Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да се ядосвам ли,да плача ли

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

УЖАСТ, за ксенона става въпрос

Коментар

Ксенона е здрав свети си,даже се учудих ама светна
      Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Колега споко , моето пунто тамън го купих , и стана абсолютно същата простотия , голяма маса сняг върху предният капак , точно тогава бях в данъчното да го регистрирам!Много псувни , след което ме изби на ядд , отворих капака теглих му два-три юмрука от вътрешната страна , след което после в колата си оцапах и тапицерията с кръв , извода : не се ядосвай , на пролет ще го смениш!

Коментар

Вече взех да се успокоявам :D

Коментар

Саболезнования коега много неприятно. Но от друга страна ламарине се правят хора да са здрави.
            FIAT Brava SX 1.9 JTD 105 1999г.
            Подкрепете в Facebook "Не на скъпите горива в България"

Коментар

RC_MIRO написа:
              Саболезнования коега много неприятно. Но от друга страна ламарине се правят хора да са здрави.
              Благодаря колега,да така е ламарината кръв не пуска.

Коментар

аз ако бях на твое място, щях да съм щастлив, че не съм бил аз на мястото на колата, та да падне тва нещо отгоре ми, иначе нямаше да пишеш сега

Коментар

ivailo rachev написа:
                  Вече взех да се успокоявам :D
                  Ми тъй става като си караш форда и зарязваш фиата да стой под стрехите Ивайло,радвам се че ти си ОК, ламарини в раздел продава колкото искаш ако трябва ще съдействаме да я оправиш тая красавица и пак да е на пистата.
                  Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                  (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                  Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Тъкмо и взех иридиеви свещи и мислех да ги слагам,но какво се оказа.Аз вече си поръчах фарове,че левия му е счупена ябълката и така и така вземам един реших да взема два,а капака аз ще си го правя,ще пробвам понеже има на едно място доста гадно сгънато,ще видим като го "изчукам" какво ще стане.А Форда не съм го карал от 2 седмици,само го припалвам паралелно с Бравото.

Коментар

Шегувам се, за Форда.А за капака ако има ръб по добре търси друг, много трудно ще успееш да го изправиш и да оправиш легена.
                      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

todorshalev написа:
                        ЛИНА написа:
                        И да ревеш няма да си помогнеш. Ами гледай друг път на безопасно място да спираш. Ламарини се оправят Брееее тези мъже много страдат за колите си
                        мда в некой случаи повече от колкото за жените си
                        Така де :D
                        FIAT PALIO WEEKEND 1.7 2001

Коментар

ivailo rachev написа:
                          ЛИНА написа:
                          И да ревеш няма да си помогнеш. Ами гледай друг път на безопасно място да спираш. Ламарини се оправят Брееее тези мъже много страдат за колите си
                          че моята кола си е моята кола и след нея е всичко останало и тя ми вика е поне наравно се грижи колкото за колата толкова и за мен,а аз и казах,че може би няма как да стане
                          Горкото момиче
                          FIAT PALIO WEEKEND 1.7 2001

Коментар

щом ксенона е здрав няма ядове взимаш един фар за 30 - 40 лв капака по нататък ще го мислиш

Коментар

Фаровете живот и здраве утре са тук,а за капака най-вроятно ще е нов,че много много не обичам да има кит по колата ми въпреки,че не знам какво е правено преди мен,но този ще го ползвам за опитно зайче понеже имам понятие от оправяне на ламарини ама никога не съм пробвал и другия месец да се постопли ще пробвам дали ще се получи нещо,може би нищо няма да стане,но ще опитам.

Коментар

Може би тук е местото да припомним за опастностите от ледени висулки които ги има или скоро ще ги има по покривите. Варвайте му колите ,ами имайте едно на ум като ходите по тротоарите да поглеждате за такива над главите ви и да избягвате такива места.
                                Фиат Панда 1.2 2006година
                                Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Working...
                                X