Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

движение в кръгово

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Взел съм семки, някой да вземе едно пакетче пуканки и минерална вода на влизане в темата.

Коментар

BO написа:
      ele написа:
      Надявай се да не попадаш в подобна ситуация, щото няма да минеш без акт.
      Еле, да те попитам конкретно нещо ако нямаш против.Караш си направо. Пътя е с две ленти. Ти се движиш в дясната лента а до теб има кола, която се движи в лявата лента съответно. Идва Т образно кръстовище. Ти и този до теб имате опция да продължите направо или да завиете на дясно. Ти си избрала да продължиш направо, а този до теб от лявата ти страна иска да завие надясно. Дава мигач и те натиска и ти свири, че не му правиш път да си завие. Блъскате се. КАТ идва и ти пише АКТ на теб. Прави ли ще са? Ти доволна ли ще бъдеш?

Коментар

nedialk00: Ако ти харесва повече мнението на другите - хубаво. Никой не те кара да харесваш моето мнение. Според теб аз трябва да нямам мнение, дори и да мога да го обоснова ли??? BO: По-нагоре в темата изказах своето мнение, както по темата, така и извън нея. Даденият пример от теб изобщо няма връзка с описаната ситуация.
        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

имай мнение, но го обоснови, това което те пита БО е едно към едно с моята ситуация, ти май на черното казваш бяло аз мисля, че темата се изчерпа и е най-редно да бъде заключена

Коментар

Ба, не са свършили семките още... никакво заключване

Коментар

nedialk00 написа:
              имай мнение, но го обоснови, това което те пита БО е едно към едно с моята ситуация, ти май на черното казваш бяло аз мисля, че темата се изчерпа и е най-редно да бъде заключена
              Обосновала съм се по-горе. Това, което БО пита, е съвсем различно от ситуацията и няма да го коментирам.Дали на черното казвам бяло или не, не виждам теб какво те бърка - след като е хипотетична ситуация, вярвай в това, което на теб ти отърва.

Коментар

какво му е различно бе колежке, едно към едно е с моя случай :D ама едно към едно, това дали си в кръгче или на прав път няма, ама никакво значение

Коментар

nedialk00 написа:
                  какво му е различно бе колежке, едно към едно е с моя случай :D ама едно към едно, това дали си в кръгче или на прав път няма, ама никакво значение
                  Не е.

Коментар

ауууу неее, ти си за проверовъчен изпит, честно

Коментар

Отдавна не бях влизал във форума и бях забравил какъв кокошарник е :D Не е лошо пак да си направя почивка че от безсмислените ви писания ме заболя главата
                      Виж бейби не сме глупаци,
                      ние сме отбор от здравеняци.
                      Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                      така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                      http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

nedialk00 написа:
                        ауууу неее, ти си за проверовъчен изпит, честно
                        Да, мерси, още утре ще се явя. До тогава обещавам да не си чопля носа, докато шофирам.Колега, ако си толкова убеден в правотата си, че чак на проверовъчен ме пращаш, що го зададе този въпрос?

Коментар

за шоуто

Коментар

nedialk00 написа:
                            за шоуто
                            Аз имам друга теория

Коментар

Сигурен съм че ти винаги имаш друга теория
                              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

ogi28b написа:
                                Взел съм семки, някой да вземе едно пакетче пуканки и минерална вода на влизане в темата.
                                Чешмяна вода може ли, или от маркуч ? Мои да стопим малко снияг.
                                S_BANKOV написа:
                                Любенов, я кажи от дея барна тая снимка и дали има камера там, че редовно си се парзалям на това кръгово, пък още не са ме фотографирал там
                                От някакъв сайт за обяви купува/продава. Имаше обявен апартамент за продан, и тая снимка като ориентир къде се намира. Все пак внимавай ако караш вътре в кръговото, така че фарвете ти да осветяват паметника ... Може да те обвиня в нарушаване на авторски права
                                Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Working...
                                X