Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
движение в кръгово
Collapse
Заключена тема
X
X
-
ele написа:Immortal написа:ele написа:T.e. ти искаш да кажеш, че кръговото кръстовище е само на влизане и на излизане, а вътре си е нормален път???? Я пак си помисли?
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:Immortal написа:ele написа:T.e. ти искаш да кажеш, че кръговото кръстовище е само на влизане и на излизане, а вътре си е нормален път???? Я пак си помисли?
Коментар
-
Леле, късайте си книжките и ги хвърляте.Immortal е напълно прав.Кръговото не е нищо друго освен стандартен път. Важат си абсолютно всички правила за движение по пътя.Или като се движиш в кръг вече откачаш и ти се завива главатаA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Дидооо,стига бре.Знака е повече от ясен.Който е в кръговото е с предимство, до де не го напусне.Без значение в коя лента се намира.Ако влезем двамата успоредно от един вход и при престрояване се засечем съм съгласен с твоята теория.Ама да ми изскочиш от следващият вход и да ми кажеш ,че си с предимство.... :D Искаш да ме убедиш ,че синя е с предимство???
Коментар
-
BO написа:Леле, късайте си книжките и ги хвърляте.Immortal е напълно прав.Кръговото не е нищо друго освен стандартен път. Важат си абсолютно всички правила за движение по пътя.Или като се движиш в кръг вече откачаш и ти се завива главатаВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
nedialk00
утре ще отида да проверя как преминава през кръговото тролей номер 11, ако не ми изникне нещо непредвидено и без това имам две билетчета за градския, тъкмо да ги употребя за справка - тролей 11 се движи по моя маршрут - идва от софийски и отива към сточна гара ще направя клипче
Коментар
-
Говорим за различни неща изглежда... ама то и едни кръгове правят в България... на нищо не приличат Аз доколкото разбирам, Недялко вече е влязъл в кръговото, и на следващия изход някакъв му се натиска и го избутва.И двамата вече са вътре в кръговото.Вие тук ми рисувате картинки на влизане - за там сте абсолютно прави.
Коментар
-
krasio_79bs написа:Дидооо,стига бре.Знака е повече от ясен.Който е в кръговото е с предимство, до де не го напусне.Без значение в коя лента се намира.Ако влезем двамата успоредно от един вход и при престрояване се засечем съм съгласен с твоята теория.Ама да ми изскочиш от следващият вход и да ми кажеш ,че си с предимство.... :D Искаш да ме убедиш ,че синя е с предимство???Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
nedialk00
Immortal написа:Говорим за различни неща изглежда... ама то и едни кръгове правят в България... на нищо не приличат Аз доколкото разбирам, Недялко вече е влязъл в кръговото, и на следващия изход някакъв му се натиска и го избутва.И двамата вече са вътре в кръговото.Вие тук ми рисувате картинки на влизане - за там сте абсолютно прави.
Коментар
-
ele написа:BO написа:Леле, късайте си книжките и ги хвърляте.Immortal е напълно прав.Кръговото не е нищо друго освен стандартен път. Важат си абсолютно всички правила за движение по пътя.Или като се движиш в кръг вече откачаш и ти се завива главатаA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:krasio_79bs написа:Дидооо,стига бре.Знака е повече от ясен.Който е в кръговото е с предимство, до де не го напусне.Без значение в коя лента се намира.Ако влезем двамата успоредно от един вход и при престрояване се засечем съм съгласен с твоята теория.Ама да ми изскочиш от следващият вход и да ми кажеш ,че си с предимство.... :D Искаш да ме убедиш ,че синя е с предимство???
Коментар
-
Ами кръговото си е път и може да бъде регулирано, както на сточна гара на крйговото има светофар който те спира докато си в кръговото и пуска движещите се от дясно на кръговото да навлязат, така че нищо чудно.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар