Баси, аз мислех да мина до към 150лв. с монтаж
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Аларма с дистанционно запалване?
Collapse
X
-
не може!http://www.amazon.com/Python-991-Res...зарията изисква жертви!При добър монтаж - кражбата се свежда до нула!Вече 2 пъти ми спасява сюва! Минавам само с ремонт на ключалка!F31 BMW 320d
Коментар
-
е аз имам и печка с таймер. (големите дизели си идват с вградена печка) Като купих колата не беше разрешена в менюто. Ако кажеш искам и печка - олекваш с 2700 лв. и ти я разрешават от менюто. Сега извън гаранция си я разрешихме безплатно)На камиона намерих на 800 лв. преди 2-3 години и я монтираха за около 100.F31 BMW 320d
Коментар
-
По молба на автора слагам два линка за алтернативен подгрев при вече запален автомобил:Подгревни свещи в антифриза - Бравa/о 1.9 JTD - оригинална инсталацияИдеи за включване и изключване на свещи за подгряване на антифриз - Мареа 2.4 JTDОт вариантите най-скъпо, но най-разумно (според мен) е с печка. След това - допълнителни свещи в антифриза, но пък най-евтино. Най-неефективно и средно-скъпо е алармата с дистанционно палене. Ето и моята тема отпреди години, в която коментирах същата идея с колеги, но в крайна сметка се отказах:Remote Ignition - Запалване от разстояние - идеи?
Коментар
-
Мда ... тоя python изглежда добре, ама ... тука като че ли проблема вече е с монтажа ... Определено не бих се оставил кой да е да ми монтира такова нещо - някой ако знае правилен човек за това нещо - да даде някакви координати ако може. Пък съм сигурен, че въпросният човек ще има и предпочитана марка ... С кики май ще караме някой да ни дава пакетна цена :DFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Sev написа:Kuku написа:http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=67661Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Преди време и на мен ми дойде една такава идея в главата за дистнационно палене и след доста ровичкане ми попадна една руска схема. Идеята на руснаците е да се пали колата на определен интервал от време от 1 до 20 часа като се следи при достигане на определена температура или работи 15 минути двигателя го изгася. Може да се настройва както еднократно след определен период от време така и циклично. Отделно като добавка има възможност за дистанционно палене, загасяне на двигателя от алармата, следи лампата за налягане на маслото и при проблем също гаси двигателя и има възможност при заплаен двигател да извадиш ключа и колата да остане запалена. Поиграх си малко с корекция на програмата на процесорчето, за да ми върши работа за това което аз искам да я ползвам - запалване и гасене със старт-стоп бутон и дистанционно палене. Даже я имам и готова реализирана ама не остава време да я свържа в колата. Въпроса с фабричния имобилайзер се решава елементарно - вади се чипа от ключа и се монтира до патрона на волана. Ако се добваи към системата и ГСМ модул. Можеш много неприятно да изненадаш крадците на средата на някое кръстовище. Сега обмислям по какъв начин да направя защитено паленето с бутона , а не всеки който влезе и натисне копчето да тръгне. Вече има на приличчни цени и системи за разпознаване на пръстов отпечатък. Така е реализирано при по старите модели на Ауди.
Коментар
-
Mury написа:Sev написа:Kuku написа:http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=67661
Коментар
-
biankov написа:98 % Г№ГҐ Г±ГІГ ГГҐ. Íà èëèåГöè Г±ГєГ№Г® èìà ïîäîáГГЁ çà 150-160 ëâ. ГГ® ñà òîëêîâà êèòà èñêè, Г·ГҐ êîëà òà òè çà ïî÷âà äà ïðèëè÷à ГГ Great Wall ñãëîáqГўГ ГГ Гў ëîâå÷. :DFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар