Колеги, от София. Някой склонен да услужи с пистолет за горещ въздух? Става въпрос за колицата ми - замръзнала е някъде изпускателната система, но немога да намеря пистолет. С какво ли не пробвах да я размразя, в момента съм свалил ламбда сондата и пали, но сложа ли я - неиска. Има и друг проблем, но намеря ли пистолет ще пробвам и него да го оправя - малко ми е далече колата от блока и няма как да пусна ток, но ако има някой от Люлинско може да дойда с колата, ако не е много надалеч Благодаря!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моля за услуга/помощ/
Collapse
X
-
нямам пистолет за горещ въздух, обаче да ти кажа- като я запалиш, покарай хуууууууубаво да загрее, да изкара конденза.Иначе не знам как ще духаш отдолу с този пистолет, като нямаш канал. Според мен просто почакай още ден-два ще отпуснеLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
-
dimaldim написа:Как ще изкара конденза незнам, вчера я покарах 30 мин - неще. Всичко си излиза от дупката на ламбдата и това е. И да наистина без канал е гадно... Утре мисля да я мъча, като за последно, защото го дават по-топло.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Нямате ли мол наблизо.Другия вариант е колега от форума който разполага с гараж да ти подслони колата за 1 ден.И когато размразиш колата пробий 2 дупки по около 4 мм на задното гърне да изтича кондеза ,между другото само задното гърне не може ли да се свали то конденза е там.FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
Ходи и изгледай 1-2 филма в мола на Опълченска или където ти е удобно с подземен паркинг на 2-3 нива под земята... Докато свършат ще се поразмръзи си мисляКато паркирай на възможно най- долното нивоИначе в тия студове съм без кола, за по сигурно да не я счупа някъде, а и пистолет нямам. Съжалявам.
Коментар
-
може да опиташ с откачена ламбда да навреш прахосмукачка накрая в ауспуха и да опитва да смуче оттам. Има и друг вариант, може да напалиш огън под колата колктоо е майтап, толкова и истина- запали един вестник и понагрей, пазиш горивопроводите и така.... Може да си купиш и газова лампа и с нея да нагреешLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар