Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Аларма с дистанционно запалване?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Баси, аз мислех да мина до към 150лв. с монтаж

Коментар

не може!http://www.amazon.com/Python-991-Res...зарията изисква жертви!При добър монтаж - кражбата се свежда до нула!Вече 2 пъти ми спасява сюва! Минавам само с ремонт на ключалка!
      F31 BMW 320d

Коментар

Да, но ако трябва да дам 400лв. за алармата и монтажа, по-добре наистина да си купя печка за 500лв.

Коментар

къде са тези печки по 500 лева?
          2015 Renault Megane Expression GT
          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=67661

Коментар

е аз имам и печка с таймер. (големите дизели си идват с вградена печка) Като купих колата не беше разрешена в менюто. Ако кажеш искам и печка - олекваш с 2700 лв. и ти я разрешават от менюто. Сега извън гаранция си я разрешихме безплатно)На камиона намерих на 800 лв. преди 2-3 години и я монтираха за около 100.
              F31 BMW 320d

Коментар

По молба на автора слагам два линка за алтернативен подгрев при вече запален автомобил:Подгревни свещи в антифриза - Бравa/о 1.9 JTD - оригинална инсталацияИдеи за включване и изключване на свещи за подгряване на антифриз - Мареа 2.4 JTDОт вариантите най-скъпо, но най-разумно (според мен) е с печка. След това - допълнителни свещи в антифриза, но пък най-евтино. Най-неефективно и средно-скъпо е алармата с дистанционно палене. Ето и моята тема отпреди години, в която коментирах същата идея с колеги, но в крайна сметка се отказах:Remote Ignition - Запалване от разстояние - идеи?

Коментар

Мда ... тоя python изглежда добре, ама ... тука като че ли проблема вече е с монтажа ... Определено не бих се оставил кой да е да ми монтира такова нещо - някой ако знае правилен човек за това нещо - да даде някакви координати ако може. Пък съм сигурен, че въпросният човек ще има и предпочитана марка ... С кики май ще караме някой да ни дава пакетна цена :D
                  Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Киренце,ако още се чудиш за аларма,звънни ми,ще те свържа с правилния човек,немога да ти кажа цена,но вие ще се разберете,много свестно момче е
                    Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                    Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
                    Ventura garage

Коментар

Kuku написа:
                      мислех че е нещо стандартно :D взимайняма по-добро от това
                      2015 Renault Megane Expression GT
                      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Sev написа:
                        Kuku написа:
                        Абсолютно,Кире и тук имам връзки,ще те пратя при правилния човек да ти я монтира.................
                        Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                        Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
                        Ventura garage

Коментар

Преди време и на мен ми дойде една такава идея в главата за дистнационно палене и след доста ровичкане ми попадна една руска схема. Идеята на руснаците е да се пали колата на определен интервал от време от 1 до 20 часа като се следи при достигане на определена температура или работи 15 минути двигателя го изгася. Може да се настройва както еднократно след определен период от време така и циклично. Отделно като добавка има възможност за дистанционно палене, загасяне на двигателя от алармата, следи лампата за налягане на маслото и при проблем също гаси двигателя и има възможност при заплаен двигател да извадиш ключа и колата да остане запалена. Поиграх си малко с корекция на програмата на процесорчето, за да ми върши работа за това което аз искам да я ползвам - запалване и гасене със старт-стоп бутон и дистанционно палене. Даже я имам и готова реализирана ама не остава време да я свържа в колата. Въпроса с фабричния имобилайзер се решава елементарно - вади се чипа от ключа и се монтира до патрона на волана. Ако се добваи към системата и ГСМ модул. Можеш много неприятно да изненадаш крадците на средата на някое кръстовище. Сега обмислям по какъв начин да направя защитено паленето с бутона , а не всеки който влезе и натисне копчето да тръгне. Вече има на приличчни цени и системи за разпознаване на пръстов отпечатък. Така е реализирано при по старите модели на Ауди.

Коментар

Mury написа:
                            Sev написа:
                            Kuku написа:
                            Абсолютно,Кире и тук имам връзки,ще те пратя при правилния човек да ти я монтира.................
                            Майка, много са ми 400лв. за печка и още поне 100лв. за монтаж!Тоест, те не са много за такова нещо - то направо е без пари, ОБАЧЕ аз ги нямам в момента Наясно съм, че печката е най-доброто, но в момента не мога да дам три-четири пъти повече, отколкото струва една аларма.... а то след месец ще започне да се затопля и/или печката ще е продадена.... Стенли, варианти има много, но при ГОТОВ ПРОДУКТ от братска Великобритания, на стойност 90лв., струва ли си да го мислиш сам?

Коментар

98 % ùå ñòàíå. Íà èëèåíöè ñúùî èìà ïîäîáíè çà 150-160 ëâ. íî ñà òîëêîâà êèòàèñêè, ÷å êîëàòà òè çàïî÷âà äà ïðèëè÷à íà Great Wall ñãëîáqâàíà â ëîâå÷. :D

Коментар

biankov написа:
                                98 % ùå ñòàíå. Íà èëèåíöè ñúùî èìà ïîäîáíè çà 150-160 ëâ. íî ñà òîëêîâà êèòàèñêè, ÷å êîëàòà òè çàïî÷âà äà ïðèëè÷à íà Great Wall ñãëîáqâàíà â ëîâå÷. :D
                                Еееее не си прав ... До някъде съм съгласен, ама ...
                                Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Working...
                                X