Аз моята Брава я карам рядко и само в София. За 5 години няма и 15000 км, седи в подземен гараж. Та и такива ги има.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нереален пробег на коли втора употреба.
Collapse
X
-
steven написа:Аз моята Брава я карам рядко и само в София. За 5 години няма и 15000 км, седи в подземен гараж. Та и такива ги има.Не всичко което има две бузи ......... е лице.
Коментар
-
То коли има всякакви, ама нашите търгаши купуват точно определени Сами си направете сметка - двугодишна кола на 226’000 и то със счупени скорости - златна мина http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...5357После, някой човечец в България ще се вайка, че на "60’000" се е счупила колата....
Коментар
-
на моята брава, която продадох и стояха лепенките от смените на маслата.98-ма година произведена, 2005 година идва в БГ.Започнах да ги разлепям една по една и излезе, че човека е въртял по 30000км на година.И колегата от който купих колата каза, че и знае историята, и така я взех 2007-ма на 228000км, и я продадох на 296000 реални.
Коментар
-
Има още нещо , което доста хора знаят - че в Германия сменят масло на 30 000 км, няма значение дизел ли си или бензин , Така че новия внос става още по - добър. Инъче мой приятел си взе Алфа 147 от варненските джамбази, 2004 година на 94 000 км единствено, което бяха забравили да "корегират" беше надписа с бял маркер върху кутията на ремъка който беше към 200 и няколко хиляди. Др доста често забравят да махнат лепенките за маслото. Някъде някой говореше, че сервизните книжки били гаранция за нещо - повярвай те ми , че и книжките се попълват в БГFiat Brava 1.8 16V GT
Коментар
-
Аз мойто пунто го купих миналата година на 240 000 км, а е 2004 та и вътре е като ново. Можело е като нищо да го върнат на 100 000 без никой да се усети.Незнам защо не са го върнали.А най странното е че според ФЕС колата е на 21 000http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
mnpenchev
Моята като я купих беше на 117к сега е на 129к след 4 години съм и навъртял само 12к километра, надписа на капака на ангренажа беше 85 000.
Коментар
-
Immortal написа:vital написа:За мен лично няма никаква гаранция за километрите...Миналата година "върнахме" на лизинга един автомобил на 330хил км.Няколко месеца по-късно случайно забелязах колата пред една болница, шофьора беше вътре. Имах работа там и като се върнах още чакаше. Заговорих го за колата, каза че е много доволен, питах го за км, каза че я е взел на 120хил км... Беше контакт и слушаше радио та му погледнах таблото, наистина беше на толкова... Колата му е продадена от "лизинга", няколко пъти каза как му показали "оригинална" сервизна книжка, напълно обслужена(когато я оставихме предстоеше смяна ремъци, съединител...). С две думи човека беше супер доволен...
Коментар
-
infineon написа:Аз мойто пунто го купих миналата година на 240 000 км, а е 2004 та и вътре е като ново. Можело е като нищо да го върнат на 100 000 без никой да се усети.Незнам защо не са го върнали.А най странното е че според ФЕС колата е на 21 000
Коментар
-
Те се настройват според изискванията на пазара - дори за 70’000км., ако в съседство има подобна кола с 50’000км. по-малко, значи трябва да ги изравнят и да са конкурентни, иначе никой няма да погледне тая с 50’000км. по-голям пробег.... ПРИМЕРНО!!!Друг вариант е, километрите да съответстват на състоянието - изглежда като с 50-60 хиляди по-малко, значи се прави на толкова
Коментар
-
По разни авто списания го дават среден годишен пробег за малка бензинова кола (типично втора в семейството) 8000км.Като гледам как ми вървят километрите на 500 смятам че е меродавно.Като цяло си мисля че ако се търси кола на малко реални километри, то определено не е дизел от среден и висок клас!А като му омръзне на човек да го лъжат си взема нова на лизинг .....Един колега се купи 12 годишно браво (дизел) на над 1 000 000 км! Така че на запад си се возят хората!F31 BMW 320d
Коментар
-
Kuku написа:infineon написа:Аз мойто пунто го купих миналата година на 240 000 км, а е 2004 та и вътре е като ново. Можело е като нищо да го върнат на 100 000 без никой да се усети.Незнам защо не са го върнали.А най странното е че според ФЕС колата е на 21 000http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
А какво им пречи на джамбазите в Италия да са ти манипулирали ЕКУ-то ?Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар