Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

движение в кръгово

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Immortal написа:
    ele написа:
    аха...ти си виновен.
    Страшна си!
    Очевидно никога няма да си признае, но този път ele напълно разбира, че не е права и затова е безсилна да измисли за какво да се хване. ele, може да имаш познания и опит в много области, но ЗДП не е сред тях.
    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Кажете ми къде точно е това кръгово, че по тая орисуваната снимка ми се губят детайли и на всичко отгоре май няма нищо общо със скицата от предишните постове. Има едни острови с маркиривка, ама ...
      Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

не бих казал, че е прашна, просто асфалта е друг

Коментар

Това е кръговото движение на паметника на Васил Левски в София, Дидо. ele, винаги съм опитвал да разбера твоята гледна точка и често за себе си съм правил извод, че си права, дори когато 10 мъже са на обратно мнение. Но в тази тема показа не само незнание, ами бих казал и неуважение към автора, защото не си обърнала внимание на основното - ПТП няма, а ти питаш написаха ли му акт... По повод на хипотетичната ти ситуация - шефът ми направи точно така: излезе от път без предимство, пред един, който е карал с видимо много повече от 50. На по малко от 10 метра след това онзи го е ударил отзад. Полицаите са му написали акт на него категорично - станало е извън кръстовището и двата автомобила са били равноправни вече, голяма работа като единия е имал предимство 5 метра преди това.

Коментар

така, може да обявим край на темата и само да вметна, наистина се бях замислил дали съм виновен като спорехме с моя човек, а конкретно тук, след първото ми мнение на втора страница, откровено плъзнах някои колеги, лъкатушейки между това, веднъж да се обявявам за виновен, веднъж за невинен, някои показаха откровено незнание на правилника, но има и друго, някои не разбраха, може би и ситуацията, пък и невиждайки кръстовището може да са се заблудили нещо.. незнам, важното е, че няма ПТП, и пожелавам на всички колеги писали в темата никога да не им се случва ПТП, било то по тяхна или чужда вина

Коментар

ogi28b написа:
              Това е кръговото движение на паметника на Васил Левски в София, Дидо. ele, винаги съм опитвал да разбера твоята гледна точка и често за себе си съм правил извод, че си права, дори когато 10 мъже са на обратно мнение. Но в тази тема показа не само незнание, ами бих казал и неуважение към автора, защото не си обърнала внимание на основното - ПТП няма, а ти питаш написаха ли му акт... По повод на хипотетичната ти ситуация - шефът ми направи точно така: излезе от път без предимство, пред един, който е карал с видимо много повече от 50. На по малко от 10 метра след това онзи го е ударил отзад. Полицаите са му написали акт на него категорично - станало е извън кръстовището и двата автомобила са били равноправни вече, голяма работа като единия е имал предимство 5 метра преди това.
              За толкова обяснения - толкова. Колегата е виновен, щото не е спазил предимство. Ако толкова е искал точно мнение, да е направил една схема къде хипотетично се е блъснал. А за неуважение не ми говори, щото неуважението към моята личност е доста по-голямо в тоя форум от една грешка за нещо хипотетично Ще си посипя главата с пепел да сте доволни
              Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele, в тази тема освен непознаване на ЗДП показа, че въобще не четеш постовете (дори и първия ), но веднага почваш да спориш. И за n-ти път - НЯМА ПТП, НЯМА СБЛЪСЪК, НЯМА АКТ :D
                Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
                  ele, в тази тема освен непознаване на ЗДП показа, че въобще не четеш постовете (дори и първия ), но веднага почваш да спориш. И за n-ти път - НЯМА ПТП, НЯМА СБЛЪСЪК, НЯМА АКТ :D
                  Щом казваш

Коментар

Недялко, брат, ако това е кръстовището за което говориш, да го беше нарисувал правилно :D Като гледам тая снимка, в кръга си има три ленти и в този случай от кръстовището се излиза само от крайна дясна лента, както и може да продължиш да се движиш в кръстовището до следващ изход, в крайна дясна лента. В този случай ти нямаш вина. В този случай, някой малоумник не e направил необходимата организация на кръстовището, за да бъде то по-ефективно. Аkо има голям трaфик и се набуташ във вътрешните ленти, няма излизане ще навърташ по 75 обиколки за F1
                    Прикачени файлове
                    Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

точно това, даже тоя червения автомобил излиза в мойта посока :D

Коментар

Надявай се да не попадаш в подобна ситуация, щото няма да минеш без акт.

Коментар

ele написа:
                          УАУ!!!

Коментар

Любенов, я кажи от дея барна тая снимка и дали има камера там, че редовно си се парзалям на това кръгово, пък още не са ме фотографирал там
                            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

ele написа:
                              колежке, с цялото ми уважение, ама понякога колкото и дървен философ да е човек, трябва да признае, че е сбъркал

Коментар

ele написа:
                                Еле, да те попитам конкретно нещо ако нямаш против.Караш си направо. Пътя е с две ленти. Ти се движиш в дясната лента а до теб има кола, която се движи в лявата лента съответно. Идва Т образно кръстовище. Ти и този до теб имате опция да продължите направо или да завиете на дясно. Ти си избрала да продължиш направо, а този до теб от лявата ти страна иска да завие надясно. Дава мигач и те натиска и ти свири, че не му правиш път да си завие. Блъскате се. КАТ идва и ти пише АКТ на теб. Прави ли ще са? Ти доволна ли ще бъдеш?
                                A20DTH ЖТД ама не баш
                                1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                                Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Working...
                                X