Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Така не трябва да се кара

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ele написа:
    Predatorsi написа:
    Ти от къде си сигурна ,че хората от клипа не са видяли ,че е жена...
    А ти от къде си сигурен, че са???
    Интересно как е влязла в насрещното, не вярвам да е обърнала на магистралата. Жена беше, видях я бе

Коментар

kiro_of_the_day написа:
      ele написа:
      Аз съм виждала мъж
      О, то на целия форум му е ясно, че всичко си виждала.
      И на целия форум е ясно, че това с мъжа е останало само на фаза виждане ...
      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Сигурно и на Еле и се е случвало да кара така, ама не си признава, и затова се засяга толкова. хихихи
        http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
        Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
        FIAT БРАВО 1.2 16v
        ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
        FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Щом казвате
          Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Мале как те нападат майка ми също е зад волана обаче под 140 не пада извънградско където позволява пътя и няма нито едно нарушение,че и на бащата тира е карала. И от там си вадя извода че не всички жени са лоши шофиори! Комшийката ми кара тролей върти го на пръста си тая голяма машина,още един пример,че има стабилни жени шофиори,НО се броят на пръсти,его днеска една пикла караше на сигурно нямаше и метър дистанция от мене това което ама най-много мразя някой да ми диша в врата и какво трябваше да направя да скоча на спирачката да се джасне в мене и после да и тръснат един акт че да се научи

Коментар

цено написа:
              това което ама най-много мразя някой да ми диша в врата и какво трябваше да направя да скоча на спирачката да се джасне в мене и после да и тръснат един акт че да се научи
              +1 Моята кола, незнайно защо, спира много рязко. И такива дето ми се лепват на задната броня, винаги ги лекувам по този начин. Досега никой не е успял да ме удари, но ми става кеф като чуя свиренето на гуми зад мен :D
              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Да не се врът къв го дирят зад мене биеш кучките и да се спасява после като почне ти се пени щангата и тва е аз си държа една такава специално за такива какво ще се занимавам кат-мат да чакам,бой у глупавата тиква иначе друго не ги оправя

Коментар

Понякога присветване с фаровете за мъгла върши работа, в първия момент реагират като на стоп светлини.

Коментар

Кога започнаха да продават шофиорските книжки по книжарниците.Това е безумие добре че нямяше жертви да ни пази бог от такива на пътя. :X
                    FIAT,LANCIA,ALFA ROMEO

Коментар

цено написа:
                      Мале как те нападат майка ми също е зад волана обаче под 140 не пада извънградско където позволява пътя и няма нито едно нарушение
                      Да усещаш известно противоречие в двете твърдения?
                      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Не знам за тая ама ония ден едни бакшиши избиха рибата ..... на едно Т-образно кръстовище аз идвам от пътя с предимство и искам да влезна в пресечката но понеже виждам че оттам идва кола а уличката е супер зле тясна с коловози и реших да го изчакам най-човешки да не създавам предпоставка за ПТП и съм спрял с мигач и опция да влезна, явно останах неразбран като секунди след това дойде такси което ме задмина с мръсна газ и се заби в пресечка веднага след него втори дойде и той добре че идващия човек беше с лада нива та се покатери на един голям бордюр и едвам се разминаха ...
                        Bravo 1.6 16V GT `00

Коментар

ChosenOne написа:
                          Не знам за тая ама ония ден едни бакшиши избиха рибата ..... на едно Т-образно кръстовище аз идвам от пътя с предимство и искам да влезна в пресечката но понеже виждам че оттам идва кола а уличката е супер зле тясна с коловози и реших да го изчакам най-човешки да не създавам предпоставка за ПТП и съм спрял с мигач и опция да влезна, явно останах неразбран като секунди след това дойде такси което ме задмина с мръсна газ и се заби в пресечка веднага след него втори дойде и той добре че идващия човек беше с лада нива та се покатери на един голям бордюр и едвам се разминаха ...
                          мда, карани от жени предполагам.
                          Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Lane Staley написа:
                            цено написа:
                            Мале как те нападат майка ми също е зад волана обаче под 140 не пада извънградско където позволява пътя и няма нито едно нарушение
                            Да усещаш известно противоречие в двете твърдения?
                            Ти въобще разбра ли ми мисълта извънградско където го позволява(МАГИСТРАЛА) или всеки бърза да пише и да коментира другия да го погази да го смачка типична черта на българина ама както и да е....

Коментар

цено написа:
                              Ти въобще разбра ли ми мисълта извънградско където го позволява(МАГИСТРАЛА) или всеки бърза да пише и да коментира другия да го погази да го смачка типична черта на българина ама както и да е....
                              Ами колегата намекна, че максималната скорост за движение по магистрала е под 140 км (за сега е 130 км).

Коментар

Еле, закакво си толкоз опачата не те разбирам, от колата се вижда много добре кой е зад волана. Пробвай ако не вярваш. :*

Коментар

Working...
                                X