Като не си - ходи се цигани. За 200лв, как не те е срам не знам. (хайде, почвай да обясняваш как цялата държава всеки лъже всеки)

Коментар

То пак ако такава постъпка определя дали си мъж или не ...Значи съм жена спирам аз да споря на теб ако ти се спори ако искаш пусни една тема "Какъв според вас е Freeedom ? А) мъж Б) жена В) и от двете по малко Г) немога да преценя

Коментар

Working...
                                X