Взел съм семки, някой да вземе едно пакетче пуканки и минерална вода на влизане в темата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
движение в кръгово
Collapse
Заключена тема
X
X
-
BO написа:ele написа:Надявай се да не попадаш в подобна ситуация, щото няма да минеш без акт.
Коментар
-
nedialk00: Ако ти харесва повече мнението на другите - хубаво. Никой не те кара да харесваш моето мнение. Според теб аз трябва да нямам мнение, дори и да мога да го обоснова ли??? BO: По-нагоре в темата изказах своето мнение, както по темата, така и извън нея. Даденият пример от теб изобщо няма връзка с описаната ситуация.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
nedialk00
имай мнение, но го обоснови, това което те пита БО е едно към едно с моята ситуация, ти май на черното казваш бяло аз мисля, че темата се изчерпа и е най-редно да бъде заключена
Коментар
-
nedialk00 написа:имай мнение, но го обоснови, това което те пита БО е едно към едно с моята ситуация, ти май на черното казваш бяло аз мисля, че темата се изчерпа и е най-редно да бъде заключенаВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
nedialk00
какво му е различно бе колежке, едно към едно е с моя случай :D ама едно към едно, това дали си в кръгче или на прав път няма, ама никакво значение
Коментар
-
nedialk00
-
Отдавна не бях влизал във форума и бях забравил какъв кокошарник е :D Не е лошо пак да си направя почивка че от безсмислените ви писания ме заболя главатаВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
nedialk00 написа:ауууу неее, ти си за проверовъчен изпит, честноВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
nedialk00
-
ogi28b написа:Взел съм семки, някой да вземе едно пакетче пуканки и минерална вода на влизане в темата.S_BANKOV написа:Любенов, я кажи от дея барна тая снимка и дали има камера там, че редовно си се парзалям на това кръгово, пък още не са ме фотографирал тамОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар