УЖАСТ, за ксенона става въпрос
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да се ядосвам ли,да плача ли
Collapse
X
-
nedialk00
-
Колега споко , моето пунто тамън го купих , и стана абсолютно същата простотия , голяма маса сняг върху предният капак , точно тогава бях в данъчното да го регистрирам!Много псувни , след което ме изби на ядд , отворих капака теглих му два-три юмрука от вътрешната страна , след което после в колата си оцапах и тапицерията с кръв , извода : не се ядосвай , на пролет ще го смениш!
Коментар
-
ivailo rachev написа:Вече взех да се успокоявам :DКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Тъкмо и взех иридиеви свещи и мислех да ги слагам,но какво се оказа.Аз вече си поръчах фарове,че левия му е счупена ябълката и така и така вземам един реших да взема два,а капака аз ще си го правя,ще пробвам понеже има на едно място доста гадно сгънато,ще видим като го "изчукам" какво ще стане.А Форда не съм го карал от 2 седмици,само го припалвам паралелно с Бравото.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
ivailo rachev написа:ЛИНА написа:И да ревеш няма да си помогнеш. Ами гледай друг път на безопасно място да спираш. Ламарини се оправят Брееее тези мъже много страдат за колите сиFIAT PALIO WEEKEND 1.7 2001
Коментар
-
Фаровете живот и здраве утре са тук,а за капака най-вроятно ще е нов,че много много не обичам да има кит по колата ми въпреки,че не знам какво е правено преди мен,но този ще го ползвам за опитно зайче понеже имам понятие от оправяне на ламарини ама никога не съм пробвал и другия месец да се постопли ще пробвам дали ще се получи нещо,може би нищо няма да стане,но ще опитам.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар