ele написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Така не трябва да се кара
Collapse
X
-
Сигурно и на Еле и се е случвало да кара така, ама не си признава, и затова се засяга толкова. хихихиhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Мале как те нападат майка ми също е зад волана обаче под 140 не пада извънградско където позволява пътя и няма нито едно нарушение,че и на бащата тира е карала. И от там си вадя извода че не всички жени са лоши шофиори! Комшийката ми кара тролей върти го на пръста си тая голяма машина,още един пример,че има стабилни жени шофиори,НО се броят на пръсти,его днеска една пикла караше на сигурно нямаше и метър дистанция от мене това което ама най-много мразя някой да ми диша в врата и какво трябваше да направя да скоча на спирачката да се джасне в мене и после да и тръснат един акт че да се научи
Коментар
-
цено написа:това което ама най-много мразя някой да ми диша в врата и какво трябваше да направя да скоча на спирачката да се джасне в мене и после да и тръснат един акт че да се научи
Коментар
-
Не знам за тая ама ония ден едни бакшиши избиха рибата ..... на едно Т-образно кръстовище аз идвам от пътя с предимство и искам да влезна в пресечката но понеже виждам че оттам идва кола а уличката е супер зле тясна с коловози и реших да го изчакам най-човешки да не създавам предпоставка за ПТП и съм спрял с мигач и опция да влезна, явно останах неразбран като секунди след това дойде такси което ме задмина с мръсна газ и се заби в пресечка веднага след него втори дойде и той добре че идващия човек беше с лада нива та се покатери на един голям бордюр и едвам се разминаха ...Bravo 1.6 16V GT `00
Коментар
-
ChosenOne написа:Не знам за тая ама ония ден едни бакшиши избиха рибата ..... на едно Т-образно кръстовище аз идвам от пътя с предимство и искам да влезна в пресечката но понеже виждам че оттам идва кола а уличката е супер зле тясна с коловози и реших да го изчакам най-човешки да не създавам предпоставка за ПТП и съм спрял с мигач и опция да влезна, явно останах неразбран като секунди след това дойде такси което ме задмина с мръсна газ и се заби в пресечка веднага след него втори дойде и той добре че идващия човек беше с лада нива та се покатери на един голям бордюр и едвам се разминаха ...Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Lane Staley написа:цено написа:Мале как те нападат майка ми също е зад волана обаче под 140 не пада извънградско където позволява пътя и няма нито едно нарушение
Коментар
-
цено написа:Ти въобще разбра ли ми мисълта извънградско където го позволява(МАГИСТРАЛА) или всеки бърза да пише и да коментира другия да го погази да го смачка типична черта на българина ама както и да е....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар