Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Счупен таблет

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Счупен таблет

Колеги скоро си купих един таблет от техномаркет обаче го изтървах и му се счупи дисплея и нему работи тъчскриина и в момента го ползвам с мишкаДайте малко акъл как да се направя на луд да ги излъжа нещо та да ми признаят гаранцията

Ако има механична повреда, забрави.

Коментар

Ами ако няма следи от удара отиди и просто им кажи, че е спрял да работи и незнаеш защо и това е .. ако обаче има забележима следа или пък е пукнат дисплея незнам как ще стане..

Коментар

С една дума да го хвърлям .. щом дисплея е пръснат макар че вътрешният изглежда здрав и картината не е на петна струва ми се че външният само е пръснат

Коментар

Е, как така ти се струва То ако е пукнато отгоре стъклото все си мисля, че лесно ще се забележе Ако не си сигурен, отиди и пробвай нищо не губиш :P

Коментар

Ами то си личи че е пукнато стъклото а имам предвид че самият дисплей си е здрав

Коментар

Колега аз също продавам ел.техника,моя съвет е по-хубаво кажи какво е станало,няма смисъл да ги лъжеш....по начало в сервизът към които те препратят от магазина могат да ти вземат пари САМО за часта която ще се сменя и нямат право да ти искат пари за труд!!!

Коментар

Работата е там че таблета не е кой знай колко скъп 200 лв а за ремонт ми искат 250 макар че тва ми го казаха по телефона без да е погледнат таблета

Коментар

Ами в такъв случай вероятно няма да признаят гаранцията понеже има механична повреда. Ако си касметлия отиди и кажи, че така си го намерил (примерно бил ти е джоба или в чанта) и се е осукал някак и е станало така но мал шанс все пак нищо не губиш да пробваш П.С ей много сте бързи :D за друг път и аз ще знам да питам нещо ако искам бърз отговор :D

Коментар

А стига бе таблета 200 тия ще ти искат 250 за ремонт я ги питай нормални ли са какви са еб--х и ма--та загубена и кожедери се едно някой да си купи дрелка от мене за 160 кинта и нпримерно да си изгори мотора и аз да му искам 200 ахаха тия са спали на течение и са се завивали с мокри одеала

Коментар

Един авер по същия начин си изтърва новият телефон и им каза че паднал от вибрациите Ще измъдря някоя такава простотия но най вероятно таблета ще е бил върху тонколони че няма вибрация

Коментар

Re: Счупен таблет

freeedom написа:
                        ...Дайте малко акъл как да се направя на луд да ги излъжа нещо та да ми признаят гаранцията
                        Еми... Греда, нищо няма да стане. Радвай се, че не си купил някой за 7-800 лв, че щеше многократно повече назад с парите. Аз откога се питам много ли са 300 лв за един kindle fire, амо, много са, за нещо, с което ще застана някъде да мажа с ръце и без такожа нещо си губя предостатъчно времето кое с телефони, кор на компа, че и на лаптопа сегиз тогиз. Отделно му търси и калъф да не се драска, нещо чанта да го носиш и то си стана все едно си наряд, мамка му!
                        Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Aко не е от най-китайските - потърси нов тъч в ибей.
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Дори и най-китайските имат тъчове, като резервни части. Щом е за 200лв. е резистивен, не казваш размер, но тъчскрийн 7" струва около 40-60лв. труда е 15-20лв.
                            Steliyan's Life!
                            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Ами марката на таблета е Goclever модела е TABi70 колко е китайски незнам

Коментар

Working...
                              X