Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моля за услуга/помощ/

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Моля за услуга/помощ/

Колеги, от София. Някой склонен да услужи с пистолет за горещ въздух? Става въпрос за колицата ми - замръзнала е някъде изпускателната система, но немога да намеря пистолет. С какво ли не пробвах да я размразя, в момента съм свалил ламбда сондата и пали, но сложа ли я - неиска. Има и друг проблем, но намеря ли пистолет ще пробвам и него да го оправя - малко ми е далече колата от блока и няма как да пусна ток, но ако има някой от Люлинско може да дойда с колата, ако не е много надалеч Благодаря!
    Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

нямам пистолет за горещ въздух, обаче да ти кажа- като я запалиш, покарай хуууууууубаво да загрее, да изкара конденза.Иначе не знам как ще духаш отдолу с този пистолет, като нямаш канал. Според мен просто почакай още ден-два ще отпусне
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Как ще изкара конденза незнам, вчера я покарах 30 мин - неще. Всичко си излиза от дупката на ламбдата и това е. И да наистина без канал е гадно... Утре мисля да я мъча, като за последно, защото го дават по-топло.

Видеорегистратори

Коментар

dimaldim написа:
        Как ще изкара конденза незнам, вчера я покарах 30 мин - неще. Всичко си излиза от дупката на ламбдата и това е. И да наистина без канал е гадно... Утре мисля да я мъча, като за последно, защото го дават по-топло.
        имах предвид след като я размразиш и запалиш със сложена генерация да я покараш да се загреят гърнетата и да изпари, малко форсажче и така
        Fiat Bravo'97 1,6 16v
        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Ако я дръпнете с някой комшия в подземен паркинг или гараж с отопление?

Коментар

Пистолет мога да ти дам, но съм в Центъра :P
            In JTD I believe, in Nm I trust !

Коментар

Нужда от дърпане няма, колата пали и се движи без ламбда сонда, но работи като трактор Възможност за гараж/отоплено място също няма...

Видеорегистратори

Коментар

Нямате ли мол наблизо.Другия вариант е колега от форума който разполага с гараж да ти подслони колата за 1 ден.И когато размразиш колата пробий 2 дупки по около 4 мм на задното гърне да изтича кондеза ,между другото само задното гърне не може ли да се свали то конденза е там.
                FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Ами вкарай я в някой мол за един ден де, на най-долния етаж.

Коментар

Хрумна ми друга идея- може да свалиш гърнето, особенно акое едно както е при бравото ми например- имаш една скоба да развиеш и 1-2 гайки за тампончетата да се свалят, качваш си го у вас и така
                    Fiat Bravo'97 1,6 16v
                    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Не става колеги, ей сега пробвах да откача крайното гърне, гайката отвъртях, ама натам - нъцки, много е неудобно, завирам се под нея нямам почти никаква видимост и общо взето няма място

Видеорегистратори

Коментар

Ходи и изгледай 1-2 филма в мола на Опълченска или където ти е удобно с подземен паркинг на 2-3 нива под земята... Докато свършат ще се поразмръзи си мисляКато паркирай на възможно най- долното нивоИначе в тия студове съм без кола, за по сигурно да не я счупа някъде, а и пистолет нямам. Съжалявам.

Коментар

Нарочно споменах, че колата работи като трактор без ламбда сондата, в смисъл много е шумна, неискам да я карам по главните булеварди камо ли пък по центъра, чичко полицай ще ме такне с актче...

Видеорегистратори

Коментар

може да опиташ с откачена ламбда да навреш прахосмукачка накрая в ауспуха и да опитва да смуче оттам. Има и друг вариант, може да напалиш огън под колата колктоо е майтап, толкова и истина- запали един вестник и понагрей, пазиш горивопроводите и така.... Може да си купиш и газова лампа и с нея да нагрееш
                            Fiat Bravo'97 1,6 16v
                            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

абе колега пробва ли с откачени кабели на сондата?без да я демонтираш от генерациятаНещо не мога да си обясня как замръзва генерация,то бая конденз бая чудо треа да има
                              Bravo 1.2 16v
                              Lancia Dedra 1.8 16v
                              Suzuki GSXR250R

Коментар

Working...
                              X