Здравейте колеги,искам да ви се оплача,че не мога да си стоя в кожата.Ей сега се прибирам от работа и гледам фара на колата счупен,слизам аз от служебната отивам към моята и гледам капака на баница и бая буци лед около колата.Паднал си леда от покрива на блока и направил мармалад,с тая кола не ми върви,миналата зима я намерих една сутрин със смазан калник,броня,капак и пръснат фар(някакъв пиян карал и спрял от 30 коли на паркинга в моята),сега леда от 10 коли пред блока пак на моята(не,че желая да е някой друг потърпевш,просто все Фичката е с нещастието).И сега ме е яд на мене си,защото давам сума ти пари за джанти,ириеви свещи,музика и т.н. и все не отделям 300лв. за едно каско.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да се ядосвам ли,да плача ли
Collapse
X
-
nedialk00
-
Другия път едно каско .... за колата от моя подпис е 200 лева на ръка или 220 на вноски ... колкото и да сме внимателни идват тия моменти пък и градското каране си е градско ... плюс винаги можеш накрая да си ги избиеш паричките или поне част от тях като заявиж едно пастиране и полиране заради драскотини ....Bravo 1.6 16V GT `00
Коментар
-
Re: Да се ядосвам ли,да плача ли
ivailo rachev написа:...защото давам сума ти пари за джанти,ириеви свещи,музика и т.н. и все не отделям 300лв. за едно каско.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Преди 2 години бях в същото настроение. Един съсед хвърли от терасата плочки върху колата ми и резултата беше счупено предно стъкло и вдлъбнатина на тавана, която още си стои. След 3 дни неговия ауспух беше доволно напълнен с монтажна пяна . Поне частите за нашите коли не са скъпи, вземай един фар от някой колега, пък капака когато остане време и средства. Имало да става.НЕ Е ВАЖНО КАКВА Е КОЛАТА, А КОЛКО Е ПРАЗНА ГЛАВАТА!!!
Коментар
-
Да се ядосвам ли,да плача ли
Валентино_88 написа:Преди 2 години бях в същото настроение. Един съсед хвърли от терасата плочки върху колата ми и резултата беше счупено предно стъкло и вдлъбнатина на тавана, която още си стои. След 3 дни неговия ауспух беше доволно напълнен с монтажна пяна . Поне частите за нашите коли не са скъпи, вземай един фар от някой колега, пък капака когато остане време и средства. Имало да става.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Re: Да се ядосвам ли,да плача ли
Plastex написа:ivailo rachev написа:...защото давам сума ти пари за джанти,ириеви свещи,музика и т.н. и все не отделям 300лв. за едно каско.Прикачени файловеAlfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
ееее колега не се ядосваи бели кахъри аз подобно се ядосвах миналия месецПаркирам се аз до университета и влизам не лекции и така колата цял ден тръгвам да си тръгвам и какво заварвам :капака се нагръчкал ама доста доволно (и нема отваряне)на двата фара сттоките на мармаладГредата дето дъто е м/у роговете 15см навътре и опира в двата радиатора и радиатоите хлътнали навътреБронята на мармалад и питам в близкото заведение и те ми викат ми чухме че свирна аларма ама невидяхме нищо е как маму да е*а не виддяхте нали съм спрел баш на 5 метра от прозореца ви ама ядосвах се вайках се а каско нямам беше изтеклоШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
ЛИНА написа:И да ревеш няма да си помогнеш. Ами гледай друг път на безопасно място да спираш. Ламарини се оправят Брееее тези мъже много страдат за колите сиШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
ЛИНА написа:И да ревеш няма да си помогнеш. Ами гледай друг път на безопасно място да спираш. Ламарини се оправят Брееее тези мъже много страдат за колите сиAlfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар