Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Така не трябва да се кара

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ele написа:
    Според мен шофьорът е надрусан и съм сигурна, че е мъж.
    В 45 сек от клипа става ясно, че е жена. "Леле тая, бате, как ще се удари!..."
    Stop giving directions, just say "Follow me."
    Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
    Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

sok1 написа:
      ele написа:
      Почти всички познати мъже по подразбиране, когато някой кара като идиот, го считат за жена. :D. Тъй че не се брои, след като не може да се види. nikolovvd: По-скоро е убиец. На такива трябва книжката доживот да се отнема
      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

harifg написа:
        но в ускорителната
        Какво според теб е "ускорителна" ?

Коментар

ele написа:
          sok1 написа:
          ele написа:
          Почти всички познати мъже по подразбиране, когато някой кара като идиот, го считат за жена. :D. Тъй че не се брои, след като не може да се види. nikolovvd: По-скоро е убиец. На такива трябва книжката доживот да се отнема
          Ти от къде си сигурна ,че хората от клипа не са видяли ,че е жена...
          Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
          Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
          EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Predatorsi написа:
            Ти от къде си сигурна ,че хората от клипа не са видяли ,че е жена...
            А ти от къде си сигурен, че са???
            Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
              Всички говорите, че и на клипа - тя, тя, тя... а никъде не става ясно от клипа, че става въпрос за жена. От къде знаете, че е жена? Аз съм виждала мъж, който се движи по същия начин по магистралата, но в аварийната лента. Иначе - не виждам как може някой да се паникьоса и да кара в бързата лента на магистралата - това си е напълно целенасочено и осъзнато каране, щото някой не иска да се кара до следващото разклонение и да се върне. Според мен шофьорът е надрусан и съм сигурна, че е мъж.
              Колежке много се обиждаш на тая тема че жените карате зле, ама си е истина Аз пък дори да не бях чул че казват че е жена бях 99 % сигурен. Досега всичките ми случки с неадекватно поведение на пътя са били с жени, особено една дето изскочи от колата и почна изстерично да реве понеже не можеше да се размине с насрещната кола.
              http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
              Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
              FIAT БРАВО 1.2 16v
              ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
              FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Добре де ele, ДА, мъж е, пиян, надрусан, гей, трансвестит,.....Има ли значение. Само мир да има.Както казва един приятел на баща ми, аз имам последната дума в семейството "ДА".
                00' Bravo 105 JTD

Коментар

nikolovvd написа:
                  Забравихте, че може да е самоубиец!
                  Е, размина се с няколко коли и не се блъсна в тях?! Освен да е чакал(а) насреща да дойде точно определена марка
                  Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                  ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

nikolovvd написа:
                    Забравихте, че може да е самоубиец!
                    може ама явно не му се е сбъднала мечтата
                    Шофирай разумно, на пътя не си сам.
                    Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
                    Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
                    Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

ele написа:
                      Аз съм виждала мъж
                      О, то на целия форум му е ясно, че всичко си виждала.
                      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Тая мацка да не е разбрала,че мъжъ и е кръшнал и по този начин да го е накарала да си признае

Коментар

Тая е от нашите и освен да я поздравя с това парче друго не мога да на направя http://www.youtube.com/watch?v=_nya-...=relatedОня калник е такова, само че мен ме изпревариха
                          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

http://www.vbox7.com/play:9c9b68434d явно не е само тя това е старо ама пак жена кара

Коментар

И аз останах с впечатление че е жена но няма значение ,по чудно ми е как остана жива.
                              FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

jorko написа:
                                harifg написа:
                                но в ускорителната
                                Какво според теб е "ускорителна" ?
                                Може и да съм се объркал, но това не оправдава случилото се...И все пак да цитираме закона за движение по пътищата:Чл. 58 При движение по автомагистрала на водача е забранено : 1. да спира пътното превозно средство за престой или за паркиране извън специално обозначените за това места; 2. да завива в обратна посока, да се движи назад, да навлиза в разделителната ивица или да я пресича, включително и на местата, където тя е прекъсната; 3. да се движи по лентата за принудително спиране.

Коментар

Working...
                                X