Съединителите са разчетени при нормална експлоатация да карат над 200 000. Лагерите на главините - също.Обикновено съединител на коли, които са с реални километри, съм сменял на 250 - 300 000.Та го имайте предвид...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нереален пробег на коли втора употреба.
Collapse
X
-
Ще го смениш на 300к при положение, че караш София-Варна всеки ден.Ако всеки ден не излизаш от София и след 300к смениш съединител аз лично ще ти поема ремонта, обещавам!A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Immortal написа:Почнаха се пак едни митове и легенди Абе пичове, стига сте говорили глупости бе.Купили сте си коли на по 3-4 хил. лв, от които поне 1000 за джамбазина... какво очаквате.Една хубава Либра на реални километри от частно лице се продава за от 3 до 7 ХИЛЯДИ ЕВРО в момента в Италия. (ето една примерна, на 42.000 км: http://www.autoscout24.it/Details.aspx?id=191931583 )Тия коли, дето са на по 1000 евро там са тоталки след катастрофи и направени от 2 коли - една. Стига сте си въобразявали.Нашата Делта си личеше къде е снаждана задницата от друга кола. Като я купихме беше 8 годишна, взехме я за 3600 лева, като 1 години е стояла в автокъщата. Значи - максимум 1500 евро от Германия....като е била на 7 години. При условие, че нова е струвала преди 8 години 25.000 евро (толкова е), трябва да си малоумен да я продадеш 7 годишна кола на малко километри за 1/25-та от цената й. Ето една обява от днес на подобна, при това тази е 1.6, а нашата беше 1.8 и с кожени седалки и други екстри, които тая няма: http://www.autoscout24.it/Details.aspx?id=203927019Нали се сещате, че ако ви вкарат една такава кола, няма кой да я купи у нас. Оригинални ролки били.. ми оригинални на моргата колкото щеш. От коя година я искаш?И на Бравото ни задния калник е целия в кит. Да каже Румен Хинчев, който говори лично със бившия собственик в Италия на колата, дали каза на колко километра е. Няколко пъти го питах, и по мейл, не казва.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Аз лично нямам никакви претенции към кола, която съм купил за 2000 лв и ме кара засега безаварийно.Като се счупи - ще я правя. Като много се счупи - ще я закарам на вторични и ще си купя друга за 2000 лв.Ако ще и на 2 милиона километра да е.Бахму и ламарината, остава за нея да почна да живея...@pakumba - има и изключения, явно си уцелил. На мен Дедрата ми беше като нова като я взимах, наистина като нова. Има колеги, които са я виждали тогава. И въпреки това, никога не съм си правил някакви илюзии, че е на реални километри. Почти не се е разваляла за 4-те години, докато я имах.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар