Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

движение в кръгово

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Immortal написа:
    ele написа:
    T.e. ти искаш да кажеш, че кръговото кръстовище е само на влизане и на излизане, а вътре си е нормален път???? Я пак си помисли?
    Точно това искам да кажа. А нима не е така?!?Краси, и ти си помисли пак.В Бургас поне си имате доста кръгови - например това до вас: Ако някой е влязъл в най-вътрешната лента нали все някога трябва да излезе?!? При излизането си трябва да пресече всички останали ленти - и кво - да драсне направо през тях, а всички останали да спират да го чакат ли?!?Това ли искате да ми кажете всички!?!??!?!?!?Този с червения автомобил пресича съседна лента. Точка. Длъжен е да изчака движещите се по тази лента. Точка.Какво от това не разбрахте?!?!?
    Mи не е.
    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
      Immortal написа:
      ele написа:
      T.e. ти искаш да кажеш, че кръговото кръстовище е само на влизане и на излизане, а вътре си е нормален път???? Я пак си помисли?
      Точно това искам да кажа. А нима не е така?!?Краси, и ти си помисли пак.В Бургас поне си имате доста кръгови - например това до вас: Ако някой е влязъл в най-вътрешната лента нали все някога трябва да излезе?!? При излизането си трябва да пресече всички останали ленти - и кво - да драсне направо през тях, а всички останали да спират да го чакат ли?!?Това ли искате да ми кажете всички!?!??!?!?!?Този с червения автомобил пресича съседна лента. Точка. Длъжен е да изчака движещите се по тази лента. Точка.Какво от това не разбрахте?!?!?
      Mи не е.
      Обясни, моля?

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
        Immortal написа:
        ele написа:
        Черния
        Е аз гледам някаква картинка с червена и синя стрелка. Черна няма, но да - на следващите е черна. ОК.

Коментар

Леле, късайте си книжките и ги хвърляте.Immortal е напълно прав.Кръговото не е нищо друго освен стандартен път. Важат си абсолютно всички правила за движение по пътя.Или като се движиш в кръг вече откачаш и ти се завива главата
          A20DTH ЖТД ама не баш
          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Дидооо,стига бре.Знака е повече от ясен.Който е в кръговото е с предимство, до де не го напусне.Без значение в коя лента се намира.Ако влезем двамата успоредно от един вход и при престрояване се засечем съм съгласен с твоята теория.Ама да ми изскочиш от следващият вход и да ми кажеш ,че си с предимство.... :D Искаш да ме убедиш ,че синя е с предимство???
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

BO написа:
              Леле, късайте си книжките и ги хвърляте.Immortal е напълно прав.Кръговото не е нищо друго освен стандартен път. Важат си абсолютно всички правила за движение по пътя.Или като се движиш в кръг вече откачаш и ти се завива главата
              Че кой твърди, че важат правилата за движение на летящи чинии???Immortal: Ами най-вече, че има знак за кръстовище с къгово движение
              Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

утре ще отида да проверя как преминава през кръговото тролей номер 11, ако не ми изникне нещо непредвидено и без това имам две билетчета за градския, тъкмо да ги употребя за справка - тролей 11 се движи по моя маршрут - идва от софийски и отива към сточна гара ще направя клипче

Коментар

Говорим за различни неща изглежда... ама то и едни кръгове правят в България... на нищо не приличат Аз доколкото разбирам, Недялко вече е влязъл в кръговото, и на следващия изход някакъв му се натиска и го избутва.И двамата вече са вътре в кръговото.Вие тук ми рисувате картинки на влизане - за там сте абсолютно прави.

Коментар

krasio_79bs написа:
                    Дидооо,стига бре.Знака е повече от ясен.Който е в кръговото е с предимство, до де не го напусне.Без значение в коя лента се намира.Ако влезем двамата успоредно от един вход и при престрояване се засечем съм съгласен с твоята теория.Ама да ми изскочиш от следващият вход и да ми кажеш ,че си с предимство.... :D Искаш да ме убедиш ,че синя е с предимство???
                    Трябва да попътуваш малко повечко, колега :D И в Русе си имаме такова кръгово, да не говоря по пътя Русе - Букурещ, както си караш по първостепенния път и оп - кръгово Влизаш в кръговото и ... изненада ... знак "STOP" Някакъв си второкласен път от село ... с предимство Подобна е ситуацията на входа на Русе от към Силистра. Само дето е още по шантава работа. Подобно е и новото прословуто кръгово карай гр. Бяла. Няма такова нещо влизам или пък ама аз съм в кръговото. Има си знаци. Има си маркировки. Има си брой ленти. Има си правила за преминаване през кръстовище. Утре ще отговарям на други въпроси, сега трябва да спирам компа. За кръстовището от снимката, сега нямам време за коментари, утре ... Ще постна и няколко други в потвърждение на думите си. Сори сега трябва да спирам РС-то.
                    Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Immortal написа:
                      Говорим за различни неща изглежда... ама то и едни кръгове правят в България... на нищо не приличат Аз доколкото разбирам, Недялко вече е влязъл в кръговото, и на следващия изход някакъв му се натиска и го избутва.И двамата вече са вътре в кръговото.Вие тук ми рисувате картинки на влизане - за там сте абсолютно прави.
                      точно така вече сме в кръговото, и онзи ме бута, а аз съм му десен, трябва да ме чака, и съм сигурен че е така ! утре ще видя как минава тролей 11, и ще ви кажа пак иначе за входовете на кръговото е така, ама въпроса е че аз вече съм в кръговото и се намирам на първия изход

Коментар

ele написа:
                        BO написа:
                        Че кой твърди, че важат правилата за движение на летящи чинии???Immortal: Ами най-вече, че има знак за кръстовище с къгово движение
                        Ами точно за това не мога да разбера повечето.Имаш път, имаш знак да даваш предимство - правиш го, това е. Въртиш се вътре, искаш да си сменяш лентата, чакаш този, който е в другата лента, това е.Ако си от вътрешната лента и искаш да излизаш, проблема си е твой. Искаш да напуснеш твоята лента, в другата има друга кола, чакаш.Не знам какво му е толкова сложното.
                        A20DTH ЖТД ама не баш
                        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Добре че такива поне в България няма, щото такава тема щеше де се заформи направо не ми се мисли.
                          Прикачени файлове
                          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
                            krasio_79bs написа:
                            Трябва да попътуваш малко повечко, колега :D И в Русе си имаме такова кръгово, да не говоря по пътя Русе - Букурещ, както си караш по първостепенния път и оп - кръгово Влизаш в кръговото и ... изненада ... знак "STOP" Някакъв си второкласен път от село ... с предимство Подобна е ситуацията на входа на Русе от към Силистра. Само дето е още по шантава работа. Подобно е и новото прословуто кръгово карай гр. Бяла. Няма такова нещо влизам или пък ама аз съм в кръговото. Има си знаци. Има си маркировки. Има си брой ленти. Има си правила за преминаване през кръстовище. Утре ще отговарям на други въпроси, сега трябва да спирам компа. За кръстовището от снимката, сега нямам време за коментари, утре ... Ще постна и няколко други в потвърждение на думите си. Сори сега трябва да спирам РС-то.
                            Колега,говорим за конкретно кръгово в Бургас.Не говорим за друго кръгово,а конкретно за това от снимката и се разбрахме прекрасно с Дидо(имортъла).Същото това кръгово до преди няколко години беше без предимство.Сега е със предимство което е указано със пътни знаци.Няколко поста по горе писах точно това.Имаш ли знак ,че не си с предимство седиш и чакаш.
                            FIAT FORUM BULGARIA
                            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Това последното някой болен британски мозък го е измислил

Коментар

Ами кръговото си е път и може да бъде регулирано, както на сточна гара на крйговото има светофар който те спира докато си в кръговото и пуска движещите се от дясно на кръговото да навлязат, така че нищо чудно.
                                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Working...
                                X