Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде продават автобои в Пловдив?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Къде продават автобои в Пловдив?

Колеги някой знае ли къде продават автобои в Пловдив, че утре сутринта ще давам джантите за боядисване и нямам много време да търся, а досега не ми се е налагало и нямам идея къде се продава?
    НЕ Е ВАЖНО КАКВА Е КОЛАТА, А КОЛКО Е ПРАЗНА ГЛАВАТА!!!

кола

Във всеки магазин за бой има зависи вече и какво точно търсиш сребърен феролит ли или някаква друга
    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

нещо ми се върти в главата бул.Марица(южния край на моста на Герджика)
      Renault Laguna 1,9 dci 2002

Коментар

vaskobravo написа:
        нещо ми се върти в главата бул.Марица(южния край на моста на Герджика)
        Там ще ходя, и един приятел ми го препоръча. :D

Коментар

В кършияка на кръстовището на ул.Карловка и ул.Оборище (до дюнера)Колега от форума работи там.
          Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
          KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
          Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Ако са метални джанти няма смисъл от боядисване след месец пак ще избие ръжда.
            FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

dani389 написа:
              Ако са метални джанти няма смисъл от боядисване след месец пак ще избие ръжда.
              За алуминиеви става въпрос колега. Мислих да ги правя със спрей, но един приятел бояджия изяви желание да ми направи подарък и да ги пръсне с пистолета, а от мен само боя и лак.

Коментар

Racer GT написа:
                В кършияка на кръстовището на ул.Карловка и ул.Оборище (до дюнера)Колега от форума работи там.
                Кой е колегата от форума, поне да се запозная като ида до магазина?

Коментар

Валентино_88 написа:
                  Racer GT написа:
                  Кой е колегата от форума, поне да се запозная като ида до магазина?
                  Иван се казва колегата.PB5989 му е ника.Отзивчив е и ще ти препоръча хубава боя.
                  FIAT BRAVO 1.6
                  FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                  LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Във всички магазини за строителни материали има поне 2 марки български авто емайл лак. Вурху него не е необходимо да се пръска лак.
                    LANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
                    ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс

Коментар

Re: кола

kluchar написа:
                      Във всеки магазин за бой има зависи вече и какво точно търсиш сребърен феролит ли или някаква друга
                      И защо да ходя в магазин, че да ям боЙ бе, ключарю? Боя - Бои, няма ударение, няма чайка. Буквата Й (и кратко) се чете както означава - кратко и. Бой. Строй. Иначе ако не е й - се получава, че някой СтроИ къща, а войската примерно марширува в строЙ.БоИ се продават в магазините за БОИ. Понякога - в Метро, Практикер, Бриколаж и прочие. Има и специализирани магазини за автобои, като предполагам, че в Пловдив са около магазините за авточасти.
                      Steliyan's Life!
                      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Re: кола

jenshen73 написа:
                        kluchar написа:
                        И защо да ходя в магазин, че да ям боЙ бе, ключарю? Боя - Бои, няма ударение, няма чайка. Буквата Й (и кратко) се чете както означава - кратко и. Бой. Строй. Иначе ако не е й - се получава, че някой СтроИ къща, а войската примерно марширува в строЙ.БоИ се продават в магазините за БОИ. Понякога - в Метро, Практикер, Бриколаж и прочие. Има и специализирани магазини за автобои, като предполагам, че в Пловдив са около магазините за авточасти.
                        FIAT BRAVO 1.6
                        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Ходих днес до магазина на колегата, ама в 17:30 беше затворен и си купих боя и лак от отсрещния магазин. Сега пада едно яко търкане в банята с водна шкурка, че до утре трябва да съм готов Благодаря на всички за съдействието и като съм готов с боядисването ще покажа какво се е получило. :D

Коментар

Working...
                          X