Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нереален пробег на коли втора употреба.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз моята Брава я карам рядко и само в София. За 5 години няма и 15000 км, седи в подземен гараж. Та и такива ги има.
    Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

steven написа:
      Аз моята Брава я карам рядко и само в София. За 5 години няма и 15000 км, седи в подземен гараж. Та и такива ги има.
      И аз моята Линея я карам рядко /имам джип и служебна / и за три години е на 50000 км.Както казваш ,има коли всякакви. :D
      Не всичко което има две бузи ......... е лице.

Коментар

То коли има всякакви, ама нашите търгаши купуват точно определени Сами си направете сметка - двугодишна кола на 226’000 и то със счупени скорости - златна мина http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...5357После, някой човечец в България ще се вайка, че на "60’000" се е счупила колата....

Коментар

на моята брава, която продадох и стояха лепенките от смените на маслата.98-ма година произведена, 2005 година идва в БГ.Започнах да ги разлепям една по една и излезе, че човека е въртял по 30000км на година.И колегата от който купих колата каза, че и знае историята, и така я взех 2007-ма на 228000км, и я продадох на 296000 реални.

Коментар

Има още нещо , което доста хора знаят - че в Германия сменят масло на 30 000 км, няма значение дизел ли си или бензин , Така че новия внос става още по - добър. Инъче мой приятел си взе Алфа 147 от варненските джамбази, 2004 година на 94 000 км единствено, което бяха забравили да "корегират" беше надписа с бял маркер върху кутията на ремъка който беше към 200 и няколко хиляди. Др доста често забравят да махнат лепенките за маслото. Някъде някой говореше, че сервизните книжки били гаранция за нещо - повярвай те ми , че и книжките се попълват в БГ
            Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

Аз мойто пунто го купих миналата година на 240 000 км, а е 2004 та и вътре е като ново. Можело е като нищо да го върнат на 100 000 без никой да се усети.Незнам защо не са го върнали.А най странното е че според ФЕС колата е на 21 000
              http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
              Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
              FIAT БРАВО 1.2 16v
              ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
              FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Моята като я купих беше на 117к сега е на 129к след 4 години съм и навъртял само 12к километра, надписа на капака на ангренажа беше 85 000.

Коментар

Immortal написа:
                  vital написа:
                  За мен лично няма никаква гаранция за километрите...Миналата година "върнахме" на лизинга един автомобил на 330хил км.Няколко месеца по-късно случайно забелязах колата пред една болница, шофьора беше вътре. Имах работа там и като се върнах още чакаше. Заговорих го за колата, каза че е много доволен, питах го за км, каза че я е взел на 120хил км... Беше контакт и слушаше радио та му погледнах таблото, наистина беше на толкова... Колата му е продадена от "лизинга", няколко пъти каза как му показали "оригинална" сервизна книжка, напълно обслужена(когато я оставихме предстоеше смяна ремъци, съединител...). С две думи човека беше супер доволен...
                  Ето това вече ме изненадва. Казваш, че и официалните дилъри ги правят тези автоджамбазки номера? Да не им се надява човек.Мамка му, то и нова кола да не си купиш... кой знае и тя колко е карана, и после занулена
                  Върнатите коли се продават от външни фирмиИзползват името на лизинговата компания или вносителя за реклама
                  2015 Renault Megane Expression GT
                  2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                  Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

infineon написа:
                    Аз мойто пунто го купих миналата година на 240 000 км, а е 2004 та и вътре е като ново. Можело е като нищо да го върнат на 100 000 без никой да се усети.Незнам защо не са го върнали.А най странното е че според ФЕС колата е на 21 000
                    За това говорех по-горе - зануляват километрите в централата и започва да брои от 0 - конкретната кола преди 21’000км. е била занулена.Гледах една ’166’ на Горубляне, на която бяха направили същото преди 17км. и нямаше как да разберем реалния пробег

Коментар

Имам приятел който се занимава с подобни дейности.Сподели ,че един път му се е налагало и обратната дейност.Кола на 70 000 да я правят на 120 000.Седяла повече от 6 месеца без да се продаде заради малкото километри и след манипулацията се продала набързо.
                      FIAT FORUM BULGARIA
                      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Моята Мара е на 180 к по километраж, а според ФЕС и Емо - на 250 к.Що са си играли за 70 к не знам ...
                        I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Те се настройват според изискванията на пазара - дори за 70’000км., ако в съседство има подобна кола с 50’000км. по-малко, значи трябва да ги изравнят и да са конкурентни, иначе никой няма да погледне тая с 50’000км. по-голям пробег.... ПРИМЕРНО!!!Друг вариант е, километрите да съответстват на състоянието - изглежда като с 50-60 хиляди по-малко, значи се прави на толкова

Коментар

По разни авто списания го дават среден годишен пробег за малка бензинова кола (типично втора в семейството) 8000км.Като гледам как ми вървят километрите на 500 смятам че е меродавно.Като цяло си мисля че ако се търси кола на малко реални километри, то определено не е дизел от среден и висок клас!А като му омръзне на човек да го лъжат си взема нова на лизинг .....Един колега се купи 12 годишно браво (дизел) на над 1 000 000 км! Така че на запад си се возят хората!
                            F31 BMW 320d

Коментар

Kuku написа:
                              infineon написа:
                              За това говорех по-горе - зануляват километрите в централата и започва да брои от 0 - конкретната кола преди 21’000км. е била занулена.Гледах една ’166’ на Горубляне, на която бяха направили същото преди 17км. и нямаше как да разберем реалния пробег
                              Е хубаво, ама защо са го занулили там а на таблото не са ги върнали? Не мога да го проумея това.И ако е правено преди 21 000 значи е правено в Италия, в БГ няма как после да и врътнат толкова километри без номера.
                              http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                              Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                              FIAT БРАВО 1.2 16v
                              ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                              FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

А какво им пречи на джамбазите в Италия да са ти манипулирали ЕКУ-то ?
                                Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Working...
                                X