Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
движение в кръгово
Collapse
Заключена тема
X
X
-
ele написа:Immortal написа:ele написа:T.e. ти искаш да кажеш, че кръговото кръстовище е само на влизане и на излизане, а вътре си е нормален път???? Я пак си помисли?
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:Immortal написа:ele написа:T.e. ти искаш да кажеш, че кръговото кръстовище е само на влизане и на излизане, а вътре си е нормален път???? Я пак си помисли?
Коментар
-
Леле, късайте си книжките и ги хвърляте.Immortal е напълно прав.Кръговото не е нищо друго освен стандартен път. Важат си абсолютно всички правила за движение по пътя.Или като се движиш в кръг вече откачаш и ти се завива главатаA20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Дидооо,стига бре.Знака е повече от ясен.Който е в кръговото е с предимство, до де не го напусне.Без значение в коя лента се намира.Ако влезем двамата успоредно от един вход и при престрояване се засечем съм съгласен с твоята теория.Ама да ми изскочиш от следващият вход и да ми кажеш ,че си с предимство.... :D Искаш да ме убедиш ,че синя е с предимство???
Коментар
-
BO написа:Леле, късайте си книжките и ги хвърляте.Immortal е напълно прав.Кръговото не е нищо друго освен стандартен път. Важат си абсолютно всички правила за движение по пътя.Или като се движиш в кръг вече откачаш и ти се завива главатаВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
nedialk00
утре ще отида да проверя как преминава през кръговото тролей номер 11, ако не ми изникне нещо непредвидено и без това имам две билетчета за градския, тъкмо да ги употребяза справка - тролей 11 се движи по моя маршрут - идва от софийски и отива към сточна гара
ще направя клипче
Коментар
-
Говорим за различни неща изглежда... ама то и едни кръгове правят в България... на нищо не приличатАз доколкото разбирам, Недялко вече е влязъл в кръговото, и на следващия изход някакъв му се натиска и го избутва.И двамата вече са вътре в кръговото.Вие тук ми рисувате картинки на влизане - за там сте абсолютно прави.
Коментар
-
krasio_79bs написа:Дидооо,стига бре.Знака е повече от ясен.Който е в кръговото е с предимство, до де не го напусне.Без значение в коя лента се намира.Ако влезем двамата успоредно от един вход и при престрояване се засечем съм съгласен с твоята теория.Ама да ми изскочиш от следващият вход и да ми кажеш ,че си с предимство.... :D Искаш да ме убедиш ,че синя е с предимство???Влизаш в кръговото и ... изненада ... знак "STOP"
Някакъв си второкласен път от село ... с предимство
Подобна е ситуацията на входа на Русе от към Силистра. Само дето е още по шантава работа. Подобно е и новото прословуто кръгово карай гр. Бяла. Няма такова нещо влизам или пък ама аз съм в кръговото. Има си знаци. Има си маркировки. Има си брой ленти. Има си правила за преминаване през кръстовище. Утре ще отговарям на други въпроси, сега трябва да спирам компа. За кръстовището от снимката, сега нямам време за коментари, утре ... Ще постна и няколко други в потвърждение на думите си. Сори сега трябва да спирам РС-то.
Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
nedialk00
Immortal написа:Говорим за различни неща изглежда... ама то и едни кръгове правят в България... на нищо не приличатАз доколкото разбирам, Недялко вече е влязъл в кръговото, и на следващия изход някакъв му се натиска и го избутва.И двамата вече са вътре в кръговото.Вие тук ми рисувате картинки на влизане - за там сте абсолютно прави.
иначе за входовете на кръговото е така, ама въпроса е че аз вече съм в кръговото и се намирам на първия изход
Коментар
-
ele написа:BO написа:Леле, късайте си книжките и ги хвърляте.Immortal е напълно прав.Кръговото не е нищо друго освен стандартен път. Важат си абсолютно всички правила за движение по пътя.Или като се движиш в кръг вече откачаш и ти се завива главатаA20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:krasio_79bs написа:Дидооо,стига бре.Знака е повече от ясен.Който е в кръговото е с предимство, до де не го напусне.Без значение в коя лента се намира.Ако влезем двамата успоредно от един вход и при престрояване се засечем съм съгласен с твоята теория.Ама да ми изскочиш от следващият вход и да ми кажеш ,че си с предимство.... :D Искаш да ме убедиш ,че синя е с предимство???Влизаш в кръговото и ... изненада ... знак "STOP"
Някакъв си второкласен път от село ... с предимство
Подобна е ситуацията на входа на Русе от към Силистра. Само дето е още по шантава работа. Подобно е и новото прословуто кръгово карай гр. Бяла. Няма такова нещо влизам или пък ама аз съм в кръговото. Има си знаци. Има си маркировки. Има си брой ленти. Има си правила за преминаване през кръстовище. Утре ще отговарям на други въпроси, сега трябва да спирам компа. За кръстовището от снимката, сега нямам време за коментари, утре ... Ще постна и няколко други в потвърждение на думите си. Сори сега трябва да спирам РС-то.
Коментар
-
Ами кръговото си е път и може да бъде регулирано, както на сточна гара на крйговото има светофар който те спира докато си в кръговото и пуска движещите се от дясно на кръговото да навлязат, така че нищо чудно.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар